shume po dishe bravoooo.E qka shkrova e shkrova prej shtepis teme e jo prej ''mahalles magjupve''-me kta juve duhete me juv ba dy ftyrsha
shume po dishe bravoooo.E qka shkrova e shkrova prej shtepis teme e jo prej ''mahalles magjupve''-me kta juve duhete me juv ba dy ftyrsha
Dyftyrsha masi tash je ne shpi tonde, se mos t'ishin kon qeta dy ftyrshat, ti ishe kon tjeter kund. E prite se Bllaca doli ne shesh e shpalli lojen, tash i qesin edhe lojtaret, i kane referat, edhe dalin e gjujn topin her n'at ane e her n'ket ane, e ne fund e sheh edhe ti edhe kejt ata qe naj kan borxh rezultatin. Se gjith aj gjak qe eshte derdh, eshte derdh per liri, e jo per me perzon shkaun e me vra vllaun.
Mos te ishte ky njeri i besueshem, ata nuk e kishin marre per punetor te SHIK-ut. Kan pagu njerz me vra me hup deshmine, edhe ja ka mendu tipi. Me vdek se me vdek, bile coftinat mos te quhen heronjt e historise. Keto gjana ndodhin ne kejt shtetet e botes. As Bllaca nuk eshte lujt mendsh me dal me at CD me than kam VRA me URDHER te FILANIT, pa pas prova deshmi e alibi te tjera. Ato i jane dorezuar organeve dhe ka back-up te tij. Momentin kur i ka dorezu, aj ka dal shlire "Tash le t'me vrajn si done, se une e thash ate qe e pata borxh". I vram se i vram, po perse nuk e arrestuan? A thu? Qka qendron pas kesaj? Shkoni ju ne polici dhe thuani kam vra, veq per deklarat te rrejshme e han denimin me burg....Kete e lexova,edhe u bazova,menone qe eshte kshtu?mos harro qe para dy vjete te njejten loje e ka lujte adem saliu,nuk arriti kurgja edhe me kete nuk ka me arrite....fale gjakute qe eshte derdhe per kete vende jam sot une ktu po si ti e do tjere po e shkelni nuk po lejoni qe tpaguhete gjaku i tyre,qitni lloj lloj pallavre,shontazhe etj.
E verteta thone del ne shesh, e ti prite, se as une nuk thash se Adem Salihaj e Gani Geci nuk kan ba asgje. Edhe ata japin pergjegjesi per veprat e tyre si qe duhet te japin te gjithe. Ato se jane ofru nga Bllaca jane deshmi te ingjizuara e jo pallavra si qe i kan be me heret. E thash edhe prap po e them, prite rezultatin e ndeshjes, se jan mesu keta me perzi e me zi, e ne fund me ia servu popullit gjellat e tyre te preferume qe qorrojne popullaten e mjere.
Kto probleme jan te njoftuna qysh moti,per ata qe shofin drejt,ndersa per "argat e dreqit"kto gjana nuk duhet me u zbulu.
Para afer dy muajsh jemi te informuar prej mediave te shkruara dhe elektronike se do te kete arrestime te personav te nivelit me te larte ne kosove per korrupcion dhe krime te organizuara,dhe kto tani nuk jan per tu befasuar,ndersa pas zgjedhjeve te fundit kryesia e pdk-se doli me deklarat se po e prish koalicionin qeverises dhe e prishi ku kosova mbeti 12 ore pa qeveri,por miqte e kosoves po ate nate i kapen per veshe dhe nuk i lane qe kta te bajne trazira ne kosove,e te nesermen dolen dhe than se" jo veq kemi ba hajgare se nuk ka qen per nji mend ".Kurse ne shqipni e quen b.pacollin me ja qu lajmin e.rames qe ta nderpres protesten se naj prishen planin. Njerz kjo eshte ba krejt me plan,sia prishin qeverin ne kosov dhe te bajne trazira deri ne shkatrrimin e shtetit te kosoves,ne shqipni te rrxohet qeveria berisha me dhune dhe pastaj a riparohen kto probleme te shtetesise se kosoves dhe shqipnis nuk ka pas ransi shume per kriminelet,e ransishme ka qen qe kta te jen prap ne sken si drejtues te venit a si kosov,apo si kosov e metohi nuk ka ransi per kriminelet,pa marr parasysh se kush jan ata, e ciles parti i takojn,krimineli eshte dhe duhet te luftohet si kriminel, nga te gjithe ne pa marr parasysh bindjet tona partiake,nuk eshte e mire sikur po i lexoj disamendime ketu ne forma te ndryshme,me hire apo pa hire po i marrin nen mbrojtje kriminelet,duke i radhitur si patriot si te burgosur politik te shek. te kaluar etj.
Une personalisht nuk e njof a.sylen,f.xhelilinetj.po vetem kam ndegju per ta ,ndersa e.jasharin e kam njoft edhe para luftes,mendimi im eshte, se eshte nje ftyr kriminale dhe anti komtare,dhe eshte shume e afert se ky eshte nje nder urdher dhensat per te likuiduar kokat e shqiptaris.
Ket metod te likuidimit te kokave dhe patrioteve e ka perdor edhe rusia ne poloni pas luftes se dyt botrore,se kjo eshte nje metod e mire per ta mbajt nje popull ner sundim,e duke e qeverisur kriminelet.
po presmi po presmi...jemi mesu tu prit,qka me prite se?...Adem Salihaj e Gani Geci(edhe naj plan)
[B]Polica e Kosovės: Janė siguruar vendbanimet e Nazim Bllacės Gani Geci dhe Adem Salihaj.
----------
"Bota Sot",30.11.2009
Nazim Bllaca nga fshati Ribar i Madh, ėshtė paraqitur dje para gazetarėve dhe ka rrėfyer se ka qenė pjesėtar i SHIK-ut dhe ka kryer njė vrasje si dhe ka marr pjesė nė pėrgatitjen e disa tė tjerave. Nazim Bllaca ėshtė personi i paraqitur nė video CD-nė tė cilėn pėr gazetarė e kanė shpėrndarė deputetėt Gani Geci dhe Adem Salihaj, ndaj tė cilėve me rrėfimin e Bllacės , janė kryer atentate me urdhėr tė kreut tė SHIK-ut.
Nazim Bllaca u ka thėnė gazetarėve se gjatė veprimtarisė sė tij nė SHIK ai ka vepruar nėn urdhrat e disa personaliteteve tė njohura publike e politike nė vend, nė mesin e tyre Azem Syla dhe Fatmir Xhelili, aktualisht zėvendėsministėr i Punėve tė Brendshme.
Lidhur me kėtė zhvillim,Adem Salihaj edhe pėr sot ka paralajmėruar prononcim pėr media .
Ndėrkohė qė apostrofuarit nė kėtė prononcim Azem Syla dhe Fatmir Xhelili kanė mohuar deklaratat e Ballacės .
Lidhur me kėtė ngjarje, Polica e Kosovės ka deklaruar se janė ndėrmarrė tė gjitha veprimet duke siguruar vendbanimin e Nazmi Bllacės nė Ribar tė Madhė si dhe tė dy deputetėve tė LDD,Gani Geci dhe Adem Salihaj .
Policia e Kosovės bėn tė ditur se me kėtė rast ėshtė duke u marrė Policia e Prokuroria speciale e EULEX-it.
Zyrtarėt e policisė sė Kosovės kanė deklaruar se janė tė gatshėm pėr tė vepruar nė bazė tė urdhėresave qė atyre u vijnė nga institucionet pėrgjegjėse.
Partia Demokratike e Kosovės, zyrtarė tė sė cilės janė pėrmendur nė rrėfimin e Nazim Bllacės, pėrmes njė komunikate ka ftuar dhe ka dhėnė pėrkrahje tė plotė organeve tė drejtėsisė nė zbardhjen e sė vėrtetės dhe t'i japin fund tendencave pėr shkatėrrim dhe denigrim tė sistemit tonė tė drejtėsisė me qėllim tė zhdukjes tė sė vėrtetės dhe mbulimit tė krimit.
Jo jo, ky eshte fillimi i asaj qe eshte perflitur, se ka me pas ndeshje te madhe sportive mes paralamentarve, e ndeshja u shpall, e lojtaret po i veshin dresat, prit kur kryhet loja, pastaj dalin edhe te Gani Gecit e Adem Salihaj, qeshtu njo ka njo per veshi kan mi qit ne shesh kinse po e shfajsojne veten, se kejt na qetu po e dojm nje Kosove te mire e te paster, e me keta COFTINA kurr s'kemi me pas.
Kumtesė e LDK-sė, pėr zhvillimet e fundit nė vend, qė prekin fushėn e sigurisė dhe tė sundimit tė ligjit.
Nė kumtesėn e Lidhjes Demoktarike tė Kosovės thuhet:
Lidhja Demokratike e Kosovės po i pėrcjell me shqetėsim zhvillimet e fundit nė sferėn e sigurisė dhe tė sundimit tė ligjit, tė cilat ndėrlidhen me deklarimet e njė qytetari nė opinion pėr krimet e kryera nė periudhėn e pasluftės nė Kosovė.
E pėrcaktuar fuqishėm pėr funksionimin e shtetit ligjor dhe tė sundimit tė ligjit,
LDK ja kėrkon nga organet e ndjekjes dhe tė gjyqėsisė, vendėse dhe ndėrkombėtare, qė tė veprojnė urgjentisht nė ndėrmarrjen e tė gjitha masave ligjore pėr zbardhjen e plotė tė tė gjitha rasteve dhe tė deklarimeve e dėshmive tė plasuara tashmė nė opinion.
Eshtė detyrė e organeve tė ndjekjes dhe e gjyqėsisė qė tė bėjnė punėn e tyre sipas kushtetutės dhe ligjeve tė vendit, duke e vėnė nė funksion zbatimin e tyre tė plotė ndaj τdokujt.
Askush nuk mund tė jetė mbi ligjin dhe askush nuk mund tė ketė imunitet tė jashtėligjshėm, thuhet nė kumtesėn e LDK-sė.
Krijoni Kontakt