Ruajna Zot mëndjen e kokës.
Ruajna Zot mëndjen e kokës.
EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!
Ik futja vrapit, mos e hap gojën më mirë kur ske njohuri, kjo është një karakteristikë e burrave, jo fol vënd e pa vënd, si ku*rvë Venediku.
Ik futu andej nga ato temat në lidhje me tallavanë, se aty e gjeni veten rehat ju kopeja e injorantëve, që as emrin nuk dini ta shkruani Shqip.
Ky është një rast tipik për atë shprehjen popullore "Hedh një budalla një gur në lumë, dhe mblidhen 40 të mënçur e nuk e nxjerrin dot"
EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!
Hahahahahahahaa
I këput këto gjuhët e huaja ai, por Shqip e paska vështirë për të mësuar.
E ke vënë emrin Serbisht thotë, pasi vetëm historinë e Serbisë ka lexuar.
Me sa duket kurrë nuk i paska rënë në vesh se ka pas qënë një mbret Ilir me emrin Bato.
Ah moj tokë, pse nuk hapesh???
@ -BATO-
Mos u zgjat shumë me tipa të këtij niveli, leri të jetojnë të lumtur.
Edhe po të duan ta ndryshojnë gjuhën, le të bëjnë si të duan.
Ne do të vazhdojmë të flasim Shqip.
Dhe është e kotë të diskutosh këtu, pasi niveli i këtyre që diskutojnë është qesharak, si ky tipi këtu më sipër, që as alfabetin e Shqipes nuk e di, por pa pikë turpi do të bëhet pjesë e debatit.
Hajt tungjatjeta!
Gëzuar 28/29 Nëntorin dhe Rroftë Shqipëria!
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Jo mor mik, une jam Shqiptar.Feja nuk eshte kombesi.
Megjithate une serisht mendoj se ti akoma nuk je i sigurt se cfare kerkon.A je duke konstatuar nje"padrejtesi" qe i eshte bere dialektit Geg nga klika Komuniste
apo je per ndryshimin e Gjuhes Letrare te sotme.
Sinqerisht deri me sot nuk kam lexuar nje artikull qe te konstatoje sakte se cilat jane veshtiresite qe nje foles i dialektit Geg ka kur shkrua Gjuhen Letrare.Thjesht konstatime duke i akuzuar Tosket si perndjekes te kultures Gege,gje qe eshte cmenduri.
Ne 96 e kam pyetur personalisht shkrimtarin Zija Cela a kishte pasur problem te shkruante ne Gjuhen Letrare dhe ai me ka thene se GjuhaLetrare jo qe nuk e ka penguar,por e ka ndihmuar ne krijimtari.Ju lutem na vertetoni te kunderten.
... E ku thuhene ne karte
Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!
Krijoni Kontakt