Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Po me pelqeu dhe aq me teper qe filmat e vjeter te tille i kam pare ne kohen e komunizmit dhe kane qene mjaft te censuruar. Megjithese ky serial mendoj se abuzon pak me skenat erotike nuk me cudit aspak. Ne kete kohe jo vetem ne filma apo TV shows edhe ne jeten e perditshme te gjithe po kane mardhenie intime me te gjithe.
Cila seri e fundit? Sezoni 1 apo 2? Eshte fundi pergjithmone apo do kete sezon tjeter?
Te pershendes.
Eduard
Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
https://chng.it/LqW9qg4bkD
Ka shume skena erotike. Po fundja tani, sic the dhe ti... lol
Po ky me duket eshte e para. Se ne janar filloi. Po ma merr mendja se do bejne prape, sic ndodh perhere me te te gjitha serialet. Po nuk jam e sigurte, se mbaroi aty ky bene kryengritje dhe i vrane te gjithe. Salut to you too.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Sapo përfundova së ripari Man On Fire.
Ja vlen të harxhosh dy orë e gjysëm për këtë film.Nuk më mërzitet kurrë.Denzel Washington...s ka nevojë për shumë koment...
![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
The Book of ELi.
E pash mbrëmë,dhe më pëlqeu shumë.Jo si filmat që harxhon kohën kot,po interesant si zhvillim ngjarje.Ndoshta si histori e egzagjeruar po si realizim më pëlqeu.Washington...kam folur më sipër.
![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Filmi i fundit që sapo pash ishte Johnny English.
Film gjigand dhe Rowan Atkinson është gjigand.
![]()
Mbrëmë vonë pash për të tretën herë The Ninth Gate me Johnny Depp.Film i bukur,më terheq.
Ndërsa tani sapo mbarova te HD1 Transporter II.Ky e shmang plumbin me vrap lol,shumë i egzagjeruar po shtyhet..
![]()
Pashe KATYN (2007), i nominuar dhe per Oscar ate vit.
Bazuar ne ngjarje te verteta mbi masakren e ruseve ndaj 20,000 oficereve polake ne 1940.
I mire si film, por s'kishte shanc qe te fitonte Oscar se 3/4 e Holliwoodit eshte cifut.
Poshte ruset!![]()
Krijoni Kontakt