Close
Faqja 4 prej 15 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 149
    i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    E bejm keshtu kur te kesh nevoj per mua me dergo nje zile,se je kurrnace ti per te bere nje telefonat. Jo jo ti ke nevoj po deshe me mer.

Ti duhet te jesh nje nga ata qe sti pergjigjen tel , ose skan lek ne tel te tille friendsa sme duhen ....lol

Citim Postuar mė parė nga La_Lune Lexo Postimin
    Si perfundim fajin e ka fotoja e Apollyon-it
    I kam then dhe un mos pozoj aq shume se do i marre ne qaf robt , po sme degjon .Dhe e shef cefekt jep , nasty crazy little thing just adorable....ha ha ha

Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    What goes around, comes around WALCHIRIA!Jam nje njeri qe beja shume per ata/ato qe i doja dhe me donin (edhe pse shume kur kishin nevoje, pervec familjes kuptohet), megjithate JO ME! Me thoshin he se i ke vetem llafe ti se ate zemer qe ke ti s'e ka asnje, por vjen nje moment qe ju thua GO & F... YOURSELVES sepse nuk kam nevoje per njerez qe te duan me interes. Te garantoj qe do ndihesh 100 here me mire. Kur te kene ata nevoje, guess what, telefoni te punonte shume mire por thjesht preferoje te shikoje natyren perjashta se sa te pergjigjeshe.
    Po ngaqe sjam tip i tille vet , dhe mundohem qe per te gjithe ata qe njofe te behem cope per tju qen si per mir e si per keq , dreqi ta haj ligji natyres ti ben per mua un bej per ty , eshte llir bota fare secili eshte ber un , un , un harrojne se bota eshte e rrumbullaket , por ce do qe se kena shpirtin e keq ..
    Por prape hakmarrja duhet shijuar te keta lloj speciesh deri ne piken e fundit .

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    Nje gje me vin cudi mua, ne kete dynja te gjithe e dine qe do patur kujdes nga dashakeqet, thashethemixhinjet, dhe te gjithe jane gati te fillojne te ankohen per dicka te tille, sa here qe ju jepet mundesia. Thua ti se te te gjithe keta qe bejne nje analize te tille, rreth ketyre shpirtkazmava jane te gjithe te kulluar. Atehere vetvetiu lind pyetja : Nese te gjithe jane engjej te kulluar, qe nuk merren me thashetheme,qe nuk ja duan te keqen shokut apo shoqes,qe te gjenden gjithmone prane ne momentet me te veshtira; kush dreqin jane keta njerez shpirtvegjel qe nuk te gjenden asnjehere prane ne momentet tona me te veshtira? Kush jane keta smiranjos te ndyre? Pfff, akoma se keni kuptuar natyren njerezore? Njerezit ne pergjithesi kane gjithmone tendencen per te luajtur rolin e viktimes, dhe sa here ju jepet mundesia te bejne dicka te tille, o burra cuhen kush e kush te llap sai me shume, dhe te nxjerin gjithmone veten e tyre te paster e te kulluar.
    Endless cudia me e madhe tre dite zgjat mos u preukupo shume se jane vogelsira keto gjera...
    P.sh ti me dukesh njeri i mire mua se besoj se ti nuk mund te jesh pran pran njerzeve qe kan nevoj.
    Une jam i keqi. Ja ku e gjete nje njeri negativ.
    Pse mo shok e hedh veshtrimin larg ti kur mund te shikosh me qart nga afer.
    Nje tjeter mekatare eshte dhe kjo Walchiria mirpo problemi qendron ketu, qe une e pranoj ajo sapo te lexoj kete qe shkruajta do me bej namin. ku me njeh ti mua , si guxon etj etj. Po ne mes te ketyre te dy te keqve pra meje dhe walchirias kush eshte me i keqi une qe e pranoj apo ajo qe se pranon apo ti qe mund te rritet bishti nga komplimenti im.
    Kam kohe ta zgjidh deri ne oren 24:00 kete dilem. ti jepe pergjigjen tende panvarsisht komentit tim
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    LoL..
    Vazhdon del ne treg ajo Gazeta Intervista?

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    walki..............la vendetta č un piato che va mangiato freddo, cara mia ....con calma,nel posto giusto,nel momento giusto.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Kjo eshte jeta , kur ke nevoje per dike sikur i perpin dheu te gjithe njerzit.Ndodhe qe ne caste shume te veshtira ose deshperimi kekojme ngushellim nga te tjeret, mikuptim dhe nje aprovim. -me vjen keq per ty -Fraze qe e kam urryer gjithmon !
    Moj kur i ke prane e ta thone kete fraze ja bej hallall se te pakten te gjenden aty , se dhe ti ne nje raste te tilla ske ci thua me shume .Por kur si ke fare , dhe me vone bejne si te indinjuar qe kan dashur por skan mundur , dhe japin justifikime nga me banalet dhe absurdet ateher te vjen tja fusesh vetes me cte dal perpara .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    ....................................................
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Kisha pershtypjen se kishe nje karakter qe nuk lendohej lehte nga zhgenjimet te ē'do lloji.
    Me aq sa kam kuptuar ketu ne forum se nuk te njoh.

Le te shohim realitetin ne sy, asgje nuk zgjat perjete, edhe miqesia.
    Eshte e kote ti bejme vetes pyetje te tilla,
    e mira eshte te ecim perpara pa jetuar ne te kaluaren,
    dikush nuk eshte kur ti ke nevoje?
    do ta zevendesoj dikush tjeter heret ose vone,
    pastaj bota eshte me rrota, do vij dhe rradha jote.

Kap ndonje shoqe, kerkoi ca lek burrit, dhe dil per shopping se eshte ilaē ne te tilla raste .

Uroj ta kalosh shpejt kete gjendje.
    Tchus.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    haha. Ok une di qe ty ta ka pak qefi pak me mua, po dhe mua me pelqen disi. Si do i vej halli ketij muhabeti, kur do ta pim ate kafen bashke? Nese s'pi kafe mund te marresh ca te duash, nga uje pa gaz deri te biteri. Paguaj une Je ndonje cik e mire keshtu nga fasada?
    mbaj rradhen Endless,
    kafen e kom prenotu vet.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    nga kush kerkon mbeshtetje pervec te dashurit , partnerit ? Nga shoqeria dhe sikur te japin nje fjale te mire prape nuk mjafton, fundja dhe familja. Zakonisht nje zemer e vrare, gjen sherim vetem aty ku eshte vrare, nga personi.. vendi i krimit. lol

quhen dite dimri ato, kur une per ty pata nevoje ...
    e kunderta ndodhi ike larg
    ato dimri te jetes sime..

e vazhdon kenga.

si perfundim , do mbijetosh si kane bere te gjithe. Ne moment te duket, cdo gje si KOT... por kalon.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    Endless cudia me e madhe tre dite zgjat mos u preukupo shume se jane vogelsira keto gjera...P.sh ti me dukesh njeri i mire mua se besoj se ti nuk mund te jesh pran pran njerzeve qe kan nevoj.Une jam i keqi. Ja ku e gjete nje njeri negativ.Pse mo shok e hedh veshtrimin larg ti kur mund te shikosh me qart nga afer.Nje tjeter mekatare eshte dhe kjo Walchiria mirpo problemi qendron ketu, qe une e pranoj ajo sapo te lexoj kete qe shkruajta do me bej namin. ku me njeh ti mua , si guxon etj etj. Po ne mes te ketyre te dy te keqve pra meje dhe walchirias kush eshte me i keqi une qe e pranoj apo ajo qe se pranon apo ti qe mund te rritet bishti nga komplimenti im. Kam kohe ta zgjidh deri ne oren 24:00 kete dilem. ti jepe pergjigjen tende panvarsisht komentit tim
    Dmth .....?

Citim Postuar mė parė nga La_Lune Lexo Postimin
    LoL..Vazhdon del ne treg ajo Gazeta Intervista?
    Ca lidhje ka apollo me gazeten intervista mi ? se na habise ...lol
    Citim Postuar mė parė nga Eros- Lexo Postimin
    walki..............la vendetta č un piato che va mangiato freddo, cara mia ....con calma,nel posto giusto,nel momento giusto.
    E si , sa do e shijoj ate caste pa .....ha ha ha ha

Faqja 4 prej 15 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •