Nje njeri e merr viktimin e tij te vras, e dergon ne nje fushė ku nuk kishte asnje njeri.
Para se te vras, viktima i lutet aman mos me vraj se kam femijė, grua dhe do ti la shume keq. Aman mos se do te pendohesh sepse e verteta do te del ne shesh se ti me ke vra.
Vrasėsi qesh, shikon pėrreth dhe i thotė viktimes, kush po na sheh kėtu, askush nuk po na sheh, si do te kuptojnė se jam unė?
Viktima i thotė, shikoje diellin, ėshtė dielli qe po te sheh dhe eshte dielli qe do te tregon. Vrasėsi qesh dhe e vran.
Mbas disa kohėve, ishte dimėr dhe bėnte ftohet, vrasėsi ishte duke shkuar me gruan e tij ne njė vizitė dhe papritmas shfaqet dielli me rrezet e tij. Burri fillon te qesh duke e shikuar diellin ndėrsa gruaja e tij e habitur po e pyete pse po qesh?
Burri i thotė se para disa viteve e kam mbytur filan fistekun ne filan vendi dhe me ka thėnė se ėshtė dielli ai qe do te tregon pėr vrasjen e tij. Ēfarė budalle ka qenė, ku fol dielli, thotė burri dhe vazhdon rrugėn!?
Te nesėrmen gruaja e tij shkon ne polici dhe i tregon krejt ngjarjen ku edhe zbulohet e vėrteta.
Thėnė shkurt, e vėrteta gjithnjė do te del ne shesh, pavarėsisht nga kush apo nga goja e kujt, madje edhe nga vet dorasi.
Kjo me lart ėshtė njė fjalė e urtė qe kam ndegjuar para shume kohe ndersa prej qe kan dal forumet une them keshtu:Eshte mėkat se njerėzit qe dijn te udhėheqin shtetin jan ose berber ose taksistė.
Eshtė mėkat qe njerėzit qe dijn te udheheqin shtetin, ndajnė drejtėsinė, jan avokatė, prokurorė, gjykatėses e nuk dij ēka jo tjetėr, janė neper foruma te ndryshėm, e besa disa edhe ne kete temė
Me respekt
Flag
Krijoni Kontakt