Close
Faqja 6 prej 15 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 149
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Shiko, se njeriu kur eshte happy , eshte dhe "busy" te ulet e te mendoj se cfare ka nevoje. Ose me pak fjale nuk e ndjen te nevojshme ne ato momente te ndjej dike prane dhe aq domosdoshmerisht. Ndjenjat e euforise jane aq te larta sa nuk ndjen gje tjeter pervecse shef gjera qe fluturojne. Lol

Ne momente veshtiresie te jetes, eshte normale qe ke nevoj te mbeshtetesh diku. E supi me i afert, dhe me i ngrohte eshte ai i te dashurit. Ngrohtesia e tij dhe fjalet inkurajuese te bejne ti shohesh gjera me me optimizem, dhe i kalon. All u need eshte nje shoulder ku te mbahesh kur really ke nevoj shpirterisht, emocionalisht. E nese ne momentin qe ti e kerkon , nuk e ke aty ose nuk te gjendet afer, te duket sikur e gjithe bota eshte kundra teje, i shef te gjithe me nje urrejtje, nuk te hyn ne sy asgje. Por ama duhet te kerkosh te dish dhe arsyet pse nuk esthe aty ai me ty. Ka shume arsye qe kur ke nevoj ti Nuk te gjendet ai .. kur me te vertete u need him. E keto momente nguliten thelle ne koke, zakonisht keto kur ndihesh miserable mbahen mend, eshte psikologjike mos u tremb. U ndodh te gjitheve, se gezimet dhe ato tra-la- la harrohen shpejt.

anyway, situata te tilla te kalisin zemren, ta bejne te forte. duhet ndonjehere te testojme veten sa strong jemi
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Athere e ke te qarte se c'fare njerzish te rrethojne.

Me ka ndodhur qe kam marre ne tel. dhe nuk eshte ndodhur aty , numri im del save tek telefoni i personit, dmth e ka marre mesazhin qe kam telefonuar.
    Kur ka marre pas disa ditesh dhe filloje justifikime nga me te cuditcmet, ja mbylla telefonin lol.
    nqs do i kishte rene drejt muhabetit , do reagoja ndryshe .
    E urreje kur duan te me verarschen !

Shoqeria , familja apo dashuria , nqs reagojne ne kete menyre astalavista baby
    E dim aman se clloj speciesh na rrethojne , por prape na vjen inat .
    E the dhe vet kur duan te tallin sumcen , ajo te lun nga binaret fare ..

Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin

Ku je , kur kam nevoj per ty ?

E dij ku je,e dij qe do vije por nuk ke mundesi,por une vij tek Ti,dhe e dij qe nuk do me pergjigjesh,por thjesht te rrefehem.Here e ndij veten shum te merzitur,here me duket qe edhe ti me flet, ashtu imagjinoj.Edhe kjo eshte pjese e jetes,te bisedosh me gurin e varrit!
    Iiiii sa sad ......

Citim Postuar mė parė nga lisa12 Lexo Postimin
    Ne fakt eshte e vertete qe kur ke nevoje ose (noj hall), nuk te gendet njeri prane dhe kjo te ben te ndjehesh dhe me shume e braktisuras,(e them hall, kur tjetri ka nevoje per leke) dhe as njeriu i affert se ndihmon.
    Ksaj i thon i befsha mun muhabetit ....lol

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Ku je kur kam nevoje per ty ?

Ku je,
    ku mbete,
    ku u trete ??

Gremina te perpiu ?
    Erresira te kaperdiu ?
    Vrapove pas fatit ?
    Ne paqesore ta hapen varrin ?
    Ku u trete si era ?

Eja,
    afrohu,
    mos ik,
    mos ki frik nga une
    se per ty kam nevoje,
    se pa ty sdo te rroj
    se pa ty sdo te marr frym
    pa ty as qe do te shikoj
    lindjen dhe perendimin misterioz
    te diellit, henes dhe yjeve
    te kesaj dashurie qe tani na treti
    te kesaj dashurie qe e perpiu deti !!
    Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Hahaha! As Aida Shtino me 2050 bashkepunetoret e saj s'me gjen dot. Jam specie e vecante ne llojin tim,une.

Citim Postuar mė parė nga La_Lune Lexo Postimin
    Damn hot!Qeke ene version 2009 (QEke per tu kerku tek njerez te humbur) lol
    Mu kujtu ajo kenga "Jom i omel,jom i omel,jom i omel si sherber"

Ma ke prish qefin qe nuk ke me vesh kepuce llustrafine me corape te bardha ate dite..

Citim Postuar mė parė nga La_Lune Lexo Postimin
    Kur te jesh aty tek skenderbeu,ulu me pastru iher majat e kepuceve se mos ndoshta te vje ndonje kafe filxhan caji surprize..

Shih,shih! Tu rrit mendja me duket. Ne dashnoret Venedikas nga Domosdova, nuk perulemi kurr deri aty sa ti pastrojme kepucet nje femre rrusho. Vetem, nese do ta benim si tip loje per t'ju futur me llap kepuceve te njeri tjetrit, do mund te pranoja dicka te tille. Por qe te ulem une me rreck ne dore, dhe te te pastroj ty kepucet? Harroje! Kemi hund ne! haha

''Mos i merr aq personale gjerat'',eh? Keshtu nuk me the te tabele rrepit?

Nejse, nejse, po ktheve mendjen per ndonje kafe, merr dhe Xfiles dhe qasuni ketej nga Tirona.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    se di me ca njerzish merreni ju

mu pervete ne shum raste kur kam pas nevoj per ndim me jan gjet njerzit afer si shoket, si familjar etj etj

zgjidheni shoqnin o njerez pak e sak, jo shum e per lum

mistrece po pate nevoj me fol me kan gati me ke lol
    Avash ti mo se nuk kemi dal me afishe per me pas shoqeri me lloj lloj robsh , kto zhgenjime te vijn dhe nga njerzit e afermt qe ke .
    Mua rrethi shoqeror sme ka zhgenjyer ndonjeher as familja keshtu qe smund te ankohem , por jan gjera qe ndodhin nga kushdo dhe kurdohere .
    Tashi kam nevoj boj supin gati ...lol

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Shiko, se njeriu kur eshte happy , eshte dhe "busy" te ulet e te mendoj se cfare ka nevoje. Ose me pak fjale nuk e ndjen te nevojshme ne ato momente te ndjej dike prane dhe aq domosdoshmerisht. Ndjenjat e euforise jane aq te larta sa nuk ndjen gje tjeter pervecse shef gjera qe fluturojne. Lol

Ne momente veshtiresie te jetes, eshte normale qe ke nevoj te mbeshtetesh diku. E supi me i afert, dhe me i ngrohte eshte ai i te dashurit. Ngrohtesia e tij dhe fjalet inkurajuese te bejne ti shohesh gjera me me optimizem, dhe i kalon. All u need eshte nje shoulder ku te mbahesh kur really ke nevoj shpirterisht, emocionalisht. E nese ne momentin qe ti e kerkon , nuk e ke aty ose nuk te gjendet afer, te duket sikur e gjithe bota eshte kundra teje, i shef te gjithe me nje urrejtje, nuk te hyn ne sy asgje. Por ama duhet te kerkosh te dish dhe arsyet pse nuk esthe aty ai me ty. Ka shume arsye qe kur ke nevoj ti Nuk te gjendet ai .. kur me te vertete u need him. E keto momente nguliten thelle ne koke, zakonisht keto kur ndihesh miserable mbahen mend, eshte psikologjike mos u tremb. U ndodh te gjitheve, se gezimet dhe ato tra-la- la harrohen shpejt.

anyway, situata te tilla te kalisin zemren, ta bejne te forte. duhet ndonjehere te testojme veten sa strong jemi
    Nuk po shtoj gje se llihet masnej ,ama ne keto momente eshte dhe feeling that u feel like shit ...lol sikur bota mbaroi dhe pse e di qe neser eshte nje dite e re , por prape kjo nuk e ben qe te ndjehesh me mir ne ato caste , thjesht ke nje dhimbje ne zemer qe o none o none ...
    Po tomorrow its another day ka then Rosela ene se ka thon gabim ...

Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga zogu dukagjinas Lexo Postimin
    Ku je kur kam nevoje per ty ?

Ku je,
    ku mbete,
    ku u trete ??

Gremina te perpiu ?
    Erresira te kaperdiu ?
    Vrapove pas fatit ?
    Ne paqesore ta hapen varrin ?
    Ku u trete si era ?

Eja,
    afrohu,
    mos ik,
    mos ki frik nga une
    se per ty kam nevoje,
    se pa ty sdo te rroj
    se pa ty sdo te marr frym
    pa ty as qe do te shikoj
    lindjen dhe perendimin misterioz
    te diellit, henes dhe yjeve
    te kesaj dashurie qe tani na treti
    te kesaj dashurie qe e perpiu deti !!

Gjithe poezi dhimbjesh, je dhe ti mo zogu vogel!

Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin

Thank you Dr.Phil. Te gjithe te lenduarit, tani do e ken parasysh kujt ti drejtohen ketu ne forum, sa here te lendohen. muahaha.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Avash ti mo se nuk kemi dal me afishe per me pas shoqeri me lloj lloj robsh , kto zhgenjime te vijn dhe nga njerzit e afermt qe ke .
    Mua rrethi shoqeror sme ka zhgenjyer ndonjeher as familja keshtu qe smund te ankohem , por jan gjera qe ndodhin nga kushdo dhe kurdohere .
    Tashi kam nevoj boj supin gati ...lol

Nuk po shtoj gje se llihet masnej ,ama ne keto momente eshte dhe feeling that u feel like shit ...lol sikur bota mbaroi dhe pse e di qe neser eshte nje dite e re , por prape kjo nuk e ben qe te ndjehesh me mir ne ato caste , thjesht ke nje dhimbje ne zemer qe o none o none ...
    Po tomorrow its another day ka then Rosela ene se ka thon gabim ...
    gati e kam

shprehu lol
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    Gjithe poezi dhimbjesh, je dhe ti mo zogu vogel!
    e ka vra jeta te shkretin zog

kushedi sa goca te klases do e ken zhgenjy ose do ken ndrru klas lol

e mor zog sa sum po vun lol
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    E dim aman se clloj speciesh na rrethojne , por prape na vjen inat .
    E the dhe vet kur duan te tallin sumcen , ajo te lun nga binaret fare ..

Iiiii sa sad ......

Ksaj i thon i befsha mun muhabetit ....lol

po ke te drejte tamam me ja bo mu......habetin

Faqja 6 prej 15 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •