Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 46
    ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Po ca faji ka rinia shqiptare qe jeton akoma me kte mentalitet te kohes se qepes???...
    Mentaliteti nuk ndryshon me nje rrotullim te shkopit magjik,sidomos nje mentalitet kaq i theksuar sa ky i joni... kshuqe edhe sjelljet e te rinjve ndıkohen shuuuum...

Nje jete pa komplekse do thote te shijosh lumturine dhe kenaqesite e jetes deri ne piken e fundit!
    Really Dude... Get A Life!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-09-2009
    Postime
    2

Red face per femrat shqiptare

shqiptaret jane shum larg europes flas nga mentaliteti ,nese nje djal i propozon ruges nje vajze dhe ajo nuk ndalon do te thot se asaj i pelqen vetja

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Prandaj duhet durim nga ju djemte i zoti eshte ai qe di te zbute dhe hekurin
    Kjo eshte dicka e vertet !
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Leo_uk
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Postime
    159
    Kam ik i ri nga shqiperia dhe shume pak pervoje kam me femrat shqiptare ne lidhje.. Por kam njohur sigurisht edhe kendej..
    Kam vene re dicka qe i dallon shume nga femrat e huaja : Femrat shqiptare duan te ta heqin zemren nga kraharori dhe ta shkelin me kembe.. Mbas kesaj i ke per jete!
    Ndersa per meshkujt s'di nga t'ja filloj... me mire po e le!
    I want to know God's thoughts...the rest are details.

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    LlaciPaci wow jam mahnitur nga shkrimi yt

Tani tema: Se di , nuk flas dot. Mbase eshte e vertet qe rinia jone eshte me komplekse, tani dhe faj s'duhet me iu ven shume, ne ambjente te tilla jemi rritur. Prandaj duhen vizat e shkreta , te dalin shqiptaret, te integrohen me boten jashte, te ndryshojne pak mentalitet. loool
    Ne jemi te mbyllur vetem ne shqiperi dhe s'shikojme dot me larg , keshtu qe na duket sikur jemi ok me keto kompleksitete, kur ne fakt s'eshte aspak ok...
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Nqs ne shqiperi do jen "open mind" qe sduhet shum per te qene...kaq jafto me i von gjonat ne rregull. Kto kan komplekse edhe me bo qefet e veta.

Dmth qefi ma ka po sma ma...! E pse? se shef dynjoja...Jeta duhet jetu sic duam jo sic duan !

Menoj une
    * Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *

ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anėtarėsuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718
    Citim Postuar mė parė nga LlaCiPaCi Lexo Postimin
    Nqs ne shqiperi do jen "open mind" qe sduhet shum per te qene...kaq jafto me i von gjonat ne rregull. Kto kan komplekse edhe me bo qefet e veta.

Dmth qefi ma ka po sma ma...! E pse? se shef dynjoja...Jeta duhet jetu sic duam jo sic duan !

Menoj une
    si teori esht e sakt
    po sa e bejn se di
    dhe ata qe te hiqen si te "civilizuar" kan me teper komplekse se gjith te tjeret
    se pse aty akoma opinioni gjykon opinioni "vret"
    dhe kjo i ben njerzit me komplekse qe nuk jetojn lirshem siē duan jo vetem se gjykohen ata personalisht po gjykohen dhe familja e tyre siē behet remdomt ne shqipri
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

dolce & gabi Maska e nihilist
    Anėtarėsuar
    06-10-2009
    Vendndodhja
    aty ku zbret dhia me frena dore....hahaha
    Postime
    77
    -Femrat shqiptare : Jane me palidhje sbehet( do thoja jo te gjitha...po shum pak jane ato per tu vecuar sinqerisht ) . Te vetmet femra ne bote do thoja qe sdin ca duan. Tek je ne Club e i shef...qeshin...llastohen...kercejne me ty qe nga tavolina tjeter...e kur ti i thua : U lodhe vetem...do kercejme bashke ?
    Ajo te thote : Ik mer debil , idiot kush je ti ? E te vjen tu thuash : un jam ai qe ....nejse !
    Ka femra qe dine...dhe dun me bo qef...po ngatrrohen me kta tipat e djemve qe do them me poshte !

Respekte LlaCiPaCi

mr pak fjale: ''te cojne te burimi e ste japin uje''..

ne vajzat kemi qef te na lusni pak se keshtu na kane mesuar nga familja..sa me e veshtire dhe indiferente te jesh me mashkullin aq me e deshiruar behesh ne syte e tij..kemi qef te shikojme sesi vuani per ne, sidomos kur jemi ''mall'' i mire me kupton?????

gjithsesi une jam shume dakort me shkrimin tend..TEORIKISHT..por ne praktike eshte shume e veshtire kjo...se kur vjen puna pastaj te martohesh me njeriun qe dashuron, ai si shqiptar qe eshte kerkon qe ti te mos kesh pasur askend para tij...

jane meshkujt shume paragjykues pa jane dhe femrat pre e paragjykimit...
    Dashuria eshte gezimi i te qenit DY, tmerri se mos mbetesh NJE, frika se mos behesh TRE....!!!!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Menoj une
    Ja po te tregoj une nje rast.
    I thoshin koleget nje kolegeje beqare.'' E me ti cfare ben, dil gjej ndonje, goxha cupe. Kur do hame llokumet?
    Ketej nga mbrapa kesaj goces i kishin ardhur ne vesh ca fjale jo te mira qe kishin thene keto koleget e ''interesuara'', njerit qe ishte interesuar per kete gocen.
    Mentaliteti Shqiptar eshte shkaterrues, prandaj dhe femra Shqiptare eshte e druajtur, e ftohte. Te tille e do ambjenti ku jeton.
    Feelings change - memories don't.

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

...

Citim Postuar mė parė nga Albela Lexo Postimin
    si teori esht e sakt
    po sa e bejn se di
    dhe ata qe te hiqen si te "civilizuar" kan me teper komplekse se gjith te tjeret
    se pse aty akoma opinioni gjykon opinioni "vret"
    dhe kjo i ben njerzit me komplekse qe nuk jetojn lirshem siē duan jo vetem se gjykohen ata personalisht po gjykohen dhe familja e tyre siē behet remdomt ne shqipri

Dakort...kshu e mendojne te gjithe...po asnjeri se pelqen !...pse parapreferojne te jetojne mire me gjykimin e tjetrit dhe jo mire me veten kjo eshte ajo qe te ben keq...sepse te gjith shofin hallet e te tjerve...dhe me e keqa edhe te rinjte qe duhet ta jetojne sa me forte jeten e tyre
    * Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-03-2007, 09:06
  2. Tė dhėnat fosile hedhin poshtė evolucionin
    Nga monarku nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 02-11-2006, 10:34
  3. Luli Bitri: “Unė, striptistja pa komplekse nė art”
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 02-03-2006, 10:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •