Close
Faqja 7 prej 40 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 399
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Sigurisht, ka meshkuj që nuk duan të martohen sepse gjejnë kuçka që bashkëjetojnë.

Zakonisht, në vendet e varfra, meshkujt nuk duan të martohen të rinj për shkak të pamundësisë për të mbajtur familjen.

Ndërsa në vendet e pasura, janë gratë ato që nuk duan të martohen.
    Zakonisht, ndodh qe meshkujt nuk duan te martohen me letra ne ditet e sotshme. Preferojne me mire bashkejetesen, pa kokecarje shume dhe shpenzime te kota. Femrat ne fakt, ku ta gjejne te martohen. Po ja fut kot, se urren seksin femer ti, imagjino aq shume i urren femrat, sa nuk do ti shohesh me taka. wow. Lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Unë mendoj se bashkëjetesa u shkon përshtat vajzave që janë si tipa kuçkash.
    Këto vajza gjejnë lloj-lloj justifikimesh për të përligjur shthurjen e tyre.
    Bashkjetesa nuk te ben te ndershme apo te pandershme.

E di qe ka njerez qe nga neglizhenca nuk martohen .

Problemi qendron vetem tek femija , c'fare mbiemri do te m'baje kur te lindi.

Ps. po perseris nje thenie : eshte nje cope leter qe nuk verteton asgje, vetem qe dy njerez jane ligjerisht bashke.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e RINAA
    Anëtarësuar
    01-12-2008
    Postime
    247
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    S'ka gje se do me kuptosh kur te martohesh, apo je e martuar?
    Jo nuk jem e martuar, ndoshta kjo eshte edhe nje arsye me shume pse kisha dasht ta di, ta kuptoj shkrimin tende mirpo...?

Me t'mira...
    Jetoje jeten qe te fitosh shperblimin....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Zakonisht, ndodh qe meshkujt nuk duan te martohen me letra ne ditet e sotshme. Preferojne me mire bashkejetesen, pa kokecarje shume dhe shpenzime te kota. Femrat ne fakt, ku ta gjejne te martohen. Po ja fut kot, se urren seksin femer ti, imagjino aq shume i urren femrat, sa nuk do ti shohesh me taka. wow. Lol
    Po e përsëris prapë: në qoftë se nuk do të kishte kuçka, nuk do të kishte nga këta meshkuj që duan të bashkëjetojnë.

Natyra i ka bërë njerëzit kështu: meshkujt propozojnë për martesë, ndërsa femrat zgjedhin dhe pranojnë. Natyra nuk ju ka bërë që ju të shkoni dhe t'u luteni meshkujve për martesë.

Unë nuk kam thënë se i urrej femrat, por nuk më pëlqejnë ato që dalin jashtë profilit të tyre natyror, duke filluar që nga veshja e deri tek mënyra e gabuar e jetesës.
    Ndryshuar për herë të fundit nga -BATO- : 21-11-2009 më 17:58

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Bashkjetesa nuk te ben te ndershme apo te pandershme.

E di qe ka njerez qe nga neglizhenca nuk martohen .

Problemi qendron vetem tek femija , c'fare mbiemri do te m'baje kur te lindi.

Ps. po perseris nje thenie : eshte nje cope leter qe nuk verteton asgje, vetem qe dy njerez jane ligjerisht bashke.
    Morali, martesa dhe familja e rregullt, janë themeli i shoqërisë.
    Edukimi i sotëm dhe mënyra se si janë ndërtuar gjërat sot, të bëjnë ty të arsyetosh kështu.
    E gjitha ka lidhje me edukimin.

i/e regjistruar Maska e RINAA
    Anëtarësuar
    01-12-2008
    Postime
    247
    Mënyra se si janë ndërtuar gjërat sot dhe edukimi i sotëm, të bëjnë ty të arsyetosh kështu.
    Shume e vertet pajtohem plotsisht me kete e lexova dikund nje thenje qe me pelqeu shume e qe eshte kjo:
    Tragjedi e madhe si rinia sot leht po mashtrohet, prinderite kane harru se si femija edukohet.
    Jetoje jeten qe te fitosh shperblimin....

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Po e përsëris prapë: në qoftë se nuk do të kishte kuçka, nuk do të kishte nga këta meshkuj që duan të bashkëjetojnë.

Natyra i ka bërë njerëzit kështu: meshkujt propozojnë për martesë, ndërsa femrat zgjedhin dhe pranojnë. Natyra nuk ju ka bërë që ju të shkoni dhe t'u luteni meshkujve për martesë.

Unë nuk kam thënë se i urrej femrat, por nuk më pëlqejnë ato që dalin jashtë profilit të tyre natyror, duke filluar që nga veshja e deri tek mënyra e gabuar jetesës.
    Te jete ashtu po mos kishte dhe meshkujt Loser, me nje L te madhe te balli nuk do kishte dhe ato qe thua ti me lart. E ke kapur per bishti kete muhabetin ti Bato.
    U dashka shume te te shpjegosh ty, dhe prape kam frike se nuk do kuptosh. Lol

Walk a little slower... Maska e ♥ Ela ♥
    Anëtarësuar
    11-07-2009
    Postime
    369
    Po ca na gjeti ne te tjereve qe nuk bashkjetuam, e vajtem direkt nga dashuria ne fejese, e nga ne fejesa ne martese? Une jam per martese. Ne bashkjetese eshte shume e thjeshte per tu larguar, merr valixhen dhe ik. Martesa kerkon me shume, kerkon komunikimin, durimin, dhe gjerat nuk marrin fund me nje "bye". Ishallah nje njeri te mire ne deren e atyre te pamartuarve. Njeriu njihet edhe pa jetuar bashk. Ca do besh me shume duke jetuar para se te vendosesh per martese? Do shikosh a di ai te gatuaj makarona? A eshte i paster? Keto shikohen edhe pa jetuar bashke.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga ♥ Ela ♥ Lexo Postimin
    Po ca na gjeti ne te tjereve qe nuk bashkjetuam, e vajtem direkt nga dashuria ne fejese, e nga ne fejesa ne martese? Une jam per martese. Ne bashkjetese eshte shume e thjeshte per tu larguar, merr valixhen dhe ik. Martesa kerkon me shume, kerkon komunikimin, durimin, dhe gjerat nuk marrin fund me nje "bye". Ishallah nje njeri te mire ne deren e atyre te pamartuarve. Njeriu njihet edhe pa jetuar bashk. Ca do besh me shume duke jetuar para se te vendosesh per martese? Do shikosh a di ai te gatuaj makarona? A eshte i paster? Keto shikohen edhe pa jetuar bashke.
    po fejesa nuk eshte nje forme bashkejetese ? Ketej psh ne usa, ngaqe te rinjte movin out qe kur jane te rinj nga shtepite e prinderve, dhe domosdo fillimisht do jetojne bashke ne apt. Kjo quhet nje forme bashkejetese. Njeriu behet praktike ne jete. Martesa ka kohen e vet, nuk diskutohet.

po disa e kane tabu vec fjalen bashkejetese , u duket sikur erdhi fundi botes. E pra se kur eshte i martuar me letra nuk cohet merr valixhen prape nese ja jep truri. Lol

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Edukimi i sotëm dhe mënyra se si janë ndërtuar gjërat sot, të bëjnë ty të arsyetosh kështu.
    Po mo po me edukimin kishte lidhje dhe veshja sipas teje.
    Ne qe po mbrojme bashkejetesen jemi te martuara lol, dhe nuk kemi bashkejetuar nese do ta dish. Pikerisht prandaj mbrojme bashkejetesen. Ka shume qe pasi martohen thone'' Nuk e njihja per te tille''. Njerezit ndryshe paraqiten ne familje e ndryshe ne shoqeri. Ka nga ata qe jane qesh e fol ne shoqeri, dhe me familjen shume te vrazhde, dhe anasjelltas. Plot me huqe e vese. Cfare duhet te besh sipas teje kur burri te qellon violent? Ta lesh e futesh procesit te divorcit, apo ta mbash meqe te bashkon nje cope leter, e te vuash tere jeten? Ja dhe martesa s'qenka gje se nr i divorceve eshte shtuar jashtezakonisht shume vitet e fundit. Nese mendoni se nje cope leter do i genjeje femrat e keni shume gabim. Trajtojini femrat sic duhen trajtuar vetem keshtu do i mbani pas vetes.
    Ela jane ca gjera qe nuk shihen. Pastaj varet sa kohe rri fejuar dhe sa kohe shpenzon me te fejuarin. Tani ka dale ne mode qe fejohen dhe i fejuari iken jashte. Kalojne a s'kalojne bashke cifti nje muaj ne vit, edhe keto me vizita e te daLa disa oreshe. E si mund ta njohesh njeriun me kaq pak kohe? Me kaq kohe eshte gjynah te zihen. Kur jketon me tjetrin vetem atehere ke mundesi ta njohesh. Te ishte aq kollaj nuk do kishte kaq shume divorce sot. Njerezit dashurohen, martohen se nisen vetem nga ndjenjat, dhe jo se eshte apo jo i pershtatshem per te. Shume pak vene llogjiken para ndjenjes.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 7 prej 40 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •