Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 80
    i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    S'janė vampira, ua kjo. Janė thjesht tė papunė, pensionista, shpellarė, njėqelizorė, buzėqumėshta, vehabistė dhe komunistė PD-je ose PS-je. Harrova ndokėnd?

Mbahu kur tė bihesh
    Ke harruar ke harruar po spo i kujtoj as une se po plas ndonje lufte civile pastaj
    Po ec mo ca te bejme , kohe me shi skemi ku te shkojme perplasemi ketu ne forum ...lol

angelina shyqyr kur biem e dim qe do ngrihemi prape

The Game Maska e Storm King
    Anėtarėsuar
    05-08-2008
    Vendndodhja
    Inside....
    Postime
    70
    Per fat te keq ndodh, dhe kjo per arsye te nivelit te ndryshem te cdo anetari. I ka virtualiteti keto. Nuk eshte se jemi te gjithe ne nje vend dhe i thua atij robit hajt se te pres perjashta, keshtu qe e shfreh dufin ne forum.
    It's time to play the game !

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Hahahha Storm e fort ajo hajt se te pres jashte , por ama me te vertet ka ndodhur dhe kjo gje , se ka pas nga ato njerez qe kan qen ne nje qytet e kan len takim ne filan vend dhe nje dreq e di pastaj si ka vazhduar historia...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga WALCHIRIA : 09-12-2009 mė 14:02

Anėtarėsuar
    05-08-2008
    Vendndodhja
    Inside....
    Postime
    70
    Faktikisht kam pasur vete nje histori te tille kur e kam pasur zyren perballe nje qendre interneti. Ate robin qe rrinte aty e kisha shok ( me tregonte nick-et e gocave qe ishin ne chat,lol) . E keshtu jam zene per chatin . Kujtonte shoku se isha ne filifistun ....hahahaha. Tani s'do ta beja prape (se s'kam dhe mundesi, shume larg), por per te share te shaj .........me delikatese gjithmone.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Dmth i bie nga kina ? ha ha ha
    Te gjithe shajm ama per te mbrojtur veten , se kot me kot vallaj skena as nerva .
    Pastaj nese shef dike qe te acaron me budalliqe , o burra hidhet cdokush ..

Anėtarėsuar
    05-08-2008
    Vendndodhja
    Inside....
    Postime
    70
    Nga kina jo se eshte larg , por andej nga Farmacia 10, lol. Ne fakt ke te drejte , e kam hasur kete problem dhe mi ngre nervat deri ne ate mase sa te marr librin e shtepise dhe te filloj nga faqja e pare tek e fundit. Nejse. Nganjehere Indiferenca eshte me fyese sesa sharjet.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Farmacia 10 eshte mbyll eshte ber dyqan metrazhi me duket , apo e the si pike orientimi ? lol
    Mir e ke kur sja fershkellen me mir te del , shef qereles gratis ...

Anėtarėsuar
    05-08-2008
    Vendndodhja
    Inside....
    Postime
    70
    Ca thu mi. Sa ndryshime qekan bo per 3 vjet anej ? Po si i thone tani kur dun me ik robt nga ish-Farmacia 10. Po iki i cik nga metrazhi (numrin verjani vete ?).

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Nuk ke cti besh keshtu eshte ne virtualitet, lere per cfare teme flasin.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Pike orientimi ka ngel ajo per tironcat , se per te ardhmit vallaj o e veshtir ta gjejne se ti ju thu anej ka ish farmacia po ajo snuk aty , keshtu qe duhet me gjet pik tjeter orientimi per ate vend ...
    Ndryshimet behen cdo dit , e jo mer 3 vjet qe te mbin ndonje gradacel aty ...

Ps . E di gloreta po ndodh qe dhe ne perfshihemi ndonjeher dhe nese ajo mund te jete padashje .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga WALCHIRIA : 09-12-2009 mė 15:13

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •