Postuar mė parė nga
liridoni703
Per nicin
I Nderuari lexuse eshte e vertet se Xhemajl mustafa eshte vrar nga po keta kriminelet e ish presidentit te ndjer Ibrahim Rugova ,,dhe ket a e din per qka se zoti mustafa ne at kohe ka qen kunder politikes se zotit rugova per brenda ldk,,,
kete e din te gjithe antaret e asaj mbledhje jan njerzit si jan kan deshmitar te asaj kohe se i ndjeri ka qen kunder politikes se rugoves,,po aj nuk ka pas ambicje ta ndaj ldk,ne dy pjes po kete e kan kuptuar rugova me besniket e ti te asaj kohe..
e tani qka ti bejmi xhemajlit rugova me disa tjer dhe vllezrit geci kete duhet ta eliminojmi nga skena politike dhe fitojmi poena politik,,kete ish i ndjeri rugova me planin e ti eshte ekzekutura xhemajl mustafa...kete akte kriminel e ka kryer Gani Geci me bashkpuntoret e ti te afermit e rugoves..kur Gani Geci i ka likfiduar bashk luftetaret e vete ne kohnat me te veshtira te asj kohe,,ket te ndjerin dhe te tjeret nuk i ka ardhe zore ti ekzekutoj ,,sebashku me artitektin e keti plani Adem Salihajn e tjeret..
Ti politiken e paske ne gjak dhe partit ne zemer une nuk i kam ideol as nje te vetmin qe e kam ideol e kam drejtesin...
Adem Salihaj a eshte ky njeri qe e qoj ne ere Benafin ne Ferizaj po..per qka per per fitim te veta personale.. e dim te gjithe,,adem salihu a e mbajti rrugen per gjashte muaj te bllokuar per ne shkup po per qka per hajni vetem e vetm ta vjedhe ket popull...e shume eshum te tjera
A e din tjteren se gani geci si i likfidoj bashk shoket e ti te luftes Besim Dajakun dhe besim istogun se bashku me ta ne xhip pa asnje plumbe te goditur po dora e ti i ka vrare keta te vertet...po hajde lej keto te gjitha a e dini ti se sa Femrat shqiptare i ka shitur gani geci dhe sa i ka dhunuar gjat luftes dhe tani ne kete paqen e brishte a jo..
Jo qe e kam nderment ti mbroj asnje kriminel po sa njerzi mundet ti thon Hashim thaqit dhe Jakup Krasniqit qe e kan privuar ndonje ne lufte a po pas lufte jo zotri,,,jan njerzit epar gjat lufte si jan dal para kamerav telivizive me emrin e tyre te dyte keta,,kam lexuar shum libra sa shqipes folsa u vran ne drenic gjat luftes edhe si jan kan bashkpunus te pushtetit te kaluar aa.asnje nuk e ke ...Gani Geci edhe gjat luftes i ka privuar njerzit nga lirija njeri nder ta komandanti i uqk-sa Abedin Rexh eshte e shume tjer,,,aBEDIN REXHA NE AT kOHE e ka len gyrbetin per ti ndihmuar keti poplli dhe erdhi ne kosove u vra nga shqip folsi per qka vetem e vetem si ishte kunder pushtetit te kaluar...
Po a jan keta Gecet si nuk ka mbledhje si nuk e kan be *** si ne parti ashtu edhe ne parlament,,dhe pikrishte jan keta gecet dhe ademsalihaj si e ndan LDK-ne ne dy pjese kete e dim te gjithe zotri
Krijoni Kontakt