Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 46 prej 46
    i/e regjistruar Maska e ardis
    Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    211
    z. llaci qytetar nuk te ben vendbanimi, por menyra se si sillesh me te tjeret,nuk eshte mire te paragjykosh te ardhurit,sepse kjo nuk eshte qytetari,edhe ata jane njerez si ti ,shqiptar si ti dhe si Infyniti,racizmi brenda llojit eshte degradim. sa per vajzat shqiptare nuk i gjen ne bote,per tu pire ne kupe jane.

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Eko un dola ne moshen 17 vjecare nga shqiperia dhe e di shume mire se si eshte mentaliteti atje dhe si jan veshtiresit po ashtu , se akoma ashtu vazhdon te jete per fat te keq ,dhe un e di se ckam kaluar ketej per te arritur ate qe kam se sdoli asnje ketu qe te ma shtronte gati , bile me acarojn kur i degjoj qe flasin nen ze dhe thon dicka per mua per gjerat me elementare , dhe e vetmja gje qe ju them eshte , sikur te arrinit dhe ju ate qe kam arritur un kush do ish si ju , por ne vend qe te merreni me jeten time qe e kam ku e ku para jush , merruni me tuajen e futjuni punes te shkoni aty ku jam une , thuaj jan njerzit qe sduan te ecin perpara .
    Jan shum faktore qe shqiptaret si lene te ecin perpara , dhe qe as ja vlen te shkruash e flasesh per to .
    E para me fal qe tu drejtova ty dhe pse se kisha me ty ne vecanti po e kisha ne pergjithsi me te gjithe ata qe jetojn jasht.

E dyta vertet qe veshtirsi kan te gjithe po problemi eshte se ketu ne shqiperi ka njerez qe si kalojn dot veshtirsite sado qe perpiqen se kete shtet kemi ne. Ketu ne shqiperi te rradh jan ata njerez qe bejn nje jet le te themi te qete dhe ata jan politikanet populli i thjesht shqiptar se ben dot ate jete dhe nga keto probleme dalin dhe keto te tjerat qe thot llaci.
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Kur do shofim te rinjte shqiptar te BEJNE QEJF ?
    Secili e koncepton qejfin sipas menyres se vet. Nese qejf per mua eshte te luaj futboll, ndoshta per nje tjeter qejfi eshte te shikoje te tjeret se si luajn futboll. Pikerisht kjo eshte ajo qe sduhet te ndodhe, te kemi paragjykime per tjeret. Ti se ke vene re, por ne postimin tend te pare qe ke shkruar ske ber gje tjeter vetem se ke paragjykuar te gjith ne menyren e jeteses qe bejn. U je sul te gjitheve sepse ty ajo ste duket e drejte.

Ok ndalu pak!

Nga e di ti qe ai "maloku i trashe" qe ka ardh ne mes te tiranes nga domatja, nuk eshte duke ber qejf? Ti e shikon ne nje lokal dhe te vret syte, atehere je ti qe ke probleme, jo maloku qe ka hyre ne lokal!! Ti duhet te korigjosh veten tende si fillim, mos te te interesoje jeta qe bejn te tjeret, por shiko jeten tende, shiko se cfar eshte ajo gje qe te jep ty kenaqesi, cte plas ty se ca bejn te tjeret?

10 femra lidhen me djem me makina te bukura qe ndoshta neser apo pasneser do perfundojne ne semafor, po atehere cpune te prish ty? Ka plot femra te tjera me te cilat mund te lidhesh e te kalosh kohe shum t'bukura. Ca te behet vone ty se sa k-urvaka verdalle, sa pederaste ka rrugeve te tiranes? Secili ben ate qe ka deshire.

Ndoshta o Llac, ajo qe ty te duket e drejte, i duket e padrejte dikujt tjeter. Skemi te gjith te njejta mendime shyqyr zotit, sjemi te gjith njelloj, ndaj edhe ti si fillim duhet te mesosh ti pranosh te tjeret ashtu sic jan, sepse i pari je ti qe ke komplekse, pastaj vijn te tjeret. E them kte sepse ti e ke hap temen, por njekohesisht ke folur vetem gjerat qe ti mendon, pra kto jan mendimet e tua. Edhe ky ishte mendimi im, sado i padrejte do te duket ty.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Lexo Postimin
    E para me fal qe tu drejtova ty dhe pse se kisha me ty ne vecanti po e kisha ne pergjithsi me te gjithe ata qe jetojn jasht.

E dyta vertet qe veshtirsi kan te gjithe po problemi eshte se ketu ne shqiperi ka njerez qe si kalojn dot veshtirsite sado qe perpiqen se kete shtet kemi ne. Ketu ne shqiperi te rradh jan ata njerez qe bejn nje jet le te themi te qete dhe ata jan politikanet populli i thjesht shqiptar se ben dot ate jete dhe nga keto probleme dalin dhe keto te tjerat qe thot llaci.

Te kuptoj shume mir , por duhet te na kuptoni dhe ne qe jemi jasht se kemi te lehte jeten , dhe tani po flasim per komplekse sentimentale jo ato jetike ..
    Por per ate qe the me lart te jap shume te drejte , sepse dhe po te doni ju sju jep njeri mundesin ta beni .

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Apollyon

Se pari desha te thoja qe analiza qe behet behet ne baz te gjith shkrimit e jo vetem 1 fjalie...dhe konkluzionet qe nxirren, nxirren ne baze te nje analize te gjere jo ashtu sic e ke bere ti.
    Se dyti - Gjith shkrimi jot me duket i drejte persa i perket vetem asaj fjalie jo me shume !

Un aty siper kam dhene shembuj...(se per te qene i sigurt ti dhe kushdo tjeter ktu qe ka mendime qe mbase nuk i shpreh dot ) se spara merrem me hallet shqetsimet, menyrat e jeteses se njerezve. Un kam fol per te rinjte ne pergjithsi...skam fol per asnji emer ne vecanti. Ne 2009 qefi i malokut nuk mund te jete te ngacmoje : motren , nenen , tezen , shoqen , te dashuren ...kupton ? Se do ktheheshim prap ne koherat e thikave mes rruges ( jo se sjemi prap ne ato kohra )

Gjoja bukur e atyne gocave qe shkonin neper makina te bukura ku ishte the ti ? ashtu e kan qejfin ?? jo sma do menja...menoj se ato gjejn nje deshperim te thell brenda tyre per gjera qe kurr si kane pasur...dhe shesin veten e tyre per te pasur ato qe i kane me nje cmim shum me te shtrenjte...dhe kur e kuptojne i vjen turp nga vetja !

Gjithsesi ato kan jeten e vet e me thon te drejten I dont give a f.ucking damn sh1t ...! ta ndertojn si te dun..pak renci ka per mu. Un shof veten time e ca kom perreth meje.

Sa per temen eshte teme me qellim konstruktiv. Debat me ide te ndryshme krijon gjithmon nje klasifikim ideshe dhe eshte konstruktiv ne vetvehte...se edhe ata qe jane ne dyshim per dicka lexojne...e mendojne...e po u pelqeu veprojne ...po su pelqeu kalojne rreshtat

Respect !
    * Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Me degjo mua...se jam me ne thellsi se ty. Shkojne zene dashnor per 1 pale xhinse per nje kemishe te bukur per nje pal kepuce...per nje cante...! Kjo sepse ata te familjes nuk kane ose nuk duan ti plotesojne keto gjera. Tjetra eshte qe ata te shpise i edukojne me llastim...dhe kur vjen puna duan te llastohen dhe ato ne kete menyre...te bien ne sy me djem me lek , me makina te bukura ...vetem per sy ! Kur kuptojne se po i abuzojne atehere transformohet natyra e saj dhe behet e tille sic thua ti. Ndjejne ate lloj sodisfaksioni qe thua ti !...

Gjithcka duhet kapur ne thelb !
    * Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-03-2007, 09:06
  2. Tė dhėnat fosile hedhin poshtė evolucionin
    Nga monarku nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 02-11-2006, 10:34
  3. Luli Bitri: “Unė, striptistja pa komplekse nė art”
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 02-03-2006, 10:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •