Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 66
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-08-2002
    Postime
    15
    Ja dhe nga mua nje:
    ishte nje cift dhe nje nate kishin shkuar te pinin nga nje gote jashte.
    kur u kthyhen ne shtepi burri mori vesh qe i kishte vdekur gjyshi nga merzia e shumte qe kalonte vetem, kaloi nje dite, dy , tre, kater, pese, nje muaj dhe e shoqja deshte qe te bente dashuri por ai nuk ia varte fare. Te nesermen kjo vete tek nje shoqe e vet dhe i thote qe kshu kshu qe kur vdiq i gjyshi nuk me ben me dashuri si tia bej. Shiko thot shoqja vet do shkosh ne shtepi dhe do rish shume e merzitur dhe mos fole fare. Shkoi ne shtepi, asgje kjo i thote i shoqi cke qe je kaq e merzitur e shoqja thote asgje asgje dhe kthehet nga ana tjeter, ama keshtu thote ky nje ta zene dhe ta qi..e dhe pastaj ajo ube sa e gezuar dhe i thote i shoqi ta disha une se merzia kalon me nje te qime nuk e lija te vdiste gjyshi.

SiMp^tIkJa Maska e Enkela B.
    Anëtarësuar
    12-05-2002
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    550

arabi, egjiptjani dhe shqiptari

nje arab, nje egjiptian dhe nje shqiptare u takuan bashke, dhe mundoheshin te genjenin njeri tjetrin per shkallen e te nxehtit. ''temperatura ne arabi eshte aq e larte, sa te gjithe lumejte valojne nga nxehtesia,'' tha arabi
    ''ne egjipt ben aq nxehte sa nuk kemi nevoje per furra. mjafton qe buken ta gatuajme dhe ta nxjerrim ne diell, buka piqet vete.''
    ''s'paskeni gje fare, - u thote shqiptari. -ne vendin tone detyrohemi ti mbajme pulat me akullore qe te mos i bejne vezet te ziera.''

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-11-2002
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    29
    Keto jane me te vertete te bukura por mua nuk me rrihet dhe po e shkruaj dhe une nje.

Nje peshkatare megjithe te shoqen jetonin me ato qe kapte ky, nje dite kur zuri nje peshk te madh u nis i lumtur per ne shtepi me gezim. Rruges degjin nje ze qe i thoshte: leshome !! Kthehet dhe nuk shikon njeri. Prape zeri i flisteeshome !! u habit nga ky ze dhe pa dashje i hedh syte nga goja e peshkut dhe sheh qe ato leviznin. Pyet peshkun: ti po me flet ? Po pergjigjet peshku une nuk jam peshk i thjeshte por jam Zane uji. Ti me leshone dhe une te plotesoje tre deshira. Ehe thote peshkatari nuk me besohet. Provoje i thote Zana. Ai i thote qe çesmen aty afer ta bente qe te rridhte birre. Ajo i thote eshte birre. Ky e provon dhe beson. E dyta thote peshkatari, dua qe liqeni ku une peshkoj te jete birre ne vend te ujit. E bere thote Zana. Te treten i thote Zana. Dua qe shurra ime te jete birre. E bere i pergjigjet Zana. Ky e leshon Zanen ne liqen dhe i lumtur kthehet ne shtepi, gruaja i thote: po peshku ? Dhe ai i tregon historine e Zanes. Gruaja e lumtur kthehet dhe u be gati te iki me vrap. Ku vete i thote i shoqi ? Po shkoj te marre gotat. Leri gotat dhe ajde ta pish me shishe birren.
    Dua te jem nje fllad pranveror qe te perkedhel femrat :^engjello ,shija e kesaj jete per ne meshkujt

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-11-2002
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    29
    Tjeter:
    Peshkatari si gjithmone ushqente me peshk familjen e tij. Nje dite duke ecur rrugeve te pyllit sheh nje zonje te ve ne pyll. Pershendetje i thote zonja. Ky ia kthen.Ajo e pyet me se merrej me peshkim. Zonje i thote: te te bej nje loje ? Mire i thote ky por ça fiton ti e ça fitoj une ? Ajo i thote nese e gjen nga cila ane e kam vaginen do te te le te besh dashuri me mua, nese jo do me japesh peshkun. Ok i thote peshkatari "nga para e ke ". Jo i thote zonja dhe perkulet me te ndenjurat nga peshkatari dhe e nxjerr vaginen nga prapa. Gruaja i thote: nuk paska dal gje sot ? jo i thote peshaktari. Diten tjeter e njejta histori por kete dite zonja e nxjerr nga para. Gruaja prape me pyetjen qe nuk te eci prape ? Ai prape i thote jo. Kjo histri po zgjaste. Peshkatari thoshte para per vaginin ajo e nxirrte prapa, ai prapa ajo para. Nje dite gruaja i thote: ore burre do sjellesh peshk ne shtepi apo te iki te ime me une ? Ai i pergjigjet me nje tone te ashper. Grua pa u stabilizuar vagina nuk ka peshk ne kete shtepi.
    Dua te jem nje fllad pranveror qe te perkedhel femrat :^engjello ,shija e kesaj jete per ne meshkujt

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-11-2002
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    29
    Tirane.
    Nja ca vlonjate te pire vune bast kush hipte te kali i Kaserbeut.
    hipen njeri qe ishte me i piri. E sheh polici dhe filloi ti bertiste qe ky te zbriste nga kali.
    I piri i pergjigjet: ore nuk kuptoj nje gje me ty, ti o vella polic çke qe nxehesh e me thua te zbres ? Mua nuk po me thote gje i zoti i kalit ti me çan bithen.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-11-2002
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    29
    Prape une nuk ju ndahem !!!

Me ty e kam o Z.Tilka.
    Dhe une di shume por jam i lodhur nga nervat, megjithate po te them dhe nje tjeter.
    Dy gjatare dalin per gjah dhe u verdallisen nje mengjes te tere, aty nga pasditja pas buke njeri ngrihet per te bere shurr** te nje peme. Papritur nje gjarper e kafshon te koka e atij muhabetit dhe ky filloi te bertiste me te madhe, e degjon shoku dhe i vete ne ndihme por nuk dinte nga keto gjera. I demtuari i thote: ik me vrap ne fshat dhe pyet doktorin. Ok i pergjigjet shoku. Mori rrugen me vrap dhe shkoi te doktori e i thote keshtu e ashtu per shokun, mire i thote doktori. Te vendi i kafshimit preje ne forme kryqi dhe thithi helmin. Ne rregull i pergjigjet gjatari dhe iken me vrap per te shoku. E gjen ne nje gjendje shoku por kur pa shokun ti vinte i ndriu fytyra dhe e pyet me gjysem zeri: he ça te tha doktori ? Ky e shikon vendin e kafshuar mendohet e i pergjigjet. Me tha qe nuk ka shpetim i bie te vdesesh.

i/e regjistruar Maska e CHAKALLI
    Anëtarësuar
    18-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    35
    po e them edhe un nje
    Nje ambasador bullgar shkon per pune ne japoni .
    Japonezet i japin nje dhome dhe i lejne dhe nje GEJSHA(sherbyese me te cilen nuk munde te besh mardhenje seksuale).
    mbas shum ditesh ne japoni ambasadori vendose te bej mardhenje me GEJSHEN dhe ne nje fare menyre i thote ,
    dhe fidhon e shtrengon gejshen sa andej kendej ,kur degjo GEJSHEN te thon HIAN VUA ,HIAN VUA ,HIAN VUA.
    ambasadori kujtoi se po thoshte me forte dhe angazhohet akoma me shum.
    si perfundim te nesermen takohet me ambasadorin japonez ne nje fushe golfi.
    Japonesi ben nje goditje dhe pa pritur fidhon e bertet.
    HIAN VUA
    HIAN VUA
    HIAN VUA
    ambasadori bullgar i cuditur e pyet per kuptimin e fjales .
    dhe japonezi me sy te zgurdudhuar nga inati i pergjigjet .
    VRIM E GABUAR
    koha eshte si nje shpat,po nuk e preve te pret.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-01-2003
    Vendndodhja
    coventry england
    Postime
    48
    (ne kohen e enverit)
    pula-une e bej vezen me te madhe se ty!
    rosa-ska gje ,kaloria esht e 1te!
    pula- e po veza ime kushton 10lek,jotja 8lek!
    rosa-pse mi budallaqe jam une,se caj by.hen per 1 2lekshe !!
    Ke kap ndo1 gje sot?-2 iken 3 shpetuan!

i/e regjistruar Maska e DON-KISHOTI
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    greece patra
    Postime
    72

fshatari dhe kali

nje dite ne pazar nje fshatar po merrte prej dore nje kal dhe po kalonte mes qytetit aty pran tij po kalonte nje kalimtar dhe i tha , ku po e con ket gomare hidhet fshatari dhe i thote se nuk eshte gomar por kal , ste thash ty i thot kalimtari kalin pyeta lol

i/e regjistruar Maska e DON-KISHOTI
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    greece patra
    Postime
    72
    nje i dehur ne autobus sa here ndalonte autobuzi ai u ngrinte ne kembe dhe bertiste ju dhjevfsha te gjithve pervec ketij xhajes qe kam afer nje here dy here xhaja u be kureshtar tha me vete ja ta pyes nje here pse te gjithe don me i dhje e mua jo dhe e pyet o cun pse te gjithe don ti dhjeses e mua jo? rri urt ti xhaje se ty te kam per te fshire ******.

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Qeshni me sport
    Nga la|don në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-02-2009, 15:20
  2. Qeshni Dhe Ju ... Kujdes Jane Te Verteta ..
    Nga dEvoLLiU në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 06-02-2009, 13:05
  3. Barcaleta
    Nga anaksimenus në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 17-09-2006, 19:23
  4. barcaleta qe nuk egzistojne
    Nga THE_TIGER në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-07-2003, 05:35
  5. 10 barcaleta...peshë lehta!
    Nga Agim Doçi në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-11-2002, 22:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •