Se mora vesh shume se c'kishte te bente ky postimi i fundit me mua, por po marr njehere ne tel Ēiē Merimongen, lol
It's time to play the game !
WAl meqe qeka i vetem paska edhe emocione pra . i falet![]()
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Po mi po , jena njerez te kuptushem ne elsaa e kena zemren e madhe ...lol
Ehe....kam nje cike.....Se dija qe qekam fut ke www.forumifemrave.com
Gjithmone e kam enderruar te isha i rrethuar nga femra qe te flisnin vetem per mua. Mire se erdhe Elsaa.
Storm mire se te gjeta , megjithese ka kohe qe kam ardhe , por nuk bera ze thahs mos te vej ne siklet![]()
lol
Dhe per cfare flet kjo tema ? se kam hall te mos dal jashte saj .
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Jo moj jo, ce ke kete pune e sikletit njehere. Ne te gjithe jashe jemi per ate pune keshtu qe ti mos e ver veten ne siklet. Hajt te futemi brenda njehere Te Bisedojme se ketej nga une bie dhe bore. He , Te Bisedojme eshte tema. Ti mund te flasesh per c'te te doje qejfi.....me lejen e moderatoreve
Storm lexoje temen masnej boj muhabet sipas qefit , dhe ti elsaa , se jam lodh un qe e kam hap ....lol
Oj ky do te me hedh ne kosh te plerave te forumit 4 min kohe qe i kushtova temes per ta shkrujatur , e shume oreve pa gjum qe kam kaluar duke e menduar se si ta formuloja ha ha ha.
Ej , po une kam nji ore qe po ta maj temen e forumit gjalle mi ? Ja te thitha dhe Elsen ne kurth ! Fitoj no i gjo une ne kete mes , pervec fantazise tuaj se si do jete ky Storm King, sa vjec do jete, a ka te dashur apo jo ? hahahahaha
Krijoni Kontakt