Oh c'mon!
Per mua, nje burre qe ofron te ndryshoj mbiemrin e tij ne te timin, thjesht tregon qe ai nuk eshte krenar per familjen e tij dhe ate mbiemer qe perfaqeson. Sikur burri im te donte te ndryshonte mbiemrin e tij ne te timin, ajo do ishte arsye e mjaftueshme per mua qe ta lija. Si jam une krenare per mbiemrin qe kam qe ne lindje, ashtu dua te jete dhe ai. S'ka nevoje njeri per burreca aman.
domethen si pas ty gjithe ato femrat qe kan marr mbiemrin e burrit te tyre nuk qenkan krenare per mbiemrin e tyre? e njejta shkon dhe per burrin, si ka femra qe ndryshojn mbiemrin e tyre, sduhet te duket alarmante nese nje mashkull ben te njejten gje
dhe do shtoja se jo te gjithe jan krenare per mbiemrin e tyre, mendon se nje femije qe e ka abandonuar familia e tij do jet krenar per mbiemrin e saj/tij? nese dikush ka baban kriminel me nje mbiemer pshm si "hitleri"mendon se do jet shume krenar per mbiemrin qe ka
?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 27-11-2009 mė 19:52
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
nje femer e cila nuk pranon ta mer mbiemrin e burrit , nuk e don ate burr...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga busavata : 27-11-2009 mė 20:13
Shqiptaret koketrashe te japin vetem nje alternative- o merr mbiemrin tim o te vrava, ops desha te them te ndava. Lol
Keto jane gjera te vogla qe rregullohen, pa prish pune fare. Nese femra ka nje arsye te madhe per te mbajtuar mbiemrin e saj, le ta mbaj. Nese ka qef te marri te burrit, prape le ta marri. E nese do te mbaj dhe te sajen dhe te burrit, i mban te dyja po prape. Gjera qe zgjidhen jane. Se kuptoj pse hidhen ca macho forumi ketu, per gjera kaq absurde ? LOL
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
for personal reason, i would rather not answer this question![]()
por sic tha pink, mbiemer eshte vetem, nuk duhet bere a big deal, pervete mbiemri im me pelqen shume, jam mesuar me kete mbiemer dhe do me duket nje ndryshim i madh nese e ndryshoj, per femijet ska rendesi, te mbajn te timit apo te burrit, te dy nuk na duket e big deal se ke mbiemer merrne fund te fundit rendesi eshte qe jemi te martuar, dhe kemi femij bashk
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 28-11-2009 mė 02:25
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt