Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 46
    ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

Wink ....

Citim Postuar mė parė nga nihilist Lexo Postimin
    mr pak fjale: ''te cojne te burimi e ste japin uje''..

ne vajzat kemi qef te na lusni pak se keshtu na kane mesuar nga familja..sa me e veshtire dhe indiferente te jesh me mashkullin aq me e deshiruar behesh ne syte e tij..kemi qef te shikojme sesi vuani per ne, sidomos kur jemi ''mall'' i mire me kupton?????

gjithsesi une jam shume dakort me shkrimin tend..TEORIKISHT..por ne praktike eshte shume e veshtire kjo...se kur vjen puna pastaj te martohesh me njeriun qe dashuron, ai si shqiptar qe eshte kerkon qe ti te mos kesh pasur askend para tij...

jane meshkujt shume paragjykues pa jane dhe femrat pre e paragjykimit...

Dakort jam me ty vajza...qe ja vlen te besh pak te veshtiren eshte gje me e bukur ajo qe vjen me veshtire...jep me shume sodisfaksion. Por ne momentin qe ne jemi bashk...( un i kalova ato veshtiresite ) pse vazhdon te besh te veshtiren? cleverdi ka? Pse nuk parapreferon te kenaqesh nqs ndihesh mire me mua? pse duhet te ndjehesh si peshku qe pret grepin ti vije te goja?pse mos te ndjeje dhe mashkulli ngrohtesi dhe ndjenjen qe dikush ndihet mire prane tij ? O njerez jemi te gjithe...spunojme me gaz me ndjenja karikohemi dhe ne
    * Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *

Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

Wink

Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Ja po te tregoj une nje rast.
    I thoshin koleget nje kolegeje beqare.'' E me ti cfare ben, dil gjej ndonje, goxha cupe. Kur do hame llokumet?
    Ketej nga mbrapa kesaj goces i kishin ardhur ne vesh ca fjale jo te mira qe kishin thene keto koleget e ''interesuara'', njerit qe ishte interesuar per kete gocen.
    Mentaliteti Shqiptar eshte shkaterrues, prandaj dhe femra Shqiptare eshte e druajtur, e ftohte. Te tille e do ambjenti ku jeton.

Un po ta pelqej i femer spys kush ka qen ajo...sinteresohem per te...thjesht kerkoj ate...tentoj me ate...flas me te ...njoh ate etj etj. Po te merremi me cthone bota kurr sdo gjejm ate qe duam...! Se ne si shqiptar sna pelqen vetja e jo mo te tjeret qe te flasim mire per ta

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Kjo varet nga vete personi se ckarakter ka , ka ca qe jan bisht dredhura dhe slen lule pa gjezdisur , ka nga ato qe sbejne gje me jeten e tyre per shkak te ambientit se do gjykohen , ka nga ato qe bejne nje jete brenda normales , kjo vlen si per meshkujt dhe per femrat .
    Jeta eshte e shkurter per te menduar se cdo thote bota , ama varet dhe se cfare koncepti ke ti llaci me komplekset ne nje lidhje .
    Personalisht e jetoj jeten time ashtu si e mendoj qe me ben mua te lumtur dhe qe me ben te ndjehem mire , nese kjo do te thote qe te qendroj me nje mashkull , apo te kem 5 te dashur kush e di .
    Por gjithmone nje lidhje sduhet te niset me synim perfitimi si nga femra apo nga mashkulli ne cfare do lloje menyre , nese lidhesh me dike duhet ti perkushtohesh seriozisht per aq kohe sa do zgjase ..

Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Pikerisht keshtu Walchira

gocat qe rrin me mu e kan te qart mendimin tim rreth lidhjeve ... qe i bie te jete : rrim bashk bojm sa mo shum qef , knoqena sa mo shum , perfitojm sa mo shum gjona tbukra ka njoni tjetri , mos futena neper qorrsokaqe kot me kot ( mashtrime , skena kot me kot jo xhelozira jo kudi un se cfare ) , jetojm jeten ne cift sic dum ne , ti pershtatena stilit te njoni tjetrit ..te kalojm lezecem te rrim bukur me njoni tjetrin. Po qe se ka gjo per te lind...do lindi se freno dot as ajo as une ..! Nqs s`ecen , s`ecen ndahena si njerez te maturum..e tek e funit rujm i kujtim te bukur ka njoni tjetri dhe kur te shifena rruges tja falim 1 buzqeshje njoni tjetrit per ca kena qen "dikur"

Kshu e menoj un Walchira

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Nuk na e kan femrat&meshkuj fajin ne shqiptarve ne fajin na e ka p*o*r*dh*a e madha qe kemi. Ne nuk dim te vlersojm njeri tjetrin e jo me te dim si te bejm qefin.

Besoj se me kaq pak mjafton dhe besoj se kjo eshte e verteta.
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Llaco ti e meno mire , po thuj a i pergjigjet dikush mendimit dhe ides tende ?

Eh more Llaci ne kur ndahena ka i dashuri bohena armik per vdekje
    Ajo qe ze dike me leke qe ti shesi mend ketij, i shkon perpara del me rroba te reja shet mend kur kalon perpara ketij duke folur me shoqen e duke then qe ka zen ate cunin qe eshte menazher i filan firme , ky ka ana tjeter duke thon neper shoke kur e shef kte tek kalon , ate e kam pas une ajo eshte keshtu e ashtu , ose shkon i ben skena kur kjo eshte me nje tjeter .
    E imagjinon se cmund te besh ne nje ambjent te tille ? Asgje , mundesisht te rrish sa me shume larg ktyre tipave qe te bejne per te vjelle.
    Pak jan ata qe e shijojn lidhjen ashtu si te vije , dhe me pas pse jo te ngelen dhe miq

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Llaco nqs do ishim ashtu sic kerkon ti atere do ishim ne BE ne nuk do ishim ne fund te botes.

Pastaj mos harro qe shqiperia eshte shume e vogel do apo sdo ti do jet ai mentaliteti e rendesishme eshte qe njeriu duhet te dij ta jetoj jeten kudo qe eshte po problemi eshte se ne ketu ne shqiperi nuk dim ta jetojm kemi shume probleme te tjera qe ste lejojn ta shijosh jeten ashtu sic duhet. Nqs do zgjidhen ato probleme mendoj se dhe ai mentalitet do zhduket dhe njerzit do fillojn te mendojn me qart dhe jo mendime absurde sic thot walchira.

Walchira ti ke pasur fatin e mire qe je rritur ne tjeter ambient ku shume veshtirsi qe njofin shqiptaret ti se di qe ekzistojn.
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Eko un dola ne moshen 17 vjecare nga shqiperia dhe e di shume mire se si eshte mentaliteti atje dhe si jan veshtiresit po ashtu , se akoma ashtu vazhdon te jete per fat te keq ,dhe un e di se ckam kaluar ketej per te arritur ate qe kam se sdoli asnje ketu qe te ma shtronte gati , bile me acarojn kur i degjoj qe flasin nen ze dhe thon dicka per mua per gjerat me elementare , dhe e vetmja gje qe ju them eshte , sikur te arrinit dhe ju ate qe kam arritur un kush do ish si ju , por ne vend qe te merreni me jeten time qe e kam ku e ku para jush , merruni me tuajen e futjuni punes te shkoni aty ku jam une , thuaj jan njerzit qe sduan te ecin perpara .
    Jan shum faktore qe shqiptaret si lene te ecin perpara , dhe qe as ja vlen te shkruash e flasesh per to .

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Si perfundim nga vijn kto komplekse?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    un them nga injoranca e madhe...

ps.ta zbulojm nga vjen

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-03-2007, 09:06
  2. Tė dhėnat fosile hedhin poshtė evolucionin
    Nga monarku nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 02-11-2006, 10:34
  3. Luli Bitri: “Unė, striptistja pa komplekse nė art”
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 02-03-2006, 10:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •