Close
Faqja 5 prej 15 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 149
    i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga La_Lune Lexo Postimin
    LoL..
    Vazhdon del ne treg ajo Gazeta Intervista?
    Po te pres poshte kalit Skenderbeut ne qender. Une do jem duke mbajtur ca banane ne dore(perfshi dhe te timen). Do kem veshur nje xhup lekur te zi me theka(si ata te Michael Jacksonit njehere nje kohe), xhinse kamban, me theka fije-fije ne fund, kepuc me maj- me yll mbrapa, dhe syze dielli nga ato 5 mij lekshet, qe i kam blere 3500 Lek me ulje cmimi. Ke per te me dalluar direkt, do jem tipi me seksi aty verdall. Po te pres krah hapur. lol

Iktus, me negatiivi i bie te jem une. Jo per gje po me pelqen te jem negativ, pozitivet jane boring.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Po s'po mle rehat ky endless,ene thashe ta ndihmoja te priste mu n'maj t'ullinit me gazeten nen sqetull

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Moj kur i ke prane e ta thone kete fraze ja bej hallall se te pakten te gjenden aty , se dhe ti ne nje raste te tilla ske ci thua me shume .Por kur si ke fare , dhe me vone bejne si te indinjuar qe kan dashur por skan mundur , dhe japin justifikime nga me banalet dhe absurdet ateher te vjen tja fusesh vetes me cte dal perpara .

Athere e ke te qarte se c'fare njerzish te rrethojne.

Me ka ndodhur qe kam marre ne tel. dhe nuk eshte ndodhur aty , numri im del save tek telefoni i personit, dmth e ka marre mesazhin qe kam telefonuar.
    Kur ka marre pas disa ditesh dhe filloje justifikime nga me te cuditcmet, ja mbylla telefonin lol.
    nqs do i kishte rene drejt muhabetit , do reagoja ndryshe .
    E urreje kur duan te me verarschen !

Shoqeria , familja apo dashuria , nqs reagojne ne kete menyre astalavista baby
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    ....................................................
    To much drama eeee ??

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Kisha pershtypjen se kishe nje karakter qe nuk lendohej lehte nga zhgenjimet te ē'do lloji.
    Me aq sa kam kuptuar ketu ne forum se nuk te njoh.

Le te shohim realitetin ne sy, asgje nuk zgjat perjete, edhe miqesia.
    Eshte e kote ti bejme vetes pyetje te tilla,
    e mira eshte te ecim perpara pa jetuar ne te kaluaren,
    dikush nuk eshte kur ti ke nevoje?
    do ta zevendesoj dikush tjeter heret ose vone,
    pastaj bota eshte me rrota, do vij dhe rradha jote.

Kap ndonje shoqe, kerkoi ca lek burrit, dhe dil per shopping se eshte ilaē ne te tilla raste .

Uroj ta kalosh shpejt kete gjendje.
    Tchus.
    Flm , por se hapa temen se un kerkova dike dhe smu pergjigje mua tani qe kisha nevoje , thjesht si dicka qe na ndodh te gjithve .
    Dhe pse jo te gjithe ja bejme kete pyetje vetes , une kete pyetje e bera me ze te larte dhe ne shesh te burrave , fundja jemi njerez kemi dhe ne dobsit tona .
    Nje dit i nxjerrim ne pahe nje dit jo , njeriu duhet te pranoje dhe te miren dhe te keqen , qe nga kto te nxjerre mesimet per jeten per me tej ..
    Gjithsesi ke te drejt ne llogjikimin qe bere te jap shume te drejte ,dhe idet i jep shum te mira ...

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    nga kush kerkon mbeshtetje pervec te dashurit , partnerit ? Nga shoqeria dhe sikur te japin nje fjale te mire prape nuk mjafton, fundja dhe familja. Zakonisht nje zemer e vrare, gjen sherim vetem aty ku eshte vrare, nga personi.. vendi i krimit. lol

quhen dite dimri ato, kur une per ty pata nevoje ...
    e kunderta ndodhi ike larg
    ato dimri te jetes sime..

e vazhdon kenga.

si perfundim , do mbijetosh si kane bere te gjithe. Ne moment te duket, cdo gje si KOT... por kalon.
    PINK e ke provuar ndonjeher ti kete gjendje ? se i ke dhen nje pergjigje llahtar fare ....lol
    Me pelqen ....

Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    Po te pres poshte kalit Skenderbeut ne qender. Une do jem duke mbajtur ca banane ne dore(perfshi dhe te timen). Do kem veshur nje xhup lekur te zi me theka(si ata te Michael Jacksonit njehere nje kohe), xhinse kamban, me theka fije-fije ne fund, kepuc me maj- me yll mbrapa, dhe syze dielli nga ato 5 mij lekshet, qe i kam blere 3500 Lek me ulje cmimi. Ke per te me dalluar direkt, do jem tipi me seksi aty verdall. Po te pres krah hapur. lol

Iktus, me negatiivi i bie te jem une. Jo per gje po me pelqen te jem negativ, pozitivet jane boring.

O dashnori venedikut ktu tek tema ime halleve do lesh takime dashurickash ti ....ha ha ha ..
    Njerez pa pike meshire ....lol

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792

Damn hot!Qeke ene version 2009 (QEke per tu kerku tek njerez te humbur) lol
    Mu kujtu ajo kenga "Jom i omel,jom i omel,jom i omel si sherber"

Ma ke prish qefin qe nuk ke me vesh kepuce llustrafine me corape te bardha ate dite..

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    mbaj rradhen Endless,
    kafen e kom prenotu vet.
    Hehe, mos e vri mendjen mer dak, se duket si tip qe se ka problem ''ta pij kafen'' dyshe ajo. haha.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750

Ku je , kur kam nevoj per ty ?

E dij ku je,e dij qe do vije por nuk ke mundesi,por une vij tek Ti,dhe e dij qe nuk do me pergjigjesh,por thjesht te rrefehem.Here e ndij veten shum te merzitur,here me duket qe edhe ti me flet, ashtu imagjinoj.Edhe kjo eshte pjese e jetes,te bisedosh me gurin e varrit!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Hehe, mos e vri mendjen mer dak, se duket si tip qe se ka problem ''ta pij kafen'' dyshe ajo. haha.
    Kur te jesh aty tek skenderbeu,ulu me pastru iher majat e kepuceve se mos ndoshta te vje ndonje kafe filxhan caji surprize..

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Ne fakt eshte e vertete qe kur ke nevoje ose (noj hall), nuk te gendet njeri prane dhe kjo te ben te ndjehesh dhe me shume e braktisuras,(e them hall, kur tjetri ka nevoje per leke) dhe as njeriu i affert se ndihmon.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    se di me ca njerzish merreni ju

mu pervete ne shum raste kur kam pas nevoj per ndim me jan gjet njerzit afer si shoket, si familjar etj etj

zgjidheni shoqnin o njerez pak e sak, jo shum e per lum

mistrece po pate nevoj me fol me kan gati me ke lol
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Faqja 5 prej 15 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •