Postuar mė parė nga *suada* Te zuri ty mo? Naten e mire dhe gjum te embel. Pafsh endrra me Pamela Anderson M'gje naj tjeter se ajo s'mpelqen
paqen, e sjell vetem drejtsia
Postuar mė parė nga *suada* E kam ngaqe mu trash tastiera looool. Kam pire mbreme me Izabellen dhe sme ka dale akoma pija Qyqa Skendero.... Shqip je tu fol po ste marr vesh lool. Qysh para mo ? Asgje rrushe *__* Pije solle ti por ishin freskuse lool. Ketu ke une ka vajtur -7 . hihihihihihih hahhahaa pse qfar pije kaq te fort paske pi moj , sepse skam ndegju kur met majt pija 24 or
Postuar mė parė nga skender76 M'gje naj tjeter se ajo s'mpelqen hihihi po ke deshe ti zotrote vec hap gojen e kerko
kap sa te mundesh
Postuar mė parė nga toni007 un po mendoja per nje havana klub me ndez atmosferen rrofsh lol po ku e dije qe kjo me pelqente
Postuar mė parė nga skender76 M'gje naj tjeter se ajo s'mpelqen Hahahahhahahaha. Shi si ben kyyyy sikur sdon Mire pra, me Monica Bellucci Postuar mė parė nga xhamia hahhahaa pse qfar pije kaq te fort paske pi moj , sepse skam ndegju kur met majt pija 24 or Ahh ta dish ckemi pire loool. Ajo qe piva une me Izabellen te le trrullos dhe nje dite me vone
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Postuar mė parė nga izabella rrofsh lol po ku e dije qe kjo me pelqente e imagjinoja qe do te pelqente, gjithe personat romantike adhurojne kete pije dhe ti me jep pershtypjen qe je shume romantike edhe se nuk e shpreh gjithmon.
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Izabella u mbaru ajo pija mi ,,, a ka tjeter ?
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Postuar mė parė nga Killer-Katili falemners o sa zemergjer qenke ti mo normal qe jam kur eshte per te qene...... hajt pra te befte mire
Postuar mė parė nga elsaa Izabella u mbaru ajo pija mi ,,, a ka tjeter ? pa merak je ne liste elsaa
Postuar mė parė nga *suada* Hahahahhahahaha. Shi si ben kyyyy sikur sdon Mire pra, me Monica Bellucci Po-jo- moj- jo S'du me u strevit per boksier Po pate munci, me Megan Fox do kisha ba nje anderr deri neser n'mjes
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt