Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15

Tema: Pėr Albon

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712

Pėr Albon

Ankesė

I nderuar administratori Albo

JU JENI ADMINISTRATORė NE FORUMIN SHQIPTARė

me sa di un qysh shum heret ju zotri albo jeni administratorė i forumit

por asnjeher nuk jeni prononcuar
    ne rastin tim per padrejtesitė qe me behen ne forum

per veq se kur isha ketu ne forum si pseudonim angert

nuk figurojnė askund ne forum vargjet e mia te vitit 2005
    por as shum e shum diskutime ku kam diskutuar

te vitit 2005

e tash me pseudonimin lirik ma ndaluat vazhdimin e postimeve dhe si lirik

nuk mund te postoj ma ne asnje menyre

duke ma thyer paswortin kush tjeter per veq forumit pse kush pati tjeter kush te ma thej paswortin me thuani pra

perse me ndodhin keto gjėra vetem mua me se tepermi

a ka kjo ndonji lidhje me diqka qe ndoshta nuk mund te dihet ose me ndonje arsye

dhe perse asnjiher nuk ke dalur te deklarohesh kunder padrejtesive
    qe me jan bere persoanlisht mua ne ket forum qe quhet forumi shqiptarė

e te gjith lexuesit e dijne kam deshirė qe ju personalisht te deklaroheni sepse te tjeret dhe gjevahiret e tyre i kam degjuar
    por juve asnjeher nuk ju kam degjuar ne rastin tim te prononcoheni

hapur dhe sinqert me argumente por jo me pergjegje paushalle te pa fakte

perse me beni kaq shum padrejtesi keto veprime te pa drejta i ka
    bė dikurė fiori e tani i bėri shigjeta

q forum shqiptarė jeni ju dhe perse behen keto absurditete q fitim ka dikush nga kjo sjellje dhe perse behen keto sjellje ndaj meje per q arsye le te pronocohen edhe lexuesit dhe te shkoj deri ne fund dialogu perse dhe vetem per se behen keto veprime dhe sjellje te pakuptimta perse pra per se

habitet njeriu nga keto sjellje ku vazhdimisht del diqka qe
    te len pa koment me sjellje te tilal diqka q ete shtynė me mendua ndryshe per ket forum

ju pershendes duke pritur nje pergjegje me fakte por dua qe te prononcohet i pari albo pastaj te tjeret sepse darius shigjeten fiorin i kam degjuar me intereson te degjoj albon
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angert : 30-11-2009 mė 04:58

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga angert Lexo Postimin
    Ankesė

I nderuar administratori Albo

JU JENI ADMINISTRATORė NE FORUMIN SHQIPTARė

me sa di un qysh shum heret ju zotri albo jeni administratorė i forumit

por asnjeher nuk jeni prononcuar
    ne rastin tim per padrejtesitė qe me behen ne forum

per veq se kur isha ketu ne forum si pseudonim angert

nuk figurojnė askund ne forum vargjet e mia te vitit 2005
    por as shum e shum diskutime ku kam diskutuar

te vitit 2005

e tash me pseudonimin lirik ma ndaluat vazhdimin e postimeve dhe si lirik

nuk mund te postoj ma ne asnje menyre

duke ma thyer paswortin kush tjeter per veq forumit pse kush pati tjeter kush te ma thej paswortin me thuani pra

perse me ndodhin keto gjėra vetem mua me se tepermi

a ka kjo ndonji lidhje me diqka qe ndoshta nuk mund te dihet ose me ndonje arsye

dhe perse asnjiher nuk ke dalur te deklarohesh kunder padrejtesive
    qe me jan bere persoanlisht mua ne ket forum qe quhet forumi shqiptarė

e te gjith lexuesit e dijne kam deshirė qe ju personalisht te deklaroheni sepse te tjeret dhe gjevahiret e tyre i kam degjuar
    por juve asnjeher nuk ju kam degjuar ne rastin tim te prononcoheni

hapur dhe sinqert me argumente por jo me pergjegje paushalle te pa fakte

perse me beni kaq shum padrejtesi keto veprime te pa drejta i ka
    bė dikurė fiori e tani i bėri shigjeta

q forum shqiptarė jeni ju dhe perse behen keto absurditete q fitim ka dikush nga kjo sjellje dhe perse behen keto sjellje ndaj meje per q arsye le te pronocohen edhe lexuesit dhe te shkoj deri ne fund dialogu perse dhe vetem per se behen keto veprime dhe sjellje te pakuptimta perse pra per se

habitet njeriu nga keto sjellje ku vazhdimisht del diqka qe
    te len pa koment me sjellje te tilal diqka q ete shtynė me mendua ndryshe per ket forum

ju pershendes duke pritur nje pergjegje me fakte por dua qe te prononcohet i pari albo pastaj te tjeret sepse darius shigjeten fiorin i kam degjuar me intereson te degjoj albon
    Une nuk jam Albo dhe nuk po pergjigjem ne emer te tij.
    Por si nje antar i ketij forumi dua te te kujtoj se fyerjet ndaj Shigjetes, Fiorit, Daruis apo cilitdo tjeter jane prove e mjaftueshme per te perjashtuar dike.
    Ajo qe stafi i ketij forumi perpiqet te arrijne eshte nje ambjent per diskutim te hapur, korrekt, larg fyerjeve, respektim te rregullave te forumit dhe integritetin virtual te antareve te tjere.
    Une personalisht nuk kam dijeni per situaten tende, por te siguroj se askush nga stafi i ketij forumi nuk te ka rene ne qafe pa te drejte dhe ankesa jote e ka zgjidhjen ne sjelljen dhe shkrimet e tua.
    kalofsh mire,
    Eduard Rusi
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    Citim Postuar mė parė nga EdiR Lexo Postimin
    Une nuk jam Albo dhe nuk po pergjigjem ne emer te tij.
    Por si nje antar i ketij forumi dua te te kujtoj se fyerjet ndaj Shigjetes, Fiorit, Daruis apo cilitdo tjeter jane prove e mjaftueshme per te perjashtuar dike.
    Ajo qe stafi i ketij forumi perpiqet te arrijne eshte nje ambjent per diskutim te hapur, korrekt, larg fyerjeve, respektim te rregullave te forumit dhe integritetin virtual te antareve te tjere.
    Une personalisht nuk kam dijeni per situaten tende, por te siguroj se askush nga stafi i ketij forumi nuk te ka rene ne qafe pa te drejte dhe ankesa jote e ka zgjidhjen ne sjelljen dhe shkrimet e tua.
    kalofsh mire,
    Eduard Rusi
    -----------------------------

Paske folur paushall kot dhe pa e njohur asnje hollsi i pa informuar as pa ditur gjė ne lidhje me problemin kot vetem sa per te thene diqka qe nuk din as nuk din asgjė ne lidhje me te kalueren time ketu as me vargjet e mia
    un pyes perse me esht thyer pasworti dhe perse nuk mund te hyj ma ne forum si lirik me pseudonimin tim te vargjeve e ti ja paske futru kotsirave kot se
    koti un them ku jan poastimet e mia si angert qe nga data e parė e antasrimit
    e ti ja fute kot paushallizmave dhe brigheve e lugjeve pa psur asnje lidhje me ngjarjet e hollsirat e as detalet as te kalueren time ketu perse o zoteri
    mundohesh te behesh avokat e sqarues e nji problemi qe nuk e njef as nuk je askun ne rjedhen e problemit e as te ngjarjes q lidhje ke ti me te kalueren time ketu dhe kerkesat e mia te drejta
    un kerkoj diqlog me albon administratorin dialog te hapur dhe te siqnert
    un pres albon sepse ai ne vitin 2005 ishte aty kur un fillova postimet me njeh albo mua shum mirė ndersa ti jo ti paske dalur sa per te thene diqka qe nuk din se as qka deshte te thuash as nuk je askund ne thelbine problemit
    perse del e flet diqka kur as nuk ke kompetenca e as nuk din asgjė ne lidhje me kerkesen dhe thelbin e saj

Edhe kur kerkon ndihme nga administratori perseri nuk i pushon ofendimet dhe menyren komplet pa respekt ndaj drejtueseve te ketij forumi. Edir te ka dhene pergjigje per arsyen pse emri lirik eshte perjashtuar nga forumi.

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga angert Lexo Postimin
    -----------------------------

Paske folur paushall kot dhe pa e njohur asnje hollsi i pa informuar as pa ditur gjė ne lidhje me problemin kot vetem sa per te thene diqka qe nuk din as nuk din asgjė ne lidhje me te kalueren time ketu as me vargjet e mia
    un pyes perse me esht thyer pasworti dhe perse nuk mund te hyj ma ne forum si lirik me pseudonimin tim te vargjeve e ti ja paske futru kotsirave kot se
    koti un them ku jan poastimet e mia si angert qe nga data e parė e antasrimit
    e ti ja fute kot paushallizmave dhe brigheve e lugjeve pa psur asnje lidhje me ngjarjet e hollsirat e as detalet as te kalueren time ketu perse o zoteri
    mundohesh te behesh avokat e sqarues e nji problemi qe nuk e njef as nuk je askun ne rjedhen e problemit e as te ngjarjes q lidhje ke ti me te kalueren time ketu dhe kerkesat e mia te drejta
    un kerkoj diqlog me albon administratorin dialog te hapur dhe te siqnert
    un pres albon sepse ai ne vitin 2005 ishte aty kur un fillova postimet me njeh albo mua shum mirė ndersa ti jo ti paske dalur sa per te thene diqka qe nuk din se as qka deshte te thuash as nuk je askund ne thelbine problemit
    perse del e flet diqka kur as nuk ke kompetenca e as nuk din asgjė ne lidhje me kerkesen dhe thelbin e saj
    Une kam folur ne pergjithesi pasi nuk mund ti jepet pergjigje c'do antari sa here qe ai/ajo ka nje problem.
    Nqs problemi yt nuk eshte zgjidhur nga Fiori, Shigjeta, Darius te siguroj qe as Administratori nuk do te beje dot asgje. Ne kete forum ate pergjigje qe mer nga personat me siper mer nga c'do kush tjeter, dhe eshte e njejte si per ty apo edhe nje antar tjeter qe shkruan dhe sillet ne te njejten menyre. Nese ti je i njejti me Lirikk dhe je perjashtuar atehere nuk ke vend ketu me emer tjeter por i njejti person.
    Une do te pres qe ndoshta Albo do te kete kohe te te jape nje pergjigje por nderkohe mos abuzo me emrin tend te ri.
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    Citim Postuar mė parė nga EdiR Lexo Postimin
    Une kam folur ne pergjithesi pasi nuk mund ti jepet pergjigje c'do antari sa here qe ai/ajo ka nje problem.
    Nqs problemi yt nuk eshte zgjidhur nga Fiori, Shigjeta, Darius te siguroj qe as Administratori nuk do te beje dot asgje. Ne kete forum ate pergjigje qe mer nga personat me siper mer nga c'do kush tjeter, dhe eshte e njejte si per ty apo edhe nje antar tjeter qe shkruan dhe sillet ne te njejten menyre. Nese ti je i njejti me Lirikk dhe je perjashtuar atehere nuk ke vend ketu me emer tjeter por i njejti person.
    Une do te pres qe ndoshta Albo do te kete kohe te te jape nje pergjigje por nderkohe mos abuzo me emrin tend te ri.

--------------------------------

Perseri jo abuzime

jo keshtu e jo ashtu per qfar abuzimesh flet ti ore zoteri

e per qfar perjashtimesh flet o zoteri

un flas dhe them dua dialog me albon

nes e ai me lajmrohet dua te dialogoj me albon

prandaj e kam shkruar ketu ne titull per albon

kam deshirė te kem dialog me albon -

ti thua perjashtim

perse flet ashtu o zotri per qfar perjashtimi e ke fjalen

dhe del krejtesisht nga tema PER QFAR QELLIMESH SILESH KESHTU ME MUA QKA FLET DHE PERSE FLET KUR UN NUK KERKOVA FARE DIALOG ME TY POR ME ALBON DHE UN E MARR KOKEN NE DUAR KUR TI DELE LUAN RROLIN EALBOS KETU MEBETEM PA TEKST E TI NUK JE ALBO Q DO TE THOT KJO ESHT PER TU HABITUR O LEXUES TE NDERUAR A KENI SY JU APO JO

kush foli per perjashtimin

E PER QFAR PERJASHTIMESH FLET TI PER QKA E KE FJALEN

DIQKA KA NDODHUR ME PSEUDONIMIN LIRIK DHE UN KEKROVA SQARIM NGA ALBO JO NGA TI PERSE O ZOTERI NUK NDALESH

un them perse nuk po mundem te hyj me pseudonimin lirik

qka ka ndodhur

QE NUK E KAM TE KJARTė

dhe ku jan postime t e mia qe nga viti 2005 si angert

kaq ishin pyetjet e mia per albon por jo per ty e nes e ti je albo ather ne rregull
    vazhdojmė te dialogojmė

e ti me dole andej e kendej me perjashtime

pa e pasur askush fjalen per qfardo perjashtimi

gjithqka fole jasht temave per qka shtrohet pyetja per albon

perse flet pa kompetenca o zoteri nese ti nuk ke kompetenca ne forum

dhe je vetem nje antarė i thjeshtė i pa kompetenca kjo do te ishte sikur te pergjiegjet nji qytetarė ne i thejsht ne vend te presidentitt e shtetit

qfar ndihme ofron ti nes e nuk je administratori

kur puna esht shum me ndryshe

habitem se si mund dikush te perzihet ne diqka qe nuk ka kompetenca

dhe flet per perjashtime qe ketu nuk ka apsak lidhje me temen dhe pyetjet qe shtroj

qe nuk lidhen askund hiq me thelbin e qeshtjes

un them perse nuk mund te hyj ma me pseudonimin lirik

qka ka ndodhur ne forum me paswortin tim

dhe ku jan postimet e mia si angert qe nga viti 2005

qe dihen nga te gjith dhe dialogun ekerkova me albon jo as me ty as me darius pra shihet e shkruar aty me germa te lexeushme per albon

keto ishin dy pyetjet e mia per albon

dhe nuk kam kerkuar dialog as me ty as me shigjeten as me fiorin
    as me darius qe esht i gatshem menjiher te me diskrimoj

te me sulmoj pa asnji fakt

un ketij njeriu nuk i kambė ndonje te keqe asnjiher

ndersa ky darius menjiher esht ne gjendje te shkoj ne lloje te hakmarrjeve
    me mua
    por nuk esht tash fjala per darius un kerkoj dialog me albon nese ai nuk do ose nuk ka kohė per dialog me mua ather rrijm siq ishim ma parė asgjė askuj

le te mos del albo ne dialog un nuk mund te detyroj njerz qe te me dalin ne dialog nese ata nuk duan ose shmangen per arsye qe ata
    nuk i tregojnė ose nuk duan te dialogojnė
    un kam te drejte te kerkoj sqarim per disa te drejta te mia ne forum por
    dialog kerkova me albon e ti vazhdimisht me flet per do perjashtime qe
    dhe dole menjiher jasht teme dhe qellimit
    per qka deshriohet te bisedohet eben ket me qellim apo nga mos informimi ti e din por mos fol per perjashtime sepse un po kerkoj sqarim perse

me pseudonimin lirik nuk mund te hyj ma ne forum qka esht ngatrruar
    puna dhe ku qendron shkaku sepse nji dit sa deshta te postoj si lirik diqka u bllokua ne paswort

ndersa dialog dua te bej me albon me asken tjeter nga moderatoret
    prandaj moderatoret e forumit nuk kan pse perzihen ne dialog nese un e kam kerkuar dialogun kjartė me shkrim per albon

me duket se jam shum i kjartė

e nese albo nuk deshoron te dal ne dialog ather le te mos dal le te mbetet kjo ne ndergjegjene tij me te tjeret modratorė nuk dua te bisedoj
    as qe kam diqka kunder tyre por un kerkova dialog me albon ky esht parimi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    wow angert fillimisht ti mendon se Albo e ka iden kush je ti?

sedyti get a life.

me falni qe nderhyra

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Nejse me fal angert qe po shkruaj se ne fakt e ke bere per Albon po thash ndoshta munde te ndihmoj me disa sqarime te vogla.

Se pari e ke marre shume seriozisht forumin sikur te ishte ndonje institucion i shtetit dhe sikur te kete ndonje rregull universale, prandaj ti po konsideron se po te behet padrejtesi.

Atehere se pari kuptoje se ky eshte nje forum privat dhe Albo eshte pronari, keshtu qe parimisht ai ben rregullat dhe ti duhet ti respektosh.

Se dyti nese konsideron se po te behet padrejtesi ske nevoje me kerku sqarime munde thjesht te largohesh nga forumi.

Se treti nuk ke si te fitosh nje beteje me pronarin e nje forumi nese ngritesh kunder tij.

Tani sa per personalitetin tend, poezite tua, mendimet e tua etj, se pari duhet te kesh respekt ti qe te kene respekt te tjeret. Kjo dmth qe mos e hup autoritetin tend duke u grindur per gjera jo te rendesishme siq jane pjesemarrja ose jo ne nje forum.

Une do te sugjeroja perfundimisht qe nese deshiron te mbash nje personalitet tendin dhe te mos keqperdoret nga te tjeret thjesht krijoje nje websajt tendin, kushton shume lire dhe paraqiti aty te gjitha poezite dhe mendimet tua, dhe nese ke shume shikueshmeri atehere e kupton qe njerezit po te respektojne.

Shpresoj te kam ndihmuar ndonje gje, dhe nese ke ndonje paqartesi me fjalet e mia munde te ndihmoj qe ti kuptosh.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Edhe kur kerkon ndihme nga administratori perseri nuk i pushon ofendimet dhe menyren komplet pa respekt ndaj drejtueseve te ketij forumi. Edir te ka dhene pergjigje per arsyen pse emri lirik eshte perjashtuar nga forumi.

-------------------
    Po ti darius me terhoqe per gjuhe sepse nuk deshta ty te pergjigjem

pasi qe un kerkoj albon ne dialog dhe kjo esht faktike pa dyshim

por edhe sikur te behet ndonje lufte diku ne mes te shteteve botrore
    kam krijuar pershtypjen se o darius moderatori
    me akuza do te me akuzoje si shkakatarė i asaj lufte

ti do me akuzosh mua per shkaktarė apo jo

te them te drejten as nuk te njoh as nuk te kam sulmuar ndonjeher
    as nuk te kam ndionje borgj kurfare ty darius por as dikuj ne forum

per gjithqka qe kerkoj ne te drejten time ti del ne menyren tende me akuzon

prandaj esht koha te ndalesh me keto akuza tuat te pa baza dhe nuk qendron ajo qe thua ti se flas pa rrespekt

por ky zoteria nuk esht albo apo jo

dhe esht i pa informuar ne rastin tim

rreth thelbin te qeshtjes dhe nuk e zgjedhė ky dot problemin

prandaj nuk e kam nenqmuar por i dhash nje vrejtje sqaruese

dhe nuk do te duhej ta luante rrolin e kompetentit ky antari i thjeshtė
    sepse shkelė rregulloren e forumit deri sa nuk esht ky administratori

nuk duhet te luaj ky rrolin
    ose te autorizuarit as te administratorit

kur un kerkoj postimet e mia te vitit 2005 qe nga fillimi si angert

esht e drejte e imja te kerkoj sqarime

dhe sqarimin qak ka ndodhur perse nuk hyj dot me paswortin e me parshem
    diqka ka ndodhur e qka nuk arrij te postoj dot me pseudonimin lirikk

prandaj edhe esht i hapur vendi i kerkesave ne baza te rregullores se forumit
    per tu ankuar ose per te be vrejtje

un nuk shkela rregulloren e forumit

nese kerkova te drejten time

prandaj mos shfrytzo rastin pse je moderatorė gjither te kerkosh shkak per grindje vetem se e ke forcen e butonit ne dorė sepse nuk ka dobi nga keto punė por zhvillo thelbin e qeshtjes

se nuk ke nevojė te kerkosh shkak per hakmarrje ndaj meje siq kerkon me gjuhen e ngatrreses dhe kualifikimeve

dhe kualifikime qe dalin jasht teme dhe qellimit

per qka shkruaj dhe i drejtohem albos

vetem pse e ke ne dorė te besh ne forum kunder meje per q arsye sillesh keshtu me mua q te keqe te kam be un ty un as nuk te njoh fare as qe kam pasur te bej me ty ndonjeher ne forum

Nuk qendron kjo qe thua sillesh pa rrespekt

por kur un kerkoj dialog me albon e ky antari i thejshtė me flet per perjashtime
    qe as nuk ishte tema aty as fjala

ather q lidhje logjike ka ktu

njeri flet per bregun e tjetri per fushen

lu lidhet kjo

perse behet aq kompetent ky

dhe nese ja them vrejtjen nuk esht kjo mosrrespekt por vrejtje

drejtesi dhe parim qe ti duhet ti dallosh

deri sa ky nuk ofron kurfar ndihme

dhe jep kahje tjera jasht thelbit te temes

simbas teje darius un nuk duhet te them asnje vrejtje apo jo

sepse ti i kualifikon si fyerje e mos rrespkt

per ty te gjitha jan fyerje qka shkruaj un apo jo

mendoj se vrejtja dhe fyerja kan dallime apo jo jan dy te ndryshme prandaj dalloj ato

Nuk jemi ne kohen e pratisė s e punes
    por jemi ne liri ne kohene demokracisė ku fjala parimi dhe vrejtja mund te shpalosen e te thuhen si vrejtje dhe sugjerim mos i kualifiko si mos rrepsket sipas kendveshtrimit tend te njianshem

por ti nese ke ne dorė butonin e ben q te duash si ta don ty qejfi e sjellja jote pa te drejte ndaj meje
    un s' kam q te bej ty

POR FYERJE DHE PA RRSPEKT NUK SILLEM ashtu siq kualifikon ti por un kerkova albon ne dialog

e i gjith forumi ket te vertet mund ta deshmoj

se kan sy me pa e per te lexuar

un nuk kuptoj se si nji antarė i thjshtė si ky del e flet me kompetenca

te albos ne emer te albos te administratorit

as nuk esht moderatorė e as administratorė

ket nuk e kuptoj as nuk ekam te kjartė qysh kur qenka bere e mundur ne forum kjo qe ti japesh llogari scilit antarė kur kerkon diqka nga administratori
    q esht kjo logjikė e fasjimit te menjihershem perse me fajson kur un jam drejt

un flas per qeshtje te psedonimit

e ky flet menjiher per perjashtime q lidhje logjike ka ktu

dhe i paraprinė gjuhes se kahjes tjeter

te dialogut jo te thelbit te qeshtjes

del jasht thelbit te dialogut

dhe nuk ka kurfar informimi ku qendorn ketu logjika dhe perse ti thua se bej fyerje e flas pa rrespekt perse shtreberon kur un vetem i sugjerova
    dhe i thash se je jasht thelbit

kur kjo nuk qendron perse kualifikon me tendenca

kur un bej vrejtje e jo fyerje

e me thua menjiher sjellje pa rrespekt siq shtremberon ti darius

ne rastin tim

me gjuhen plot inatė duke u perpjekur per rremuja e jo dialog te mirfillt

kam te drejta te sugjeroj me vrejtje e ankes a

perse quhet forum pra kuvend per te folur pra apo jo

perse i ben keto sjellje ndaj meje ti darius per q. arsye ti darius

dhe shifet gjuha e jote qe ndaj meje flet me inatı dhe i gatshem per kahje tjera te dialogut
    qe ta dini te gjith pra un per dialog e kerkoj albon un kam kontribuar ne forum qe nga viti 2005 vullnetarisht pa kurfar pagese dhe mund te kem ndonje te dejte apo jo si thua ti darius apo jemi skllever ketu ne forum
    sipas mendimit tend si thua ti darius

sa peer mua te sqaroj un as nuk te kam inatė as ty as askend kerkoj disa sqarime qe esht e mundshme te behen sepse me albon nuk kam dialoguar asnjeher prandaj deshta te bisedoj meqense jam antarė i forumit q enga viti 2005 dhe i shum forumeve tjera shqiptare ku kam kontribuar
    por nuk esht vetem kontributi ne forume por kam kontribuar dhe sakrifikuar vet dhe me breza edhe per atdhe ti darius qe ti dhe brezi yt rinorė
    te ndjeni flaldin e lirisė darius qe te shijoni embelsinė e puhisė se lirisė

prandaj duhet njifar rrespekti ndaj meje apo jo darius kjo vlene edhe per tjeret
    dhe nese sugjeroj e jap vrejtje nuk do te thot qe fyej e ka mungesė rrespekti siq akuzon ti darius me akuza te mejhiershme apo jo

me vjen keq por e gjith kerkesa ketu esht per disa veprime dhe sqarime qellim tjeter nuk ka
    dhe mendoj s ekam te drejte si antarė i vitit 2005 ne forum te kerkoj disa te drejta qe jan e drejta ime ne forum

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    wow angert fillimisht ti mendon se Albo e ka iden kush je ti?

sedyti get a life.

me falni qe nderhyra
    u rrite dhe ti mi??

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •