Close
Faqja 110 prej 180 FillimFillim ... 1060100108109110111112120160 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,091 deri 1,100 prej 1792
    i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anėtarėsuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    Citim Postuar mė parė nga Justiniani Lexo Postimin
    Kjo qe thua eshte genjeshter ose then ndryshe tentim per te mbuluar gjurmet e krimit. Agroni ne fillim te viteve 90 iku ne Zvicerr e pasi qe nuk mundi te siguroj vend atje erdhi ne Gjermani.. pas Gjermanise erdhi ne Kosove.. e kurre nuk ka shit dru Agron Muse Sulejmani. E njoh une ate mire .Kom qene me Agronin Bashke kur Ibrahim kelmendi i dergoj pare me wester union ne Prishtine afer Skenderbeut.Agroni ka vra Xhemajl Mustafen dhe ka vra shume tjere . Keto jane deshmi te gjalla.Une jam i sigurt qe ju i mohoni vrasjet dhe jam mese i sigurt qe tentoni t'i mbuloni te gjitha vrasjet madje edhe ato te udebashve te vertete qe i bete tani po thoni jo ne nuk dijme kush i ka vra...Agroni ka qene nje perdorues i madh i droges edhe tregti ka bere ndonjehere. Keto cka po i them jane % te verteta.Ai kur eshte vra ka qene i kerkuar nga drejtesia..thuaj jo se ju cucat e dulles edhe derrit i thoni daje kur e lyp nevoja.
    pse bre vlla nuk po e qon kete informate ne gjykate so po bojka pare

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    OO kosovell ne lagjen time osht nji 50 vjeqar dhe kush sillet aty ne at vend a jane mysafir apo diq tjeter aj thojke qyre qfar ““Budalle““ a ne realitet aj kishte te meta mendore.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629

Talking

Kjo qe thua eshte genjeshter ose then ndryshe tentim per te mbuluar gjurmet e krimit. Agroni ne fillim te viteve 90 iku ne Zvicerr e pasi qe nuk mundi te siguroj vend atje erdhi ne Gjermani.. pas Gjermanise erdhi ne Kosove.. e kurre nuk ka shit dru Agron Muse Sulejmani. E njoh une ate mire .Kom qene me Agronin Bashke kur Ibrahim kelmendi i dergoj pare me wester union ne Prishtine afer Skenderbeut.Agroni ka vra Xhemajl Mustafen dhe ka vra shume tjere . Keto jane deshmi te gjalla.Une jam i sigurt qe ju i mohoni vrasjet dhe jam mese i sigurt qe tentoni t'i mbuloni te gjitha vrasjet madje edhe ato te udebashve te vertete qe i bete tani po thoni jo ne nuk dijme kush i ka vra...Agroni ka qene nje perdorues i madh i droges edhe tregti ka bere ndonjehere. Keto cka po i them jane % te verteta.Ai kur eshte vra ka qene i kerkuar nga drejtesia..thuaj jo se ju cucat e dulles edhe derrit i thoni daje kur e lyp nevoja.
    Ali Baba me 40 hajdutet asht Rame Mara mos u mondoni me ja merr meritat.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629

Talking

Citim Postuar mė parė nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    OO kosovell ne lagjen time osht nji 50 vjeqar dhe kush sillet aty ne at vend a jane mysafir apo diq tjeter aj thojke qyre qfar ““Budalle““ a ne realitet aj kishte te meta mendore.
    po e shohe se edhe ketu ne kete forum te gjith per ty po thon ashtu qyre e degjoje qfar budall ky Hilli...
    hahahahahahaaaa

Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar mė parė nga Kosovelli Lexo Postimin
    po ti veq e ke ndrrue hiq pa kon ne PDK, se je ik prej Kosove dhe je strehue diku ne Evrope .....
    hahhahahahhaaaa
    me siguri atje je lajmrue si magjupell....
    Kosovell ?!

Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    po e shohe se edhe ketu ne kete forum te gjith per ty po thon ashtu qyre e degjoje qfar budall ky Hilli...
    hahahahahahaaaa

Po edhe ti po thue se ne jemi te gjith pa shkoll ?!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    ti me siguri e ke edhe mike te shtepis Agron Sylejmani dhe ai me siguri atje dolloveret i ka bo me do miq te vete....
    me do far lulash e do isaka

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Bashkėshortja e Abedin Rexhės ngre padi kundėr deputetit Geci

Geci tha se " e gjithė kjo tani ėshtė kundėrpėrgjigje e SHIK-ut ndaj CD-sė qė e zbulova".
    Sanie Rexha, bashkėshortja e Sabedin Regjės-Sandokani, ka ngritur padi penale pranė EULEX-it kundėr deputetit tė Lidhjes Demokratike tė Dardanisė (LDD) Gani Geci, pėr vrasjen e bashkėshortit tė saj Sabedin Regjės mė 8 tetor tė vitit 1998. E pyetur se pse nuk ka ngritur padinė deri mė tash, Rexha ka thėnė se ka pasur tjera qėllime, ndėrsa ngritjen e padisė e ka bėrė vetė dhe jo nėn ndikimin e askujt.

Pėr mė tepėr, Rexha ka pranuar se ka lidhje tė afėrt familjare me Gani Gecin, ndaj tė cilit ka ngritur padinė pėr vrasjen e bashkėshortit tė saj, andaj tash gjykata duhet tė merret me kėtė ēėshtje.

Duke mohuar tė ketė pasur ndonjė konflikt tė mėhershėm, Rexha ka thėnė se sipas saj arsyeja e vetme e vrasjes sė bashkėshortit tė saj ka qenė se Gani Geci ka qenė kundėr UĒK-sė.

Rexha ka kėrkuar nga krerėt e institucioneve tė Kosovės, presidenti Fatmir Sejdiu, kryeministri Hashim Thaēi, kryeparlamentarit Jakup Krasniqi qė ta zbardhin rastin kėtė rast dhe tė mos lejojnė, siē u shpreh ajo, qė njė kriminel tė jetė pjesė e parlamentit tė Kosovės.

* * *

Ndaj akuzave tė Sanije Rexhės,ka reaguar deputeti i Lidhjes Demokratike tė Dardanisė,Gani Geci,i cili ka thėnė se nuk e din nėse ai ėshtė vrasės i Abedin Rexhės ,pasi qė nė kėtė konflikt ka pasur shumė persona tė involvuar. Deputeti Geci tha se ėshtė i gatshėm tė ballafaqohet me drejtėsinė ndėrkombėtare nė Hagė nėse vėrtetohet se ai e ka vrarė Abedin Rexhėn. Geci tha se " e gjithė kjo tani ėshtė kundėrpėrgjigje e SHIK-ut ndaj CD-sė qė e zbulova".

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anėtarėsuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    Citim Postuar mė parė nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Kosovell ?!
    qeto e shtine ne oborrin e haxhimerkrasniqit

Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Kjo eshte nje fillim i nje beteje politike mes strukturave aktive te UDB-se dhe strukturave atdhetare-patriotike,te cilet patene rene ne gjume te thelle.Gjithe qytetaret shqiptare te cilet kane qene te persekutuar ne kohen e Okupimit duhet te rreshtohen ne krah te Ilegales se dikurshme dhe UĒK,per ta fituar betejen e fundit me strukturat e UDB-se,struktura ne te cilat bejne pjese Adem salihaj,Gani Geci,Melihate Termkolli,Rame Mara,Ogiceret e KOS-it-FARK-ut.
    Sot ose kurre duhet ta ftojme qytetaret ne kete betej politike,e cila eshte jetike per Kosoven tone.

JU jeni prej atyre qe therrasin Populli per rrebelim si psh. mars 2004

Qe tju japin mundesi Serbis te naj merr Kishat e te parev tane dhe ti bon per vete, po ashtu edhe nje pjes te teritorit te republikes se kosoves
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hillirian-zo : 05-12-2009 mė 13:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •