Postuar mė parė nga elsaa o gjami mos hy ti ktu se o haram . E na pijm per qef e jo per hall. Ke te drejte lol se ketu pihet per qejf e jo per hall.... Ika une rrusho e pi pak dhe per mua naten e mire
Postuar mė parė nga izabella hahahaha e di qe per burra eshte por ta solla ekstra per ty se une mjaft piva per sonte dhe po iki para se me me zene pija Naten e mire e ja kalofsh mire sonte naten izabella...
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Postuar mė parė nga elsaa o gjami mos hy ti ktu se o haram . E na pijm per qef e jo per hall. ....me pi oshte haram e jo me nejt po me pi e mos me mujt mu kfill 2 dit qekjo pom doket veq per zor
Postuar mė parė nga xhamia e pasni keq.....po pse moj goca a dashnia po ju mundon kaq shum qe po pini apo qka Hahahahahahhahahaha, jo jo. Shyqyr dashnine e kam top lol. Une isha nga nje teme tjeter se sapo bera nje hartim loool. Ps: O grariaaaaaa. Moret flake mojjjjjjjjjjjjj. U ndezet
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Postuar mė parė nga xfiles brarin nuk e njof, mbase dhe mund ta marr veten m'qaf, po ata te tjeret jane ēuna te mire Ok!!
Postuar mė parė nga Izadora Suada plas nga inati Ate mulled wine -------- mos e kishe per glückswine \ Izi se mora vesh do vish apo jo se jam tu pi vetem une
S |< R /\ p /\ |_ | Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Postuar mė parė nga *suada* Perse? Cfare u be Linda korriere? Aman ore do pish ti birre qe pifsh kembet e tua Po pin macja uthull *___________* Ke prer floket mi se i kishe me te gjata (bolzano)
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
o bim ku jane birrat paulaner per fitoren 4-1 ohhhhh es ist so schön
JO SEKS PARA MARTESE
Postuar mė parė nga goldian o bim ku jane birrat paulaner per fitoren 4-1 ohhhhh es ist so schön Goldo U pin nga gezimi urime te dy bashk
Postuar mė parė nga ^_BIM_BUM_BAM_^ Ke prer floket mi se i kishe me te gjata (bolzano) Ku me pe ti mua loool Postuar mė parė nga goldian o bim ku jane birrat paulaner per fitoren 4-1 ohhhhh es ist so schön Nderro skuader loool
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt