Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 80
    Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Epo mua me ka ndodhur shume here te me sulmojne, dhe une ne mes si delja laramane, kujt ti kerkoja ndihme bre nuk merret vesh fare ketu. Te vish dhe te japesh komentet e tua nuk ka gje, ta quash tjetrin looooool duket si fyerje. Ketu ka lloj lloj njerezish, qe vijne nga te gjitha vendet ku rrine. Po ce do jane te gjithe shqiptare. Ka nga ata qe sillen mire, ka nga ata qe bejne shaka, ka nga ata qe duan te te fyejne, nuk ke cfare thua Walchira.

Epo shume kam ketu une jam mesuar per te rinjte eshte e veshtire ama me kohen mesohen dhe ata. Cti besh moj Walchira

The Game Maska e Storm King
    Anėtarėsuar
    05-08-2008
    Vendndodhja
    Inside....
    Postime
    70
    Eh, ce pyet per ndryshimet. Per 3 vjet ka ndryshuar dhe pasqyra ime personale. Ne mengjes me nxjerr ne pasqyre nje person shume te ndryshme se me pare. Shyqyr qe nuk me flet pasqyra se do me bente namin, lol
    It's time to play the game !

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga gloreta Lexo Postimin
    Epo mua me ka ndodhur shume here te me sulmojne, dhe une ne mes si delja laramane, kujt ti kerkoja ndihme bre nuk merret vesh fare ketu. Te vish dhe te japesh komentet e tua nuk ka gje, ta quash tjetrin looooool duket si fyerje. Ketu ka lloj lloj njerezish, qe vijne nga te gjitha vendet ku rrine. Po ce do jane te gjithe shqiptare. Ka nga ata qe sillen mire, ka nga ata qe bejne shaka, ka nga ata qe duan te te fyejne, nuk ke cfare thua Walchira.

Epo shume kam ketu une jam mesuar per te rinjte eshte e veshtire ama me kohen mesohen dhe ata. Cti besh moj Walchira
    Te kuptoj dhe pse mua sme ka ndodhur shpesh , jam njeri paqsor une
    Dal me shpate ne breze kur ma bejne borxh po borxh ama .
    Kur thue ti ke shume ne forum po ne qe kemi 4 vjet duhet te ishim therur nja 1 milion here ketu ...lol
    Cdo njeri besoj di te mbrohet , dhe duhet te dij kur ta duhet ta bej ska rendesi sa kohe ka ne forum ..

Citim Postuar mė parė nga Storm King Lexo Postimin
    Eh, ce pyet per ndryshimet. Per 3 vjet ka ndryshuar dhe pasqyra ime personale. Ne mengjes me nxjerr ne pasqyre nje person shume te ndryshme se me pare. Shyqyr qe nuk me flet pasqyra se do me bente namin, lol

Bboboobb keq e paske punen pse sthua ti ...

Anėtarėsuar
    05-08-2008
    Vendndodhja
    Inside....
    Postime
    70
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin

Bboboobb keq e paske punen pse sthua ti ...
    Jo me se ka dhe aq keq. Shikon nje njeri me te pjekur, p.sh :d.
    Kjo duket dhe ne postimet e mia qe nese me shajne ose me ngacmojne , tanime nuk kthej pergjigje direkt, por rri nja 5 sek, marr fryme thelle dhe pastaj.....s'po e them me mire, lol

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga Storm King Lexo Postimin
    Jo me se ka dhe aq keq. Shikon nje njeri me te pjekur, p.sh :d.
    Kjo duket dhe ne postimet e mia qe nese me shajne ose me ngacmojne , tanime nuk kthej pergjigje direkt, por rri nja 5 sek, marr fryme thelle dhe pastaj.....s'po e them me mire, lol

Te kuptoj pjekuria ti ben keto gjera , me mir mos i thuaj se pastaj ti mesojne robt hilet dhe te luftojne me armet e tua

Anėtarėsuar
    05-08-2008
    Vendndodhja
    Inside....
    Postime
    70
    As i her.....hahahah. Stilin e kam copyright.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    O po ketu te vjedhin te kepusin te grine e ste pysin per copyright ..
    Be careful ....lol

Anėtarėsuar
    05-08-2008
    Vendndodhja
    Inside....
    Postime
    70
    Ca thu mi . Edhe ketu si ke ai forumi tjeter eshte ? Pse s'thu ti paskam rene nga shiu ne bresher . Me ca pashe dhe nga postimet s'ka shonce asnjoni me me vjedh no i gjo.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Se di per ke e ke fjalen
    Por me kaq pak postime qe ke skan cte vjedhin . hahahahha
    Boji nja 5000 ateher ke me pa ,filozofit e tua neper forumet anemban botes qe kan marr dhene ....:P
    Apo dicka e tille po pak rendesi ka ...lol

Anėtarėsuar
    05-08-2008
    Vendndodhja
    Inside....
    Postime
    70
    Postimet e mia jane me shume praktike sesa filozofike, por nese si thua ti ndoshta atehere nga numri 5,000 edhe mund te shnderrohen ne filozofike se helbete, mosha ben te veten, do piqemi dhe ne njehere, lol

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •