My Bloody Valentine
Shume film i bukur....
My Bloody Valentine
Shume film i bukur....
Kam par: Pandorum
Feel the pump √
Ahaha Inglorious Bastards .. lufta sipas stilit te Quentin Tarantinos .
Edhe Hitlerin e vrane ne nje kinema duke pa film! Ky regjizor eshte gallate fare.. Filmi ishte i bukur gjithsesi, skena humoristike kishte sa te duash, batuta nga me te ndryshme (stil Tarantino) interpretim i bukur nga Brad Pit edhe aktoret e tjere qe i kishte zgjedh te gjith Kriza. Nejse ja vlen ta shikoni.
![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
E ka pare njeri filmin "Dorian Gray" ?
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
The Twilight Saga - New Moontwilight
Feel the pump √
ky filmi del weekendin tjeter, ku e pe ti Gabrielo ? ah po ilegalisht me siguri.
Ka dal 2012. E ka pa njeri ja vlen me u pa ? per efektet me shume se kshu e dihet qe eshte perralla me mbret. Lol
E pashe un PINK , (ilegalisht) :P se ne kinemate tona do dali pas 1 viti.
2012
Shum film i bukur edhe dramatik.. Fundin nuk jua tregoj, po filmi ne pergjithesi ishte spektakolar, aq shume shkatrrime masive qe kam pare ne kte film,skisha pare kurre me pare. I kishte perfshire te gjitha, nga termete, ne shperthime vullkanike edhe permbytje gjigande, ndryshimi i poleve, film dramatik edhe i frikshem ne te njejten kohe, duke pare ato shkatrrime masive na tregon se sa te vegjel jemi neve perballe forcave te natyres.. Nje film qe ja vlente ta prisje.. i jap 5 ne 5 yjet e mundshme.
2 ore e 30 minuta film (bashke me shkrimet), te mbante ne tension sepse gjithmone ndodhte dicka. SHUM I BUKUR.
2012.
No matter where you live,
No matter what you believe,
One date will unite us all..
The end is just the beginning.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Bohhh sa i shpejte mer; si mer na e kalove! Nejse rendesi ka qe eshte i bukur. Une do e shikoj javes qe vjen![]()
La vita è bella...
Po ma prish mendjen Apollo..
qe te shkoj ta shoh e kam fjalen.![]()
Me verte eshte fantastik. Njerzit qe luftojne per mbijetese, zemergjeresia edhe dashuria qe tregojne per njeri tjetrin, pikerisht kto gjera e bejn specien tone kaq te bukur. Filmi eshte i frikshem sepse ben fjale per vetem 3 vjet me vone.. Po ne kte rast plot website po flasin per kte 2012.. shpresojm mos te ndodhe gje, se me ato shkatrrime qe pashe.... brrrSka shpresa mbijetese.
Krijoni Kontakt