mirembrema dhe mire se rrini te gjithe
Postuar më parë nga lisa12 mirembrema dhe mire se rrini te gjithe mir mbrema e mir se erdhe
Me duket se te gjithe kane ra gjume.
Postuar më parë nga Mau_kiko Pershendes suadabolzanon, gloreta, [era], Aikido, e shume te tjere qe spo me vine qe spo me vijne ne mendje per momentin po do bej nje liste te gjate shume dhe do e postoj me vone edhe une te pershendes ty ne menyre te vecante... ...e madje pershendes edhe te gjithe ata qe kane postuar ne kete teme
La vita è bella...
alem de faleminderit ,ne fakt tani eshte orari qe une flej.............
Postuar më parë nga lisa12 alem de faleminderit ,ne fakt tani eshte orari qe une flej............. Vallah edhe per mua. Naten e mir,e me te mira
faleminderit naten e mire
pershendetje per xhuxhun ,bacen roi :P drague nji extra pershendetje me nji kiss per thekthin mwe
Postuar më parë nga lisa12 faleminderit naten e mire ike ti zemra hajt pra naten e mire dhe gjume te embel
Postuar më parë nga prishtinase pershendetje per xhuxhun ,bacen roi :P drague nji extra pershendetje me nji kiss per thekthin mwe mos ... ku ke qen mi prishti? se o ul shume shtatlertesia e forumit...lol nji pershendetje per ty dhe eren... kiss-in e kam te fshehte...
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt