Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 66
    i/e regjistruar Maska e DON-KISHOTI
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    greece patra
    Postime
    72
    dy te rinj kape nje xhake dhe e ngriten ne ajer o xhaje pa then se jam ko....qe nuk te lem dha e mori xhaj ca thoni mer cuna kam mosh une per te tilla gjera ore thuj se nuk te lem , ca te bente xhaja e tha jam ko.... qe hahahahahah cunat xhaja qenka ko....qe po ca te beje xhaja kur rri mes dy lo.....qe

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    greece patra
    Postime
    72
    nje pede po rrinte perball nje dyqani te kepucve ne ato momente sa doli nje i ri qe kishte marr nje pal kepuc ai u ngjit nga mbrapa aman me thuj se c'fare lekure kan keto kepuc po ik re i thot na ler rehat se sta kam ngen po aman ma thuj po ik re te thash po ca ke ma thuj se nuk iki djali u nxeh dhe i thote lekure k....i , aman te keqen vllai ma fut nje shqelm bythes

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    greece patra
    Postime
    72
    dimer i ftohte nje plak kishte zbrit ne qytet dhe ishte mbledhur i shkreti nga te ftohtit ne ato momente kaluan dy goca me minifund i pa plaku dhe u habit moj bije nuk keni ftohte ju , ju befte plaku hahaha qeshen gocat ne xhaxha kemi furre me vete prandaj nuk kemi ftohte po mire thot plaku kam xhaja nje kalli misri a'ma piqni pak

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    greece patra
    Postime
    72
    para nje matarniteti nje burre barkemadhe po rrinte priste te merrte pergjigje per nusen e tij ca kishte lindur aty infermieret e shohin dhe thon a'te tallmi pak me ket na falni a'mund ta dim se c'fare do lindeni ju oh i thot si moj lindin burrat si re me ket barke qe ke ti po me lerni rehat thot burri po jo na thuaj se ca do lindesh se nuk te lem rehat ca me bo i shkreti i thot ELEFANT i thot oh i thon si re do lindesh elefant ti nga e di ti po ja thote burri ka dale fecka poshte

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    greece patra
    Postime
    72
    ne mbledhjen e kooperatives po benin nje mbledhje per dhimbjet me te forta qe kalon njeriu dikush thonte thyrja e krahut njeri thoshte nga thyrja e kembes etj etje hidhet nje grua po rrini ju se dhimbja me e forte qe kalon njeriu eshte kur lind gruja ,hidhet nje burre dhe i thote po uli posht moj shoqe se ske provur nje shqelm ne ****

i/e regjistruar Maska e xxxl
    Anëtarësuar
    20-10-2002
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    277
    traktoristi duke u kthyer per ne stall na sheh ne mes te ruges nje alamet bjonde qe ja bente me dore per te ndaluar , mbasi parkon ferarin e tij drejtohet per nga bllondi dhe sheh se i ishte prishur makina , blondi si bllondi i lutet per ndihme me dy fjale mbasi e regullovi makinen ,blondi qe gjat gjithe kohes i kishte ngulur syte vetem ne nje vend i thote se i plotesonte cdo lloj deshire .Mbasi deshira e traktoristit urealizua dhe blondi si bllondi ngeli jasht sakonisht e kenaqur nga ky i fundit i propozon qe te jetonte me te se bashku traktoristi qe kishte akoma detyrime ndaj traktorit nuk pranoj ,por i propozovi te vellane dhe blondi si bllondi pyeti nese i vellai kaq i mire sa vete traktoristi eshte .EEEEEE si te them thote traktoristi na shkon vellai njehere ne pyll dhe perdhunon nje arushe qe nga ajo dite na vjen arusha cdo nate vizit ne shtepi .
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Ulerime Maska e Jola
    Anëtarësuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    aty
    Postime
    261
    Don-Kishoti hahahaa, paske pas te forta ti hahaahaa
    L'amore e' come la febbre, si guarisce a letto.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga DON-KISHOTI Lexo Postimin
    nje i dehur ne autobus sa here ndalonte autobuzi ai u ngrinte ne kembe dhe bertiste ju dhjevfsha te gjithve pervec ketij xhajes qe kam afer nje here dy here xhaja u be kureshtar tha me vete ja ta pyes nje here pse te gjithe don me i dhje e mua jo dhe e pyet o cun pse te gjithe don ti dhjeses e mua jo? rri urt ti xhaje se ty te kam per te fshire ******.
    hahhahahhaah
    nuk e paskam lexu kete.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anëtarësuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Nje ore mesimi, mesuesi i thote nje nxenesi, zhvilloje folejn EC neper veta dhe nxenesi fillon ngadale UNE ... EC, TI ... EC, AI ose AJO ... ECEN ! Mesuesi i thote : Me shpejte. ndersa nxensi vazhon Ne ... VRAPOJME, JU... VRAPONI, ATA ose ATO ... VRAPOJNE !!!!
    Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Mbas natës së parë të martesës e shoqja i thot Bill Gejtsit. Tani e kuptoj pse kompania jote quhet Microsoft.

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Qeshni me sport
    Nga la|don në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-02-2009, 15:20
  2. Qeshni Dhe Ju ... Kujdes Jane Te Verteta ..
    Nga dEvoLLiU në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 06-02-2009, 13:05
  3. Barcaleta
    Nga anaksimenus në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 17-09-2006, 19:23
  4. barcaleta qe nuk egzistojne
    Nga THE_TIGER në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-07-2003, 05:35
  5. 10 barcaleta...peshë lehta!
    Nga Agim Doçi në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-11-2002, 22:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •