Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 36
    i/e regjistruar Maska e Bani gjk
    Anëtarësuar
    06-01-2005
    Postime
    550

E dashura e Tiger Woods me kapele te UÇK-së

E dashura e Tiger Woods kapel te UÇK-së

E dashura multimilionerit Tiger Woods, Rachel Uchitel është fotografuar me në fund në New York duke bërë fitnes.

Ajo ka qenë në fokus të medieve për një kohë të gjatë përderisa mediat me në fund e kanë fotografuar atë.

Ajo ka qenë e veshur me një kapelë në të cilën është emblema e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës përderisa ka shëtitur me pantallona të sportit.

Ditë më parë i dashuri i saj, milioneri Tiger Woods, i cili është kampion i Golfit kishte thënë se është në prag të divorcit me gruan e tij.

http://www.celebrity-gossip.net/cele...e_full/223895/

http://www.celebrity-gossip.net/cele...e_full/223898/

http://www.celebrity-gossip.net/cele...e_full/223953/
    Ndryshuar për herë të fundit nga Bani gjk : 10-12-2009 më 13:42

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Shume pa lidhje kjo tema dhe pikerisht ne keto momente qe ajo eshte bere ''molle sherri'' dhe po ndan ciftin qe ka vetem dy- tre vjet bashkuar. Tiger mesa kam degjuar i ka ofruar gruas aktuale nje shume prej 50milion lekesh qe te mos ndahen te pakten per dy vjet.
    Duhet vertet te permendim dashnoren e Tiger vetem se na paska vene kapel te uck?!
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Bani gjk
    Anëtarësuar
    06-01-2005
    Postime
    550
    dea 07, nerwegjezt e kane nje fjal popullor kur thon "kur nuk ki cka me fol, ateher mos fol", keshtu qe kjo vlen per ty ne kete rast.
    Ty nqf nuk te duket kjo interesant, mua me duket interesant.

Aiii dertin e tigrit e kam un qe po ndahet, as buka nuk po me hahet nga ky hall i ti (:

i/e regjistruar Maska e Jeto_Jeten
    Anëtarësuar
    05-11-2002
    Vendndodhja
    "20 mije lega nen det" ...duke eksploruar...
    Postime
    342
    tjetri po bohet pasanik m aksidentin e tajgerit si vje cik turp si vje leklama :P

http://www.telegraph.co.uk/sport/gol...sors-book.html
    He who learns but does not think, is lost! He who thinks but does not learn is in great danger.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408

Ushtaret e Kforit, kur shkonin per ne vendlindjet e tyre, pasi kryenin misionin ne Kosove, zakonisht mbledhnin keso emblemash te UCKs, ndoshta si shenje kujtimi qe ishin ne kosove, dhe pse jo te supozohet qe ndonje ushtar i Kforit amerikan, te ja kete huazuar apo shitur kesaj goce.

Me ka rastis njeher, nje femije e mbante nje embleme te tille te UCKs dhe nje ushtar i KFORit, ia patë paguar 5 markë, vetem e vetem qe ta kishte si kujtim.

Ndoshta duhet te marrim mesim nga keta te huajt, se si ti vlersojm emblemat tona te shejta kombetare, dhe jo te lozim dhe nenqmojm ato.
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 10-12-2009 më 15:44
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    mua me duket lajm i mire..
    nje vajz amerikane beson se po mban ne krye nje simbol mbaresie e krenarie.. sikurse eshte kapelja e luftarit te uck-se..
    do ishte gje emire qe krejt shqiptaret jashte ta perdorin kapelen e uck-se qofte si hoby qofte si relike e dashur qofte si shenj kombetare.. dhe sa me shume te tilla shenja tu a dhurojne miqve te tyre ne bote..

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    mua me duket lajm i mire..
    nje vajz amerikane beson se po mban ne krye nje simbol mbaresie e krenarie.. sikurse eshte kapelja e luftarit te uck-se..
    do ishte gje emire qe krejt shqiptaret jashte ta perdorin kapelen e uck-se qofte si hoby qofte si relike e dashur qofte si shenj kombetare.. dhe sa me shume te tilla shenja tu a dhurojne miqve te tyre ne bote..

Djali im e vesh nje bluze ne te cilen shkruan : Pa Kosove e Cameri nuk ka Shqiperi . Kurse gjat veres nje tjeter pa mange , me shqiponjen dykrenare dhe mbishkrimin Albania . Kjo sa per propozimin tend qe edhe une e perkrah . Kurse sa per temen , edhe mua me beri pershtypje te mire .

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Interesante. Kapelen do ta ketë të huazur, se qenka e shkyer te streha.

Ndërsa kjo Rachel Uchitel, qenka aq e famçme sa se paska emrin në Wikipedia lol.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin

Ushtaret e Kforit, kur shkonin per ne vendlindjet e tyre, pasi kryenin misionin ne Kosove, zakonisht mbledhnin keso emblemash te UCKs, ndoshta si shenje kujtimi qe ishin ne kosove, dhe pse jo te supozohet qe ndonje ushtar i Kforit amerikan, te ja kete huazuar apo shitur kesaj goce.

Me ka rastis njeher, nje femije e mbante nje embleme te tille te UCKs dhe nje ushtar i KFORit, ia patë paguar 5 markë, vetem e vetem qe ta kishte si kujtim.

Ndoshta duhet te marrim mesim nga keta te huajt, se si ti vlersojm emblemat tona te shejta kombetare, dhe jo te lozim dhe nenqmojm ato.

Boo booo sa te pa cipe qe jane disa injorante inateqare ketu ore po mire pse te mose supozoijm se ka ndonje lidhje me ndonje kosovare ku ne nju jork jotoijn mbi 150.000 nga kosova ..

Nje eshte e sigurte se se nuk ka ndonje lidhje me ndonje CUBE nga shqiperija kjo eshte e sigurte per faktin se keto i adhuroijn meshkujte simpatike dhe te cilet jane te pakte mbi 190 te gjate jo CUBATE nga 1 meter e nje zhilete

Mendova si ta kisha postuar dikunde te shifnin serbet por ja qe edhe ketu qenka vendi ideale

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Ju lutem shkruani dicka per temen dhe si e kuptoni ju kete foto.
    Nese doni te beni gallate me njeri-tjetrin perdorni mesazhet private ose chat.
    Ka shume njerez qe duke mbajtur nje kapele ne menyre te heshtur mbeshtetin ate c'eshtje. Nuk mund te zgjedhe askush njerzit qe do te paguajne parate dhe blejne kapelet, dhe nuk mund te gjykoje askush qellimin e zemren e dikujt.
    Kalofshi mire,
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •