Close
Faqja 11 prej 21 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 204
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    for personal reason, i would rather not answer this question

por sic tha pink, mbiemer eshte vetem, nuk duhet bere a big deal, pervete mbiemri im me pelqen shume, jam mesuar me kete mbiemer dhe do me duket nje ndryshim i madh nese e ndryshoj, per femijet ska rendesi, te mbajn te timit apo te burrit, te dy nuk na duket e big deal se ke mbiemer merr ne fund te fundit rendesi eshte qe jemi te martuar, dhe kemi femij bashk
    Mos te marre mbiemrin e komshiut te pakten, se meqe nuk qenka problem puna e mbiemrit.

Kurse sa per ate qe the qe burri duhet te ndryshoje mbiemrin e tij e te mare te gruas! Ne gjendje normale ishe kur e shkruajte ate gje apo ishe cike e trullosur? Po nese burri ben kte veprim atehere per ca e ke marr ate burre ti? Vetem per ate cope sallami qe ka mes shalve? Jepi te veshe edhe strece e kapuc roze.

GRUA, ti do adoptosh mbiemrin e burrit, leri pallavrat ti edhe ndonje tjeter ktej qe ben gerr verr se pale ca i duket vetja. Jua bej hallall nese keni bere karriere edhe njiheni me ate emer kudo, atehere skeni pse e ndryshoni sepse ai eshte emer artistik, ama prap ta dish qe te familja e burrit ti do njihesh me mbiemrin e burrit jo me mbiemrin tend. Sepse je pjese e asaj familje tani, do apo sdo krenaria jote! Ose ose mbani qe te dy, se sbehet qameti, po mbiemrin e burrit do e adoptosh ske nga ja mban.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Apollyon : 28-11-2009 mė 10:41
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    ese dikush ka baban kriminel me nje mbiemer pshm si "hitleri" mendon se do jet shume krenar per mbiemrin qe ka
    Do doja un ta kisha ate mbiemerin, qe te te shkonte shurra shatervan ty edhe krejt atyre qe mendojn keq per Adolfin.

Hitler eshte mbiemer i respektuar, ska asgje per te ardh turp ktu. Eshte personi qe ndryshoi historine mbare boterore, ca turpi duhet te kete ai qe ka mbiemer HITLER? Do doja ta kisha kte mbiemer e te shkoja ne izrael me pushime, ta shikoja si reagonin cifutet e m-utit.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Ska asgje te keqe te marresh mbiemrin e burrit , kjo ste ben prone te tij si lexova me siper .
    Personalisht kur te martohem do jem e lumtur te marr mbiemrin e tij apo se ka si shpirt dhe pse mbiemrin tim e kam goxha te njohur dhe te respektuar .
    Nese ai do ishte dakort mund te mbaja te dy
    te tij dhe timin , por besoj qe eshte tradite qe femra te marr mbiemrin e burrit .
    Pastaj cdo njeri ben si e ndjen , seshte me te then kjo gje .
    Kshu sic arsyeton ti gjith lezet, sdiskutohet qe do i mbash qe te dy. Je e zgjuar ti, di si ti kerkosh gjerat

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Mos te marre mbiemrin e komshiut te pakten, se meqe nuk qenka problem puna e mbiemrit.
    kur dikush te bisedon per nje subjekt....subjekti ne kete muhabet eshte cifti aka te martuarit, dhe sipas ty kur dikush thot "qe ska problem cili mbiemer marrin, e vetmia eshte te jen dakort me decisionin, ti thua atehere merr mbiemrin e komshiut? nese kjo replik nuk i duket idiotllek dikush tjeter, dikush duhet te te zgjoj...pse te marrin mbiemrin e komshiut? te martuar jan me komshiun? mendo pls para se te shkruash keto replika

Kurse sa per ate qe the qe burri duhet te ndryshoje mbiemrin e tij e te mare te gruas!
    duhej? asnjehere nuk thash qe duhet, por nese bie dakort ta ndryshoj, jo duhet!! Asnje nga partneret sduhet te ndihet e/i forcuar te ndryshoj mbiemrin, nese skan deshir ta bejn kete gje...dhe kjo ska te bej fare nese duan apo jo partnerin e tyre, pasi nese nuk duan njeri tjetrin, sdo ishin te martuar in the first place!

Ne gjendje normale ishe kur e shkruajte ate gje apo ishe cike e trullosur?
    shume normale isha, por do te pyesja te njejten pyetje per repliken tende regarding komshiun

Po nese burri ben kte veprim atehere per ca e ke marr ate burre ti?
    per cfare e kam marr? njerzit martohen per mbiemrin keshtu? kushtet ishin qe te ndryshoj mbiemrin un? kjo eshte thelbi i marteses, dhe un budallacka mendoja se dashuria lozte nje faktor te madh per tu martuar...what was i thinking?

Vetem per ate cope sallami qe ka mes shalve? Jepi te veshe edhe strece e kapuc roze.
    s'eshte e rendesishme, vetem njerzit qe kan mentalitetin si ty do ndiheshin te detyruar te veshin strece dhe kapuc roze nese merrnin mbiemrin e gruas, kurse ata burrat me shkolle te lart, nuk e lidhin mbiemrin me burrerin

GRUA, ti do adoptosh mbiemrin e burrit, leri pallavrat ti edhe ndonje tjeter ktej qe ben gerr verr se pale ca i duket vetja. Jua bej hallall nese keni bere karriere edhe njiheni me ate emer kudo, atehere skeni pse e ndryshoni sepse ai eshte emer artistik, ama prap ta dish qe te familja e burrit ti do njihesh me mbiemrin e burrit jo me mbiemrin tend. Sepse je pjese e asaj familje tani, do apo sdo krenaria jote! Ose ose mbani qe te dy, se sbehet qameti, po mbiemrin e burrit do e adoptosh ske nga ja mban.
    hahaha po qe ashtu do ta kisha mbiemrin e burrit, por ja qe se kam, dhe familia ime nuk perbehet nga familia e burrit, kam familjen time, sic ka dhe ai familjen e tij, dhe un njihem me mbiemrin tim, sic njihet ai me te tijen, dhe sjam vetem pjes e familjes te tij, POR dhe te familjes time, familia e tij nuk eshte me e rendesishme sesa familia ime...pse duhet te jet familia tij me e rrendesishme? sepse une skam "sallam midis shalve", sipas ty"?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 28-11-2009 mė 15:28
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    O rexhina gabohesh shume

Kur nje femer martohet ka disa arsye pse duhet te marr mbiemrin e burrit flas per ketu ne shqiperi.

E para mbiemri tregon qe kjo femer eshte gruaja e filan fistekut

E dyta tregon qe kjo femer ka vajtur tek kjo familje me kete mbiemer

Dhe e treta nje femer me mbiemrin e burrit tregon respektin qe ka ajo femer per ate burr dhe qe ajo femer ka pranuar te behet pjes e asaj familjes
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Citim Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Lexo Postimin
    O rexhina gabohesh shume

Kur nje femer martohet ka disa arsye pse duhet te marr mbiemrin e burrit flas per ketu ne shqiperi.

Dhe e treta nje femer me mbiemrin e burrit tregon respektin qe ka ajo femer per ate burr dhe qe ajo femer ka pranuar te behet pjes e asaj familjes
    1- Nga e di ti se ke ka burre ajo femer kur burri i saj mund te kete disa vellezer apo kushurinj me ate mbiemer? Indianet e kane qe kur martohen marrin si emer te mesit emrin e burrit dhe kuptohet mbiemrin e tij.

2- Nga e di ti qe nje femer eshte martuar ne nje familje kur ajo thjesht mund te jete vajza e asaj familjeje?

P.S. Rexhi, per cupen beje sic e beri Angelina Jolie, Jolie-Pitt (kuptohet me mbiemrat tuaj perkates).

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    O rexhina gabohesh shume

Po pse,po mora une te asaj ku qendron problemi???
    Apo jemi burrece,pa ne mes....
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    1- Nga e di ti se ke ka burre ajo femer kur burri i saj mund te kete disa vellezer apo kushurinj me ate mbiemer? Indianet e kane qe kur martohen marrin si emer te mesit emrin e burrit dhe kuptohet mbiemrin e tij.

2- Nga e di ti qe nje femer eshte martuar ne nje familje kur ajo thjesht mund te jete vajza e asaj familjeje?

P.S. Rexhi, per cupen beje sic e beri Angelina Jolie, Jolie-Pitt (kuptohet me mbiemrat tuaj perkates).

E para ajo femer sdo jetoj me gjith fisin e burrit ne nje shpi dhe skan nga ta marrin vesh se me ke eshte e martuar ajo

E dyta eshte njelloj pergj si e para
    S |< R /\ p /\ |_ |

Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Citim Postuar mė parė nga SystemA Lexo Postimin
    Po pse,po mora une te asaj ku qendron problemi???
    Apo jemi burrece,pa ne mes....

Shkon gruaja tek burri nuk shkon burri tek gruaja qe duhet te marresh ti mbiemrin e asaj
    S |< R /\ p /\ |_ |

E para ajo femer sdo jetoj me gjith fisin e burrit ne nje shpi dhe skan nga ta marrin vesh se me ke eshte e martuar ajo

E dyta eshte njelloj pergj si e para
    Je i sigurt qe i kupton pyetjet qe ke bere apo po tallesh? Lexoji dhe nje here pyetjet e tua dhe shpresoj ta kuptosh se c'ke shkruar.

Faqja 11 prej 21 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •