Qe ndoshta mos te thuash ti qe s'me dhe mundesine ta provoja te kaperceja apo ndoshta te thuash qe nuk eshte e vertete une e kaperceva ne kete menyre jo ate?Postuar mė parė nga ;2521618
Gjithnje ndoshta sepse prandaj ne Islam eshte gajb (e fshehte)
Pune e madhe shume lol une prap di me shume se ata dine LoL por e kam kycyr me "mendje"celesin e kam hedhur (ne krahasim me ta ndoshta,dua te ma ruaj Zoti)
Arsyyyenn le ta mbajne per .... te ndrucuar ndonje buco nero ne mendjen e tyre
Ti gjasme sdo me pranoje ee?
Dyshoj lol
Ca hyj une ketu?
Une s'jam mason... po te ishte per mua futu![]()
Dmth La_Lune ne jemi marioneta. Fijet i drejton Allahu. Ai e pėrcakton kur do tė mė ngrihet mua kėmba, krahu, kur do ulem, kur do ngrihem. Qė do tė thotė mėnyra si i lėviz ai fijet m'lehtėson mua ekzistencėn ose ma vėshtirėson. Nė kėtė rast, e nė bazė tė asaj qė thua ti, s'ka haspira tė lira veprimi e as sprovime, kur fijet i ka ai nė dorė![]()
Elegance is an attitude.
Ke frike nga e verteta prandaj. Ke frike mos i gjen te drejta ato qe do thuhen.
Njerizt kane frike nga e verteta se nga genjeshtra e ke kollaj. I thua "ik ore mbushu megjithe keto idiotesi"...
Po kur thonte gjera te drejta e te verteta si i behet?![]()
Po ndergjegje ke ti?Ai percakton ceshte e mire e ceshte e keqe Po,
Ta veshtireson kur do te te sprovoj qe mos te japi nje verdikt ndoshta para kohe per ty,ta lehteson ndoshta per te tjera arsye
Megjithate,Une thash dicka tjeter nga ajo qe pohon ti,
Me beso eshte teme "pafund"
Prap po te them qe kjo teme nuk ka fund,s'mund ta gjej as une e as ti te drejten,eshte e fshehte nuk ka as 0 as 1![]()
Krijoni Kontakt