Doē!
Po te futa ne listen e "prioriteteve" vaj halli per ty, more bastard vendor e sherbetor i huaj!
Tregoju, atyre qe u shitesh burre i mire se ishe spiun i "Sigurimit" dhe i Llambi Gegepriftit.
Ke qene dhe ke mbet tipik cerber i kafeneve klasike, qe per nje gote raki i ngrit ne qiell proserbet.
Agim Doēi:
Qė sipas dijes tėnde,ishte/ėshtė besimtar (pėrkrahės) i Milosheviqit!!!?Kush asht Vetoni dihet.
Po ti Agim nuk e din,vetėm u shtire se e din!Turbėllt.Kush ka qene Rexhai Surroi (rahmet paste) prap e dini ju
Fakti se din tė lexosh nuk ėshtė kurgjė,e gjithė puna ėshtė tė dish se ēfarė dhe kė tė lexosh!Ma sakt ka shkrue Baton Haxhiu dhe Baci Adem Demaēi se kush asht vetoni
Nuk ėshtė punė pėrēarje taman puna,por ti dezinformon,ose si tė thashė,ti e ēorienton-ēorodit-turbullon lexuesin!Por une nuk kam interes me u perēa ju nder vedi!!!!!!
I vonshėm je ti,kur ti ke shkrue pėr Kosovėn nė vitet e 70-ta,at'kohė unė nuk i kam pasė minus 7 vjet,por i kam pasė rrafsh 300 vjet tė m'sueme e tė shkrueme pėr Kosvėn!Per te tjerat a kam a nuk kam une informacion per Kosoven, ketu ja ke futur kot! Kur une shkruaja per Kosoven dhe thurja Hymne asaj ne vitin 1970 ne skenen Kombetare ti mund te kesh qenė minus 7 vjeē!!
100 prej babės,100 prej gjyshit dhe 100 prej babgjyshit,pa mos e que ma larg!
Shit shoqit sa tė duash,nėse ka diēka pėr t'a blerė do t'a blejė!Pa dashte me te shite mend ty
Ti,njėherė konstatove edhe muajin edhe vitin kėshtu:
Tashti:Ai i mbeti besimtarė Millosheviqit dhe bile sėshpejti do tė ketė stacionin e vet televiziv qė ia ka dhėnė nė marsin e vitit 1998 atij.
Je turbullu!...do te kerkoja daten, vitin dhe kush ja dha leēensėn "Kohes Ditore"!?....(dikund nga viti 1998)
Kfjellu.
T'pėrshėndes!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Harudi : 09-11-2009 mė 20:55
Pijetoret janė vendet ku ēmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)
Lista e injorimit: Llapi
Mos ma ngucni fort Gimin e Doēėve sepse kur dje erdhė me aqė pompozitet t'madh, nga pesė diteshi i tij nė prishtinė, na u krekos se ka bė namin, me zbulime epokale pėr " vjershat" e Rexhep Qosės.
Por vetėm pak minuta mė vonė, pasi u lirua nga Opiumi pohoj qė " Rexhep Qosja ėshtė Gjeni i madh i Kombit"!
Por dua t'them pak fjalė pėr kėtė Pacollin tė identifikuar nėn pushtetin sadist tė Millosheviqit si " poshteni allbanac".
Disa po sjellin fotografi se ēfarė po nderton ai nė Zvicėr dhe nėse do le t'kandidon nė Zvicėr, nė Rusi, kazakistan e Arabi!
ku tė doj ai!
Por nė Kosovė, nė Kosovė ori zonja e JU zotėrinjė,
Ēfarė bėri ai pėr Kosovėn?
Ēka investoj ai nė Kosovė?
Sa vende Pune hapi ai nė Kosovė e tė cilat i premtonte para dy vitesh!
ēfarė bėri ai nė tė vėrtet pėrpos operacionit tė tij Pllastik tė Fytyrės tė para disa muajve?
Asgjė fare!
Pse asgjė?
Ngaqė pėr Kosovėn ėshtė asgjė!
KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
EDHE N'VORR ME T'PĖRMENDĖ KAM!
Tema tani do te quhet kendi poetve , po lereni poezit o te mjere se ketu flitet per mbijetes te popullit e jo per keng bilbilash Reklama te tilla shkoni beni atje dhe atje vazhdoni askush s'ju ndal .
Disa po thon se dikush paguhet nga B.Pacolli per te ba reklame ka te atille disa thone cka ka ba ne Kosov per popull , keto nuk qendrojn miqet e mij merni shembull te gjithe njesoj dhe shifni kontributin e gjdonjenit pastaj thuani cka ka be sa ka punesuar edhe pse nganjehere kemi te drejt realiteti eshte tjeter .
Nje minister punesoj 600 puntore ne tel e kos mire shume analizo ken punesoj i beri shefa te ndryshem punetoret e rinj te cilet skan as profesion perkates e as pervoj pune ne baze te cilit ligj , ligjit te punes qe se ka kosova apo ne baze te kujt ?
Sot Kosova ska nevoj per reklamacion te poezive per lavderime sot Kosova ka nevoj per pune hapje te vendeve te reja te punes per investime ne industri qe se kemi per agrokulture vetem e vetem per te mbijetuar .
Pse bazoheni ne kontributet epersonave para 1999 argumentoni kontributet etyre materiale personale tegjdo njenit qe dha per popullin prej ketu 1999 e deri te data e djeshme e njohjes me te re te Shtetit tone nga Zelanda e Re.
PO E VAJTOJNE,SE NUKE JANE SHQIPETARE,SHQIPETARI NJIHERE FOLE E SHKRUEN,,E JO 1000,SI PAPAGALLAT,ose SIKURSE SORRAT NE Mjalte,pore te ZEZA JANE,OSE jane KOMUNISTA,ose LPK,ose HUMBES te GJITHA gjanave,qe nuke,kane DITUR MESA PULA ne telefone,tashe krejte dyjeja ju ka ,faje,kure ti Shikojshe,ne Shtepi,nuke,KANE ASE DRU,PER NGROHJE,ASE RRUME,E ASE UJE,ose,jane dikunde,ne AZIL,dhe ne KURIZ te TJETER KUJTE JETOJNE,dhe PRESIN SIKURSE SOORRAT E ZEZA MEPERFITUE,NE EPSHE DHE NE NDJENJA SHPIRTERORE,DHE KUKASIN,PER KOHEN E KALUERE,KUKUVAJKAT,E KUKUVAJKAVE,ENDE JETOJNE ME NDIHMA SOCIALE.
O hoteli kush lesh eshte Xh gashi leri prrallat Kosova ka institutet perkatese te lamive te ndryshme ti taman po ja ben sikurse ai dhendrri vetem e vetem sa per te diskutue .Ne jeten time asnje grosh dhe asnje cent para fening nuk kam mare nga vllezerit per te reklamuar ndonjenin dhe as qe do ta bej.
Instituti arkeologjik ekziston si dhe ai Albanologjik dyert i kane te hapura per te gjithe .
Mire do te ishte te financonin subjektet politike ne qeshtje te tilla por sot kryesorja eshte jetesimi i punes se domosdoshme prodhimit te verrtet te produkteve te ndryshme dhe jo institutet apo ojq-et ,perkunder keto organizata jane mjele mga individet e subjekteve politike. Pra nese mendon se une reklamoj AKR je gabim une kam reklamue gezimin e femijve qe ishin te pa strehe para dy muajve une kam reklamue ndertimin e AUK une kam reklamue nje pension qe mer nje vlla i paralizuar qe se njof pra keto jane reklama jane te verrteta keto kontribute dhashte zoti te jene nisma e kyqjes ne bemirsi ne vendin ku duhet te kujt do kjoft sepse Une Xh Gashi personin B Pacolli as se kam fare e as fis dhe as qe jemi takuar ndonjehere ne jete . Thjesht kyqja e B.Pacollit INVESTIMET E TIJ NE KOSOVE DO TI SJELLIN VETEM TE MIREN E KOSOVES rrisin shpresat e nje mekembje te popullit . I lumte personav te tille qe ngjallin shpresat e punetorit te pastrehve studentve spitaleve etj etj .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga XH.GASHI : 10-11-2009 mė 09:41
Xh Gashi ju lutna,mose u Largoni prej temes ,KETU ashte ne PYETJE- ELITA KOMBETARE-po shofe nuke ka Agja nga DISKUTIMET,per ELITEN KOMBETARE,prandaj,ketu Kurkushi nuke po i PEMBAJE,TEMES,prandaj,mundemi,me fole edhe per SPECA,PER KASTRAVECA,per HAJNI,PER TRATHETI,per KREJTE,sepse titulli ashte ELITA KOMBETARE apo jo,PORE KURE NJERZIT SHQIPETARE NUKE MBROJNE ELITEN KOMBETARE KUSHE DO TI MBROJE?SIGURISHTE Qe GJATE HISTORISE PASKEMI PASUR MA SHUME KASTRAVECA KUNDER ELITES KOMBETARE,GJASHIFET HASAN PRISHTINA kerkoj Falje Xh G.
Kam ndixhu per bexhet pacollin qe eshte milioner kryetar i nje partie dhe kontribon pekosoven shum,skam shum njohuri per Pacollin mirpo shqiptaret per kshtu miljarder kan nevoj jo per (lipejska) qe kan nevoj per hajni kur hyn ne qeveri.
Mire e ke z. XH.GASHI ,por ketu po sjellin foto e video te disa ndertesave diku nga vendet aziatike per te deshmuar madhesine dhe aftesite e Pacollit dhe aludojne se Pacolli eshte hu,manist e patriot e do ta beje Kosoven Kazakistan.
Ai vete hapatazi shprehet se don te behet menagjer i Kosoves,e ka thene vete. " Jo president as kryeminister por managjer".Une me kete mosdijen time e kam kuptuar se ai don te ve nje sistem oligarkik,pra si ato regjimet e Kazakistanit e Azarbejxhanit.
Na skjaro nese ke njohuri ti perse Pacolli si humanist dhe shqiptar nuk ndihmoj
nenat dhe femijte e Kosoves ne ate periudhe te trishtushme te luftes kur perpeliteshin mes jetes dhe vdekjes?
Perse po u dashka se pari te behet i madh ne politike e atehere te investoje milionat apo miliardat etij,apo perse nuk investon tani Pacolli ne Kosove por investon ne Azi?
Bazuar ne rrjedhat e demokracive boterore nuk besoj se Pacolli ndonjehere mund te fitoje zgjedhjet ne Kosove ne kete kohe. kane provuar disa miliarder amerikan por pa sukses. E din z.XH. GASHI ,ne SHBA ,Angli,France Gjermani etj.kandidatet gjate fushtes perpiqen te jene sa me te thjeshte ,sa me afer njerzeve te thjeshte se ndryshe ata nuk votohen nga shumica.Pra lideri duhet te identifikohet me njerzit e thjeshte me ate shumicen qe nuk kane pallate e makina luksoze,nuk luajne golf e nuk ruhen nga bodygardet per eshte njeri nga ata.
Te tille jane njerzit e sheh kete A. Doqin nje shkrues i teksteve te kengeve popullore perpiqet ti rroke brinat me Rexhep Qosen lisin me te larte te letrave shqipe.Keshtu e ka gjete kete Pacollin ne politike ,ka dale ne teren te huaj dhe nuk din se ne demokraci nuk ka menagjera shtetesh sepse shteti nuk mund te jete prone e individit.
Askush nuk eshte kunder qe Pacolli apo cilido biznismen te ndertoje e investoje ne Kosove perkundrazi do ti jemi mirenjohes por jo te kerkoj te na behet menagjer .
Mos valle e ka keshilluar Daci se edhe ai kam degjuar eshte marre nje kohe me
biznisin e tenxhereve .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hasjani 51 : 10-11-2009 mė 10:03
Krijoni Kontakt