Close
Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 111
    i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukės i thonė bukė, e ujit - ujė
    Postime
    838
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    O kungull
    Atehere vazhdoni sepse ju qe jeni kunder vlerave evropiane dhe keni perqafu vlera aziatike jeni ne vijen e zotit,kurse ne qe jemi evropian jemi kunder.
    Por faktet na tregoin te kunderten,jemi deshmitar qe shqiptaret e maqedonis duke besu verberisht ne fen islame harruan kombin,dhe ishte fat qe prishtina vrejti ne kohen e fundit se shqiptaret e maqedonis po asemiloheshin nje pjes ne maqedon kurse pjesa me e madhe ne turq dhe ndermorri masa duke ju shkollua ne univerzitetin e prishtines ku sot te gjith profesoret qe ligjerojn ne univerzitete shqiptare te maqedonis diplomat i kan te prishtines.
    Dhe po keta profesor ben pune te mire per ndergjegjesimin e popullates duke u distancua nga feja dhe duke edukua breza ne frymen e vlerave perendimore,megjithate nje pjes e mire (siq je edhe ti)akoma ora e histori i ka ngel ne shekullin e kaluar.

E ter lufta ne ballkan zhvillohet se cili shtet i pari perqafon vlerat evropiane,perveq nje pjese te shqiptarve te maqedonis qe ne emer te fes nuk levizin dot me sa iriqi nga ferra,por do vij koha qe edhe keta te ndergjegjesohen dhe ti bashkohen pjeses se shendosh te kombit,ne te kunderten do jetoni duke ju dirigjua i huaji sepse ju sot akoma nuk kini arrit ti fitoni te drejtat elementare kombetare,kuse ato fetare shteti i maqedonis investon shume qe te jua plotesoi sepse keta e din se feja eshte pengesa me e madhe e kombit

Fatet e kombeve te vogla dalin neper dyert e tragjedive te medha.
    Nese nuk e ke ditur dua te te perkujtoj se Ali Ahmeti , Mendu Thaci dhe shume te tjere qe kane kryer fakultetin ne Prishtine, jane ata mafioz qe kane kontribuar qe populli shqiptar ne Iliride te mbetet i roberuar.
    Po si duket ti vetem flet kot dhe nuk din asgje per shqipateret e Ilirides.

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukės i thonė bukė, e ujit - ujė
    Postime
    838
    definitivisht feja ju ka verberua dhe nuk deshironi te shifni pertej hundes,ne qoftse edhe shqiperia edhe kosova ju thot hapur sot se jeni ne rrug te gabushme ateher une nuk di se qfar argumentesh kerkoni me shume.
    Ti sigurisht je frymezuar nga Enciklopedia e sllavo maqedonasve qe eshte botuar pak muaj me pare. I vetmi i verberuar ketu je ti, e jo ne qe cdo dite luftojem per ekzistencen tone.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Sigurisht qe ja kemi borgj,por une desh te them se kan qen shume te asimilum dhe vetem shkollimi arriti qe te vetedijsohen sepse ne maqedoni ka qen e veshtir ta shofesh ndonje femer te pa mbuluar apo ndonje mashkull me kapuqa qe identifikoheshin me fen,dhe njeriy krijonte pershtypjen se nuk jan shqipetar e kupton ti,une nuk flas nga urrejtja por flas me fakte dhe deshiren e kam qe te emancipohen sepse edhe keta jan shqipetar,por se duhet then e verteta kjo nuk diskutohet.
    Ismail kadare shume buker thot se kombi ne pergjithesi gjat historis i perjetoi dy tragjedi ate te komunizmit dhe te fes islame,dhe kur i thot nje gjigant i dijes ateher duhet pranu.
    Me fanatizem nuk jetohet koha evulon dhe duhet ecur me kohen,shiqoi vendet arabe qe jan fanatik te fes sot jetojn si kafsh,prandaj nje gje te till nuk ja deshiroi kombit.
    Edhe kosoven shqiperia e shpetoi nga asimilimi,sikurse kosove juve sepse shkollimi e beri te veten na i hapi horizontet.
    ne vend qe te jesh vet kritik ti me sulmon mua dhe kosoven pa te drejt sepse mos e dhasht zot po te ndodh diqka me ju as ne nuk do rrim duar kryq siq nuk do rrini as ju
    Une jam prej Kosoves , me rraj para qindra vjetve ne Nishe .

Une nuk kam si ti shqiptar te Maqedonis apo te Kosoves , une kam vetem Shqiptar te SHQIPERIS
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    O kungull
    Atehere vazhdoni sepse ju qe jeni kunder vlerave evropiane dhe keni perqafu vlera aziatike jeni ne vijen e zotit,kurse ne qe jemi evropian jemi kunder.
    Por faktet na tregoin te kunderten,jemi deshmitar qe shqiptaret e maqedonis duke besu verberisht ne fen islame harruan kombin,dhe ishte fat qe prishtina vrejti ne kohen e fundit se shqiptaret e maqedonis po asemiloheshin nje pjes ne maqedon kurse pjesa me e madhe ne turq dhe ndermorri masa duke ju shkollua ne univerzitetin e prishtines ku sot te gjith profesoret qe ligjerojn ne univerzitete shqiptare te maqedonis diplomat i kan te prishtines.
    Dhe po keta profesor ben pune te mire per ndergjegjesimin e popullates duke u distancua nga feja dhe duke edukua breza ne frymen e vlerave perendimore,megjithate nje pjes e mire (siq je edhe ti)akoma ora e histori i ka ngel ne shekullin e kaluar.
    E ter lufta ne ballkan zhvillohet se cili shtet i pari perqafon vlerat evropiane,perveq nje pjese te shqiptarve te maqedonis qe ne emer te fes nuk levizin dot me sa iriqi nga ferra,por do vij koha qe edhe keta te ndergjegjesohen dhe ti bashkohen pjeses se shendosh te kombit,ne te kunderten do jetoni duke ju dirigjua i huaji sepse ju sot akoma nuk kini arrit ti fitoni te drejtat elementare kombetare,kuse ato fetare shteti i maqedonis investon shume qe te jua plotesoi sepse keta e din se feja eshte pengesa me e madhe e kombit

Fatet e kombeve te vogla dalin neper dyert e tragjedive te medha.
    si dukey ti drenicak ke te dhena te gabura ,pikerisht shqiptaret ortodoks te maqedonise jane ata qesot jane MAQEDON te cilet ne shtepi flasin MAQEDONISHT ja nje shembull CEDE FILIPOVSKI eshte shqiptar i MAQEDONIZUAR ai meret ne historine e maqedonise sipatriot maqedonas,kurse eshte per tu habitur se nena e tij nuk dinte te fliste maqedonisht ,por fliste shqip dhe skonte ne kishe ,nese do qe te vertetohesh shko ne REKE TE GOSTIVARIT dhe informohu,
    per dallim te kesaj shqiptaret MUSLIMAN nuk jane konvertu ne MAQEDON E GREKE sic ben jugu i shqiperise.
    ndoshta nuk do te te vije mire kjo qe do lexoshpor cka te besh e verteta dhemb shume mirepo ngel e vertete.

ti si duket me shume flet per deshira se sa realitete ,nejse mos te ta prishi qejfin ti vazhdoe mdoashtu si ke qef ,por kur do ta shohesh se realiteti eshte krejt tjeter me vjen shumekeq se do te prishet qejfi.

kur flet per shkollim te shqiptareve te maqedonise haron te cekesh qe shqiptaret e kosoves u shkolluan ne serbi BEOGRAD dhe ne ish jugosllavi kosova kapas shume sherbetore qe kan punuar per sernine se sa per kosoven,prandaj nukmund te shkulni 5 % te serbeve qe sot ua can koken dhe nukmund te dilni asnjefar menyre nga kthetrat e tyre.

ti si duket tu kaprish antena ,kthehu kazagrebi sendoshta doe kapish ma mire keshtu thoshte BACI QUMIL

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    megjithate punet i keni me se keqi,dhe me fajin e juaj zotri,distanconu nga feja islame sepse vetem dem po ju ben kuptoni

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Feja deshem apo nuk deshem ne ajo ka ndikim te madh ne jeten tone si komb. Fete e dobsojn nji kombe edhe pse kom mendu te kunderten deri tani ku madje ne ket forum kom arrit ne konstatimin tim se kombi me aq fe sa ka aq plag ka ne trupin e tij.Njeriu shpesh eshte i shtyre ne nji menyre te pa vete dijshme ,duke mendu se ai ka te drejt ndaj tjetrit dhe vetit i jap drejt te kritikoi ose madje ta neneqmoj tjetrin per shkak te bindjeve te tij mbi fen. A nuk ishin fet qe shpesh u ben objekt ndarjesh ne kombin tone. Edhe pse nga deshira shpesh jemi mundu me i kalu ndasit fetare ,feja pa u diktuar shum na ka ndar sa sikur se kemi vrejt se ajo eshte ber nji mure qe i ndan kumunitetin ton ne dy a me shum taborre. Fete duhet respektuar po te gjitha nuk jon te njejta madje shpesh ato ne programin e tyre jon aq te demshme sidomose per kombin tone. unal korenti.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    e ke shpjeguar aq bukur,
    por ēe do qe po harxhon frymen kot.
    nje gje qe kam mesuar ne jete eshte nje fraze e famshme:
    "Mos i hidh perla derrave".
    Ke te drejt lol.

une i them se je viktimizuar qe ne djep,dhe ja shpjegoj qart psen,e atij prap si mbushet mendja,e si mund ti mbushet kure ne fakt ai eshte VIKTIMIZUAR lol.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Fete kshu generally jane shakterruese te indentitetit te nje kombi,por ne vecanti islami eshte nje fe kanceroze me e keqja e te gjitha feve,kta kombin e barazojne me kombin e madh islamik,ndajne njerezit ne muslimane dhe jo muslimane.per kta nocioni komb nuk egziston fare....e kemi vene re qarte si kta islamiket e forumit ulerasin pro per vellezrit palestineze apo irakene,dhe ju turren me vrull te gjithe shqiptareve qofshin ateiste angnostike,katolike apo ortodokse.

hate islam

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga sulioti Lexo Postimin
    Ke te drejt lol.

une i them se je viktimizuar qe ne djep,dhe ja shpjegoj qart psen,e atij prap si mbushet mendja,e si mund ti mbushet kure ne fakt ai eshte VIKTIMIZUAR lol.
    Ende sma tregove ti mua nje arsye pse jam viktimizu une??

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-05-2006
    Vendndodhja
    afėr kojshisė
    Postime
    228
    Citim Postuar mė parė nga Mexhi Lexo Postimin
    Nese nuk e ke ditur dua te te perkujtoj se Ali Ahmeti , Mendu Thaci dhe shume te tjere qe kane kryer fakultetin ne Prishtine, jane ata mafioz qe kane kontribuar qe populli shqiptar ne Iliride te mbetet i roberuar.
    Po si duket ti vetem flet kot dhe nuk din asgje per shqipateret e Ilirides.
    Ceshtjet fetare per shqiptaret qe e dine veten me origjine shqiptare, duhet te kapecehen, se i bejne dem procesit te integrimit ne BE. Kam qene ne Gostivar, o Zot sa vend i ndyet aty ku zuna u ula me ndej une. Nje mejahne allaturka, me karrige te shtrembta kaucuku, pleq me nje pash tespije e festanuza, gra me benevreke e te mbeshtjella me shami, magjype qe shtrinin duart duke lypur "shqip"rrezik me t'i fute duart ne xhep, banjo me nje zorre te shpueme llastiku qe me bani qull pantallonash (ishte vere) nje kamarjer qe erdhi e na pershendeti, kur e mori vesh se ishim shqiptar, me fjalen: "BUJRUM". A thua e kishte harrue pershendetjen shqiptare: "MIRE SE ERDHET"?!

Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •