Close
Faqja 45 prej 75 FillimFillim ... 35434445464755 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 441 deri 450 prej 741
    i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    Preng Sherr-axhiu!
    1. Sorosi - ēifut i pasun per me shkatrrue DEMOKRACINE ne ish vendet e lindjes!
    2. Deshmoreve te Kosoves dhe djemve te UĒK-se qe u kam ba Marrshin ende nuk i kam marre pare si ti (Milaim Zeka - ka marre 20 mije dollare per Bacen Adem e Hamz Jasharin) une asnje qindarke!!!!!!!!!
    3.Rexhep Qosja asht Gjeni Kombetar ne llojin e vet! Por nėse ti je avokat i tij akademikut Qose ju thafshin te dy krahet!
    4. Kalo nje here nga vorret e kushrinjve te mij ne Vraniq (tek Marka Lleshet) e vuni nje tuf me lule. ndersa kur te vdes une, hajde ti e pshurr mbi vorrin tem! Kjo do ta qetsonte shpirtin tand demoniak dhe mohues. Po ku pjerdh Pacolli per ty e per mue o kreten?!

i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    Harudi or shoq!
    Kush asht Vetoni dihet. Nje intelektual qe din shume mire gjuhe te hueja. Ndersa une di shume mire gjuhen shqipe. Kush ka qene Rexhai Surroi (rahmet paste) prap e dini ju. Ma sakt ka shkrue Baton Haxhiu dhe Baci Adem Demaēi se kush asht vetoni. Por une nuk kam interes me u perēa ju nder vedi!!!!!! Kane vlerat e tyre edhe Rugova , Thaqi, Daci, etj. Per te tjerat a kam a nuk kam une informacion per Kosoven, ketu ja ke futur kot! Kur une shkruaja per Kosoven dhe thurja Hymne asaj ne vitin 1970 ne skenen Kombetare ti mund te kesh qenė minus 7 vjeē!!
    Pa dashte me te shite mend ty, se nuk kam nevoje fare per kete, do te kerkoja daten, vitin dhe kush ja dha leēensėn "Kohes Ditore"!?....(dikund nga viti 1998)
    Pershendetje ty Haribur, se me elegance je pergjigjur.
    Tung

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    [QUOTE=Agim Doēi;2478096]Preng Sherr-axhiu!
    1.
    Sorosi - ēifut i pasun per me shkatrrue DEMOKRACINE ne ish vendet e lindjes!
    Ndoshta, nuk kam informacione pėr kėtė gjė: mė mbetet me t'besue!

2. Deshmoreve te Kosoves dhe djemve te UĒK-se qe u kam ba Marrshin ende nuk i kam marre pare si ti (Milaim Zeka - ka marre 20 mije dollare per Bacen Adem e Hamz Jasharin) une asnje qindarke!!!!!!!!!
    Edhe kėtė gjė nuk e di por e di qė flitej e pėrflitej kjo gjė! Unė personalisht s'kam ndonjė mendim 've4antė pėr tė ndėrsa si gazetar mendoj qė ėshtė jo i mirė!

3.Rexhep Qosja asht Gjeni Kombetar ne llojin e vet! Por nėse ti je avokat i tij akademikut Qose ju thafshin te dy krahet!
    Jo, Unė nuk jam avokat por meqenėse me gjak mei ndėrtue dhe fitue ēdo gjė nė Kosovė; edhe librin, edhe akdeminė, edhe Historin - unė jam kurban dhe po t'jet nevoja bėhem si i tillė!
    Vet Sulltan Abdyl hamiti thA. Po u japėm shqipatrėve shkollėn - e humbem perandorin!
    Viti 1887 me shkollė - viti 1912 me Pavarsi!
    Kosova viti 1970 me Universitet - viti 1999 e irė - mė 2007 e pavarur!
    I rash shkurt e kupton domethanjen!

4
    . Kalo nje here nga vorret e kushrinjve te mij ne Vraniq (tek Marka Lleshet) e vuni nje tuf me lule
    .

Pse, jo - do tė nderoja Ata dhe veten time!
    Ndersa kur te vdes une, hajde ti e pshurr mbi vorrin tem!
    Kur tė vdesėsh ti - do t'them ( nėse jam gjallė) vdiq njė teks shkrues i mirė i Kėngėve!

Kjo do ta qetsonte shpirtin tand demoniak dhe mohues. Po ku pjerdh Pacolli per ty e per mue o kreten?!
    Nuk thashė qė pjerdh ai sepse e dimė qė pjerdh po njėsoj sikur unė e ti e mbretresha Elizabet e Britanis; ne n'kėmbė e ajo ulur!
    Sa pėr shpirtin tim " demoniak" hm ndoshta megjthėse s'jam i sigurt ngaqė i pari me thua kėtė gjė.
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PĖRMENDĖ KAM!

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    [QUOTE=Agim Doēi;2478096]
    3.Rexhep Qosja asht Gjeni Kombetar ne llojin e vet!
    E more Agim, a tė detyroj Prenga qė ta pranosh t'vėrtetėn pėr Qosjen si Gjeni Kombėtar! Po e kam " ditė qė se ke pas pėrnjėmendė ti kėtė gjė" por qė e pranove si Gjeni Kombėtar pas gjithė atyre sumeve qė i bėre n'fillim e pranove dhe pėr kėtė gjysma t'falet!
    Ėshtė mirė kur e kupton gabimin!
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PĖRMENDĖ KAM!

fanatik i sė vėrtetės Maska e tomaras
    Anėtarėsuar
    09-07-2008
    Postime
    343
    Citim Postuar mė parė nga Agim Doēi Lexo Postimin
    Tung Preng Sherri!
    Filloj pra skenari i komunistėve tė parlamentit rus me temėn sensacionale:- " Tė luftojmė korrupsionin nė Rusi!"
    Kjo "Luftė" pse filloi pikėrisht nga hajdutėt stalinistė tė Moskės!?
    Sepse Rusisė i trokiste nė prag dita e zgjedhjeve presidenciale! Pra, kjo bėhej nė prag tė fushatės elektorale. Nė tė gjitha ishvendet e Lindjes, prag-zgjedhjet karakterizohen nga njė luftė amorale, e ngopur me mllefe e sherre politikanėsh, me shpifje e akuza tė ndėrsjellta qė i kalojnė kufinjtė e llogjikės njerzore. Ato ditė tė befasojnė nga absurditetit dhe paradoksi. Kėshtu qė, Jelcini duhej "hequr qafe"! Apo jo?!
    Pse tė mos rrėzohej nga pushtetit? Pse mos t’ia marrim ne pushtetin e ta qeverisim ne qė kemi pėrvojė mbi 80 vjeēare!?
    Po si mund tė realizohej? Duhej gjetur viktima. Ama njė viktimė, e cila t`i kishte dhėnė bakshish, apo ryshfet kryetarit tė 300 milion rusėve(!)
    E menduan gjatė dhe stalinistėt rusė, e gjetėn!
    Me njė gur vrasim 3 zogj!...- menduan ata.
    Filluan gėrmimet dhe gėrmėret. Koridoret e mafias komuniste ruse pyesnin duke bėrė dialogje trashė e trashė: " Si quhet ai shqiptari nga Kosova? Pocolli apo ...Pakolli?
    - Ekzakt! Lėre po na e kanė quajtur gazetat perėndimore "luani i ndėrtimeve"!
    - Ja tregojmė qejfin ne atij!
    - Kujt!?...
    - Atij pra! Atij qė fiton ato, si quhen ato? Ai qė po punon me Eltsinin!
    - Ah! Po! Atij qė fiton tė gjitha tenderat!...
    Kujdes! Konsultohuni pak me mikun tonė "Impregile" tė Italisė. Pa dyshim! "Impregile" ia ka inatin dhe xhelozinė atij kosovarit.
    Bile “Impregile” ka nė dorė edhe njė gazetė qė nuk i duron dot shqiptarėt. Aha! Qenka padron i asaj gazete qė "ėshtė me ne"!
    Vnimanje! Kujdes! Njėkohėsisht konsultohuni me partitė motra italiane! Organizoni disa demonstrata prosėrbe nėpėr sheshet e Romės, Torinos dhe Bolonjės! Jemi vėllezėr me Sllobon! Vot tak! Ja pra kėshtu! "...
    Regjizori pra, po cakton rrolet dhe sesa akte do kishte drama. Nė cilin akt do kapej viktima dhe kur do ndodhte tragjedia! Do tė fundosej oqeaniku Mabetex!
    Ndėrsa gazetat beogradase, filluan titujt sensacionalė: ”Mbreti i pakurorėzuar i mafias shqiptare bleu Kremlinin!”, kryeskenaristėt e shpifjeve dhe tė sulmit nė Moskė tė shqetsuar pyesnin.-
    Po ēfarė na duhet tjetėr qė tė shkojmė deri nė arritjen e qėllimit pėrfundimtar?U mblodhėn kokė mė kokė hienat e ēakenjtė.
    “E gjetėm! Na duhet njė shpifje, njė femėr nga ato me dėshira tė parealizuara, njė prokuror i shitur, njė dėshmitar qė tė jetė pa kombėsi e pa moral, dhe njė gazetė jashtė Moskės qė tė jetė antishqiptare, si dhe njė gazetė nė gjuhėn shqipe mundėsisht e dirigjuar nga Beogradi!”...
    U thirrėn kurthaxhinjtė mė tė aftė. U bė lista me personazhe dhe interpretė. Regjisori i madh vendosi : - shpifja ėshtė e gatshme, " Pacolli ka korruptuat kreun e lartė tė Kremlinit! " Bukur! Si femėr po caktojmė Carla del Ponte, si prokuror tė shitur po caktojmė Skuratovin.
    Dėshmitar: Filipe Gonzales Judanov Turover! Po ky ēfarė ėshtė? Ky pra ėshtė ai pa kombėsi dhe pa moral!! Urrah! Urrah! Urrah! Okej! Ecim pėrpara.!
    -“Njė minut! Kemi harruar gazetėn perėndimore e atė nė gjuhėn shqipe!..
    -“Idijot! Ato janė nė dispozicionin tonė. Kemi tė pėrditshmen " Lajmėtarja e mbrėmjes". Atje kemi atė mikun tonė tė Dosjes Mitrokhyn.”
    -“E kuptova Corriere della Sera” ndėrsa nė Kosovė kemi “Danasnje Vreme” (Kohėn Ditore) tė Surroit, djalit tė ambasadorit tė Jugosllavisė.
    Ai i mbeti besimtarė Millosheviqit dhe bile sėshpejti do tė ketė stacionin e vet televiziv qė ia ka dhėnė nė marsin e vitit 1998 atij. Ai do na pėrcjellė ngado! S’ka mė bukur!
    Agim, ky fragment duket tė jetė pjesė e atij librit tėnd tė paralajmėruar pėr Pacollin. Ti si krijues patriot dhe objektiv besoj qė nė libėr nuk ke lėnė pa pėrmendur qė Isa Pacolli, babai i Behxhet Pacollit ka qenė "poshten albanac" qė ka lavdėruar publikisht nė RTS-in e Beligradit pushtetin e "zemėrmirit", Millosheviq, poashtu ke pėrmendur qė Pacolli nuk ka kontribuar nė fondin e famshėm tė 3%-shit ku derdhėn mjete tė gjithė shqiptarėt qė minimalisht besonin nė pavarėsinė e Kosovės dhe sidomos ke pėrmendur qė ai pėrkundėr pasurisė sė tij tė pamatė nuk pagoi asnjė cent nė fondin "Vendlindja thėrret", nė tė cilin kontribuan tė gjithė ata shqiptarė qė besuan nė lirinė e Kosovės dhe rrugė tė vetme pėr tė ardhur deri tek ajo panė luftėn e armatosur.

Pacolli nuk i takonte turmės primitive shqiptare nė kėtė fazė. Ai i takonte turmės sė madhe ruso-serbe, andaj nuk merrej me tė tilla idiotėsira avanturistike.
    Turmės shqiptare iu kthye kur e urdhėruan gazdallarėt e tij, pėr t'ua vazhduar ėndėrrėn serbe pėr Kosovėn e Metohinė, qė ua prenė nė mes ata shqiptarėt primitivė tė ndihmuar nga uncle Sami, nė njė ditė tė zezė tė pafuqisė ruse.

fanatik i sė vėrtetės Maska e tomaras
    Anėtarėsuar
    09-07-2008
    Postime
    343
    Citim Postuar mė parė nga Agim Doēi Lexo Postimin
    Preng Sherr-axhiu!
    1. Sorosi - ēifut i pasun per me shkatrrue DEMOKRACINE ne ish vendet e lindjes!
    Po kur u bėnė demokratike shtetet e lindjes, qė po ua prishka DEMOKRACINĖ. Sorosi- ēifuti i pasun.
    N'kohėn kur Surroi me paret e Sorosit hapte "Danashnje Vreme", mė 10 prill 1997, rendin demokratik nė Kosovė tė cilin e cenonte ajo gazetė "e poshtėr" e mirėmbante kallashi i Millosheviqit.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga drifilon Lexo Postimin
    E ter kjo pjesa qe po shifet ketu ne foto eshte prone e behgjet pacollit edhe ato tri ndertesat/bllokat qe po shifen aty ...

SHum i mire eshte po sja di populli vleren . Z Pacolli eshte i pa zavendsuar ,si arkitekt dhe si shqiptar i madh madje do ta krahasoja si nji figure qe ka ber per popull siq ka ber Noli, Faik konitza , gjafer deva e hasan prishtina . Ata kane dhen shum per atedhe po s jet mbrapa kjo figure dhe patriot i madh SHqiptar . Rrofsh o z Behxhet sa malet e shqiptaris.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    120
    Ketu duhet te skjarojme disa gjera mendoj une. Askush nuk po mohon se Behxhet Pacolli eshte i pasur.Tani si arriti ai pasurine eshte qeshtje tjeter por nje gje duhet ta pranojme : me korrupcion,mashtrime,shantazhe apo pa keto ky bizbismen deri pas luftes nuk vodhi e korruptoi as nuk ndertoi ne Kosove.
    Ka pase procese e akuza jashte por asnje lidhje nuk kishin keto me Kosoven,madje ketij si shqiptar deri sa pefundoi lufta nuk i ka interesua fare Kosova.
    Sot disa duan ta ngrisin ne humanist e patriot ,me siguri kete e bejne disa qe jane ne listen e tij te pagesave apo qe ai ne nje menyre a tjeter i shperblene majme,ndryshe si mund te ngritet ne piedestalin e humanistit dhe patriotit njeriu i cili ne momentet kur populli i tij ishte para kataklizmes,kur qindera mijera nena e femij te debuar e te traumatizuar,strehoheshin nene qiellin e hapur ne bore e ne shi maleve te Kosoves,rrugeve dhe kampeve te shteteve fqinje,kur gjithe bota deri edhe shtetet me te varfera te Afrikes u ngriten ne kembe te ndihmojne katastrofen e popullit te Kosoves ,ky humanisti dhe patrioti jone nuk behej i gjalle.KIshte qinderamiliona dollar dhe numronte milionat ne Rusi e gjetiu dhe ne Kosove erdhi vetem si misionar i Millosheviqit porositur nga Jelcini qe te binde lideret e Kosoves te pranojne bisedime me Millosheviqin per autonomi kulturore.

Mos valle duhet ta heshtim kete fakt kur ky vete pranon se brenda vitit ka pase qarkullim sa dy ,tre bugjeta te Kosoves.Na tregoni ju qe po i thurni hymne Pacollit ku ishte ky si shqiptar dhe humanist ne kohen kur popullit te tij po i kanosej qfarosja, kur njerzit mosliseshin nga tmerri e uria,kur femijte qanin per nje cope buke e nje pike qumsht?
    Perse humanizmi i Pacollit behet ne prag apo gjate fushtave zgjedhore dhe reklamohet ne televizione?

Ju kisha drejtuar edhe nje pyetje ju qe me kembengulje doni ta lartesoni
    Pacollin ne shpetimtar dhe gjeni, zaten ne shqiptaret jemi te prirur te lartesojme antivlerat deri ne profete: Perse po bene tere kete zhurme Pacolli per tu bere menagjer i Kosoves ,se keshtu u deklerua publikisht ne emisionin televiziv Rubikon. Ai tha se nuk kerkon te behet president as kryeminister por menagjer se atyre qe i sherbejne Pacollit si shembull u thone oligarke.Mos valle Pacolli don ta shendrroje Kosoven ne Mabeteks ?Une nuk e kam te kjarte.

Ne fund nje shkrim nga shkrimi shenjte ,pra nga Bibla. Ne nje moment duke folur per egoizmin e te pasurve Jezusi i tha popullit : MA LEHTE KALON DEVEJA NEPER VRIME TE GJILPERES SE SA PADSANIKU NEPER DYER TE PARAJSES.
    Une i besoj shkrimit shenjte, e ju?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hasjani 51 : 09-11-2009 mė 15:23

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Citim Postuar mė parė nga ganimet Lexo Postimin
    SHum i mire eshte po sja di populli vleren . Z Pacolli eshte i pa zavendsuar ,si arkitekt dhe si shqiptar i madh madje do ta krahasoja si nji figure qe ka ber per popull siq ka ber Noli, Faik konitza , gjafer deva e hasan prishtina . Ata kane dhen shum per atedhe po s jet mbrapa kjo figure dhe patriot i madh SHqiptar . Rrofsh o z Behxhet sa malet e shqiptaris.
    Une mendova se mos do ta ndertoje ne prishtine apo ne Tiranė...!
    Athue pse s'ja ngjet doren Edi Rames ?
    Ah, pse athue se don Shqiperine fare ky Pacoli...?
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    Citim Postuar mė parė nga Kreksi Lexo Postimin
    Une mendova se mos do ta ndertoje ne prishtine apo ne Tiranė...!
    Athue pse s'ja ngjet doren Edi Rames ?
    Ah, pse athue se don Shqiperine fare ky Pacoli...?
    Ke deshire ta DIJSHE MORE KREKSI,po te tregoje,ne vitet e 90 ,bleu nji shtepi,ne tirane,mirepo ,i zoti i shtepise,thoshe qe prape deshirone ta blej prej tina shtepine,dhe u prishe kontrata,deshte ta shet ,pastaj katin e dyte ,pastaj u prishe,kontrata,mirepo,DESHMIA EGZISTONE ENDE ZOTNI KREKSI PSE,? PSE? po te tregoje ATYPARI KALOJ NJI BURE AFER 2 metra I GJATE,DHE PASQYREN E BENZIT E KEPUTI,DHE E MORI NDERSYE % 6 ^VETAVE,PSE E KEPUTE BRE BURE PASQYREN PREJ MERCEDES BENZ,Ai THa me NEVOJITET TE PERDORI PER PASQYRE TE RUHENA FETYRES,UNE NUKE KAME PSQYRE,E TI ME BENZ nuke bane ASHTU,edhe pse nuke deshti ta ktheje Pasqyren e kerit,pase qi shoferi ja shtini revolen ne goje,atehere nisi te bertase,ku Tropojani,qe ishte shofer ,po dike pse nuke deshiron pacolli Shqiperin,pore pasi ju,lypni,po ju tregoje.

Faqja 45 prej 75 FillimFillim ... 35434445464755 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •