Close
Faqja 10 prej 21 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 204
    PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    dhe ju rrini te pamartuar atehere
    jam pro per ato femra qe sduan ta ndryshojn mbiemrin, nese eshte deshira e tyre, e pelqejn mbiemrin e tyre, pse jo? biles nese ke mbiemrin me te bukur se te burrit, do ishte mire qe burri ta ndryshonte tek mbiemri jot
    Po si Rexhina, pse nuk thua qe burri te veshi dhe ato qe vesh ti?! lool
    Jam JETUS jo TREGUS!.

dhe ju rrini te pamartuar atehere
    jam pro per ato femra qe sduan ta ndryshojn mbiemrin, nese eshte deshira e tyre, e pelqejn mbiemrin e tyre, pse jo? biles nese ke mbiemrin me te bukur se te burrit, do ishte mire qe burri ta ndryshonte tek mbiemri jot
    Oh c'mon!
    Per mua, nje burre qe ofron te ndryshoj mbiemrin e tij ne te timin, thjesht tregon qe ai nuk eshte krenar per familjen e tij dhe ate mbiemer qe perfaqeson. Sikur burri im te donte te ndryshonte mbiemrin e tij ne te timin, ajo do ishte arsye e mjaftueshme per mua qe ta lija. Si jam une krenare per mbiemrin qe kam qe ne lindje, ashtu dua te jete dhe ai. S'ka nevoje njeri per burreca aman.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Oh c'mon!
    Per mua, nje burre qe ofron te ndryshoj mbiemrin e tij ne te timin, thjesht tregon qe ai nuk eshte krenar per familjen e tij dhe ate mbiemer qe perfaqeson. Sikur burri im te donte te ndryshonte mbiemrin e tij ne te timin, ajo do ishte arsye e mjaftueshme per mua qe ta lija. Si jam une krenare per mbiemrin qe kam qe ne lindje, ashtu dua te jete dhe ai. S'ka nevoje njeri per burreca aman.
    Epo te drejta te barabarta,apo jo?
    C'fare llogjike nga nje femer inteligjente....
    Vendos emri pas,apo mbiemri.................
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Oh c'mon!
    domethen si pas ty gjithe ato femrat qe kan marr mbiemrin e burrit te tyre nuk qenkan krenare per mbiemrin e tyre? e njejta shkon dhe per burrin, si ka femra qe ndryshojn mbiemrin e tyre, sduhet te duket alarmante nese nje mashkull ben te njejten gje

dhe do shtoja se jo te gjithe jan krenare per mbiemrin e tyre, mendon se nje femije qe e ka abandonuar familia e tij do jet krenar per mbiemrin e saj/tij? nese dikush ka baban kriminel me nje mbiemer pshm si "hitleri" mendon se do jet shume krenar per mbiemrin qe ka ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 27-11-2009 mė 19:52
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Pyes_Lotin Lexo Postimin
    Po si Rexhina, pse nuk thua qe burri te veshi dhe ato qe vesh ti?! lool
    s'eshte e rendesishme, po qe se do merrja mbiemrin e burrit, sdo te thot qe do veshia ato qe vesh ai

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    nje femer e cila nuk pranon ta mer mbiemrin e burrit , nuk e don ate burr...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga busavata : 27-11-2009 mė 20:13

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Citim Postuar mė parė nga busavata Lexo Postimin
    nje femer e cila nuk pranon ta mer mbiemrin e burrit , nuk e don ate burr...
    per ke ndodhet ne emigrim e ka me te thjeshte ne zgjethe kete pozite pasi e leteson ne dokumenta , se duke mbajtur mbiemrin e saje nuk ka nevoje te ndryshoje asgje.
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Shqiptaret koketrashe te japin vetem nje alternative- o merr mbiemrin tim o te vrava, ops desha te them te ndava. Lol

Keto jane gjera te vogla qe rregullohen, pa prish pune fare. Nese femra ka nje arsye te madhe per te mbajtuar mbiemrin e saj, le ta mbaj. Nese ka qef te marri te burrit, prape le ta marri. E nese do te mbaj dhe te sajen dhe te burrit, i mban te dyja po prape. Gjera qe zgjidhen jane. Se kuptoj pse hidhen ca macho forumi ketu, per gjera kaq absurde ? LOL
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

domethen si pas ty gjithe ato femrat qe kan marr mbiemrin e burrit te tyre nuk qenkan krenare per mbiemrin e tyre? e njejta shkon dhe per burrin, si ka femra qe ndryshojn mbiemrin e tyre, sduhet te duket alarmante nese nje mashkull ben te njejten gje

dhe do shtoja se jo te gjithe jan krenare per mbiemrin e tyre, mendon se nje femije qe e ka abandonuar familia e tij do jet krenar per mbiemrin e saj/tij? nese dikush ka baban kriminel me nje mbiemer pshm si "hitleri" mendon se do jet shume krenar per mbiemrin qe ka ?
    Rexhi, femija jot mbiemrin e kujt do marri, te tendin apo te babait te saj?!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Rexhi, femija jot mbiemrin e kujt do marri, te tendin apo te babait te saj?!
    for personal reason, i would rather not answer this question

por sic tha pink, mbiemer eshte vetem, nuk duhet bere a big deal, pervete mbiemri im me pelqen shume, jam mesuar me kete mbiemer dhe do me duket nje ndryshim i madh nese e ndryshoj, per femijet ska rendesi, te mbajn te timit apo te burrit, te dy nuk na duket e big deal se ke mbiemer merr ne fund te fundit rendesi eshte qe jemi te martuar, dhe kemi femij bashk
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 28-11-2009 mė 02:25

Faqja 10 prej 21 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •