Pershendes te gjithe antaret, e ne vecanti, ata qe me kane pershendetur!!
ps: me voooone do bej nje liste te gjate![]()
Pershendes te gjithe antaret, e ne vecanti, ata qe me kane pershendetur!!
ps: me voooone do bej nje liste te gjate![]()
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Pershendetje mau kiko !!!! Mire se erdhe sonte, dhe kalofsh sa me bukur !!!
Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!
Mirmengjesi....
Nje pershendetje te madhe per..
Linda5 yllin e forumit,Suadabolzano dhe kjo yll qe ka humbur fare,Saura,Unejsen shijaksen,Iza yllin,tutankamon rrumujaxhiun e forumit,xhuxhumaku,lisa12,gloreta,elsaa,era bukuroshen,maryp,dea07,albela,enii,busavata,Vlonja ten yllin dhe jo e keqe sic thote tuta,Mau_kiko,elonaa,SystemA qe uroj ti kete kaluar gripi,angjelina02,Bonbonen vipen e forumit,zogu dukagjinas,stern,goldi,njoni_ch,Infinity,apyllon,d rague,Tironcja_BLN,Walchira,milanistja,Midja,Pranv era Bica,Mehmet Kosovari,Z.Agim Metbala.Madaber,Astrit Kosturi,Jesy,e panjohura,perla,Roi e te gjithe ato qe per momentin nuk po me kujtohen.....
Ju falenderoj te gjitheve per momentet e bukura(ka dhe disa jo te bukura hahaha) qe kalojme ketu sepse na bejne te mos ndihemi vetem edhe kur jemi vetem....
Ju uroj dhe nje te premte sa me te bukur e kujdes se sot eshte e premte 13.....![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga izabella : 13-11-2009 më 05:33
izabella!Sa e mire je ngajqe je goce per shtepi,haha!Edhe teta te pershendet e te uron nje fund jave te mbare ty e gjithe miqve tane qe vertet kalojme caste te kendeshme sa kur qesh me ndonje batute te bukur nipi im thote ahah iku nena nga mente!Urime dhe mos i beso shume supersticionit...mbaresi kudo o Zot!
Pershendetje te gjitheve![]()
* Jeta është Mundësi, Përfito nga Ajo*
te falenderoj dhe une per fjalet e mira teta Vera....e di se vertet kalojme caste te bukura ketu dhe keto te shtepise time kur me shohin qe qesh une ndonje batute ketu rrin e thone ca pate......hahaha
E di se ndonjehere te dalin ato supersticionet nuk eshte se besoj shume por ndonjehere.....
Ju ripershendes dhe nje here dhe ju uroj nje fundjave sa me te bukur![]()
Krijoni Kontakt