Close
Faqja 114 prej 180 FillimFillim ... 1464104112113114115116124164 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,131 deri 1,140 prej 1792
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar mė parė nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    I nderuar me shkoll,
    ne nuk merremi me shpifje te presim ditet apo javet e ardhshme qka po nderrmerret se edhe une degjova se ish ne perfundim e siper burgu i EULEXit e ta shohim se per ken eshte ndertue Burgu.

PS: ne Diskutojm kot, pak a shum agressiv por edhe qesharak.

po keto nuk jan spekulime jane me se te verta kete e dini edhe ju edhe serbia e juve ketu po diskutojm per nje lufte speciale qe eshte duke u ber per 15 vjet kunder UCK-se
    bile ky ketu eshte forum , me lejo qe edhe une te them te verten tim edhe pse ty te dhembe kjo eshte e verteta

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Vrasjet e njėpasnjėshme pėr gjashtė vitet e fundit (pa iu kthyer kohės sė luftės kur ishte tentuar me ēdo kusht pėrēarja dhe konfrontimi i armatosur), vrasja e Xhemajl Mustafės, Tahir Zemajt etj., kanė pasur qėllime tė errėta pėr tė shkaktuar pėrplasje kombėtare. Skenari qė u bė nė lidhje me dėrgimin nė Hagė tė Ramush Haradinajt (kryesisht me ndihmėn e LDK-sė dhe tė shėrbėtorėve tė saj nė partitė e tjera, dhe nė AAK), kishte pėr qėllim shkaktimin e kaosit, por ky kaos u projektua qė tė eskalojė nė konflikt civil, me vrasjen e tė vėllait tė ish-kryeministrit Ramush Haradinaj. Shėrbimet agjenturore e provokuan edhe njė tjetėr gjė: goditjen e selive tė partisė ORA, dhe tė PSHDK-sė. Tri sulme serike (tentim-atentati kundėr kryetarit Rugova, vrasja e Enver Haradinajt dhe goditjet e selive tė partisė ORA dhe tė PSHDK-sė), ishin tė mjaftueshme pėr tė kuptuar (shėrbimet inteligjente tė KFOR-it dhe tė policisė sė UNMIK-ut) se suita – marionetė e instaluar nė Velani por e degėzuar nė gjithė Kosovėn, ishte gati tė dilte nga kontrolli i plotė. Ramė Maraj qė tashmė duket tė ketė qenė shpirti i agjenturės sė ish-UDB-sė (e konvertuar nė organizatėn “Sigurimi i Atdheut”), nė bashkėpunim me tė rekrutuarit e tij nė LDK dhe nė parti tė tjera, e kishte siguruar terrenin politik dhe institucional, dhe e kishte krejt tė lehtė ta dridhte Kosovėn, sa herė tė kishte nevojė. Dekonspirimi i z. Maraj dhe kontrolli nė Velani, janė dy ngjarje qė assesi nuk duhet tė marrin fund nė gazeta, kėtu ka punė policia dhe prokuroria. Kėto dy ngjarje, aktet dhe faktografia, terreni, gjendja e djeshme dhe e sotshme po tregojnė se nuk flitet pėr pushtet demokratik nė Kosovė. Institucionet e Kosovės janė tė mbushura me agjentė tė ish-UDB-sė dhe me rekrutė tė rinj, qė ish-stafet e vjetra tė kėtyre kategorive agjenturore (tė ish-Sigurimit Shtetėror Jugosllav, tė ish-Sigurimit tė Serbisė dhe tė Sigurimit tė Fshehtė ish-Jugosllavė e tė Sigurimit tė Fshehtė Serb tė sotshėm), i kanė instaluar nė pushtet nėpėr gjithė Kosovėn. Kosova ėshtė tip i qeverisjes gjysmė diktatoriale, me elemente tė sistemit policor – ushtarak. Shumė institucione tė Kosovės (Organet komunale, Organet qendrore, Kuvendi, Qeveria, policia e SHPK-sė, ndėrmarrjet e ndryshme publike, si PTK, pastaj bankat dhe bizneset e tjera private), janė tė mbushura me agjentė tė rekrutuar dhe tė udhėhequr nga organizatat ilegale, si “Sigurimi i Atdheut”, por edhe nga qendra tė tjera politike e parapolitike (kush do fakte, le tė urdhėrojė tė hetojė pak mė thellė institucionet e ndryshme tė Kosovės dhe do t’i gjejė tė dyshimtit). Kur ėshtė fjala pėr organizatėn “Sigurimi i Atdheut”, njė tip i tillė i organizatės edhe pse ėshtė dekonspiruar (sipas traditave sė veprimtarisė sė shėrbimeve), ka shemrėn e vet. Krejt nėn hije dhe larg prej syve tė opinionit e tė qytetarėve. Skenarėt e zinj antishqiptarė, por sidomos skenarėt kundėr Kosovės, nuk janė tė mbaruar.
    VREJTJE: ky material eshte publikue ne vitin 2005 dhe behet fjal per ate kohe...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kosovelli : 05-12-2009 mė 15:19

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar mė parė nga Kosovelli Lexo Postimin
    po keto nuk jan spekulime jane me se te verta kete e dini edhe ju edhe serbia e juve ketu po diskutojm per nje lufte speciale qe eshte duke u ber per 15 vjet kunder UCK-se
    bile ky ketu eshte forum , me lejo qe edhe une te them te verten tim edhe pse ty te dhembe kjo eshte e verteta

Jo mua nuk pom dhem por pom dhimeni ju se dot te deshproheni kur te del e verteta.
    Se une jam kritik ndaj te gjithve se une jo vetem ndaj Thacit por edhe Sejdiut jam skeptik, por edhe shum te tjerve. Del qka del per mua nuk ka surprize.
    por sipas bindjeve tjuaja apo sipas ktyre postimeve une jam i bindur se shum dot te deshprohen
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hillirian-zo : 05-12-2009 mė 15:23

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Organizata e ashtuquajtur “Sigurimi Atdheut” (SIA), ka kėrcėnuar me likuidim prof.dr. Mujė Rugovėn dhe familjen e tij. Rugova i ka thėnė Kosovapress-it se kėrcėnimi i fundit i SIA-s ka lidhmėni mė kėrcėnimin paraprak tė Ahmet Alishanit, kėshilltar pėr siguri i kryeparlamentarit Nexhat Daci.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Jo mua nuk pom dhem por pom dhimeni ju se dot te deshproheni kur te del e verteta.
    Se une jam kritik ndaj te gjithve se une jo vetem ndaj Thecit por edhe Sejdiut jam skeptik, por edhe shum te tjerve. Del qka del per mua nuk ka surprize.
    por sipas bindjeve tjuaja apo sipas ktyre postimeve une jam i bindur se shum dot te deshprohen
    po po ketu po kuptohet se qka eshte vler per ty eshte keq si Thaqi si Sejdiu per ty nuk ekzisojn si njeze por si inekzisten keshtu e keni ju shkollen e shkaut injorant

Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar mė parė nga Kosovelli Lexo Postimin
    po po ketu po kuptohet se qka eshte vler per ty eshte keq si Thaqi si Sejdiu per ty nuk ekzisojn si njeze por si inekzisten keshtu e keni ju shkollen e shkaut injorant

HEHEHEHE sa ma kujton at 50 vjecarin

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Po Ram Maraj Ka Punuar Nė Sigurimin Shtetrorė Tė Serbis Deri Pas Lufte Dhe Ende Punonė Por Tash Edhe Nė Sigurimin E Atėdheutė ,ku Ka Bashpunim Edhe Me Sigurimin Gjerman Franqes E Tė Kazhebes Ruse Dh Udben E Kosin E Beograditė Pra Ky Jep Infomata Pėr Tė Gjitha Sigurimet E Huja Nė Kosovė Qė Ekzistojn .
    Gjatė Lufte Nė Kosovė Ram Maraj Ika Vnue Prangatė Nė Beograd Amerikanitė Qe Ky Njeri Eka Denoncue Pasė Lufte Publikishtė Dhe ėshtė Vrasėsi I Ilir Konushefcitė Nė Malet E Shqiprisė Sė Veriutė.

Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Une desha ta baj me dije se nuk ka njerez te shejnt te pa gabueshem mirepo ti me postimin tend te fundit je njeri prej tyre qe nese del e verteta do te bejsh vet vrasje se truri yt nuk pranon qe pengameri thaci ban gabime

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629

Talking

HEHEHEHE sa ma kujton at 50 vjecarin

hahahhahaaa
    po bacit ti veq ne kujtime po rrin se ashtu pergjumer po shkruan
    nuk ke orjentim ne kohe dhe hapsire

I larguar Maska e Enkeleu
    Anėtarėsuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    Prane detit i pa lare, prane drites i pa pare, prane sofres i pa ngrene, prane dijes i pa nxene...
    Postime
    4,298

Lightbulb

Kjo zonja ka nderimet e mia . Mirepo kjo a ka qene ne luft?, jo kjo zonja e din nga kta udheheqesit e luftes apo vet urdherdhenesit e vrasesit te sandokanit se kush e ka vra burrin e saj.

Ateher nga kjo mund te nxjerrim se nuk eshte ashtu e sigurt se si je ti i bindur, mirepo nuk po e perjashtoj mundesin se edhe Geci mund tjet vrases. por duhet te jemi kritik.
    Pėr ty qė flet pėrqart dhe me fjale te huazuara rrugėve dhe kafeneve , ja ku e ke librin dhe shko e lexoje ( te parin ne jeten tende ) ku Gani Geci e pranon vetė qė e ka vra Sandokanin.
    http://www.trepca.net/kultura/libri_..._gani.geci.htm
    I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •