Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 75
    tHeKtHi MaMa :P
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    sdo ta kishi be ket shkrim sikur ta njifnit ju si une ket familje i njof shum mir kta skan qen ne zor per kafshaten e gojes ka pas shtepi 3 kateshe ka pas kushte shum te mira per jet ska qen ne at gjendje si po e pershkruani ju me vjen keq qe beni kesi lloj shkrime a mendoni se i lexon ndonji familjar apo ndonji qe i njef sikur qe i njofa une me vjen keq per femijet e tij i kam njoft vajzat dhe per gruan gjithashtu ai ska qen e keqja e kujt por ta pershkruani jeten e tij ne ket menyr esht diqka absurde sepse ka pas gjith te mirat i njofta shum mir familja ime jeton 200 m nga shtepia e tij

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Zonjush une po je ve ne prov vetem fakte te cilat jan te publikuara edhe ne Gazeten e perditshme Kosova sot http://www.kosova-sot.info/ po nuk prituat shkarkone ne format PDF dhe lexojeni artikullin se qfar thot motra e tije...
    Ne nuk po shpifim por po i postojm disa rreshta te cilet i lexuam nga gazetat tona.
    Keto qe i shkruva jan vetem fjalet e familjareve te tije e nuk jan shpifje nga une por FJAL TE FAMILJAREVE

Mbetsh me shendet ti...
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    shum interesant, kush ka mendu qe vjen kjo koh , te pin raki bashk dhe te shkep traktora,

ky humor asht bo kogja i madh.

e shajshin Ramon Morinen, edhe aj nifar vakti qeshtu me shkije pike edhe Mamut Bakallin. edhe ne at vakt ka qen politika asi sojit qe te rin me shkije.
    veq nja mos harro pejan se se hashimi nuk eshte prej gjakove se kuqe dhe pejes ku ka ndejt rankoviqi ne kohen e vet dhe mos harro se rahmani i yt dhe mutakalli (mahmut bakalli) nuk ta shpallen pavarsin por ata ta humben edhe autonomin, mos harro se ata nuk ishin ne rambuje per ta ndihmue serbin qe te kapitullon por ishin ne beograd qe ta forcojn serbin kunder nacionalizmi shqiptar , mos harro se rramni morina i yt dhe mtakalli yt nuk ia kthyen pushken serbis por ju bene krah serbis ne lufte kunder nacionalizmit dhe seperatistave shqiptar etj. dhe ne kohen e rahmon morines dhe mutakalit tende serbet ishin ata qe jua jepin shqiptarve jo traktorat por edhe femrat qe me prish gjakun qe tash e edhe ti me siguri e ke. dhe mos harro keto kur ben krahasime pa lidhje

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga prishtinase Lexo Postimin
    sdo ta kishi be ket shkrim sikur ta njifnit ju si une ket familje i njof shum mir kta skan qen ne zor per kafshaten e gojes ka pas shtepi 3 kateshe ka pas kushte shum te mira per jet ska qen ne at gjendje si po e pershkruani ju me vjen keq qe beni kesi lloj shkrime a mendoni se i lexon ndonji familjar apo ndonji qe i njef sikur qe i njofa une me vjen keq per femijet e tij i kam njoft vajzat dhe per gruan gjithashtu ai ska qen e keqja e kujt por ta pershkruani jeten e tij ne ket menyr esht diqka absurde sepse ka pas gjith te mirat i njofta shum mir familja ime jeton 200 m nga shtepia e tij

hajt kallxona pra ti masi po i njofshe kete familje pse e ka mar aj grun e qikat e veta e me dal neper male e neper ujna t serbise me pagu ku me dit sa mij euro veq me ik prej ktuhit????qka po don me than ti qe per qef paskan dal veq si turista kta a?

ps.bone nickname obiliqase se lidhje me prishtine nuk ki ti ta garantoj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga B.C.B : 07-11-2009 më 10:59

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629

Talking

Citim Postuar më parë nga veli44 Lexo Postimin
    "od llapa pa do dragasha mi volimo gospodina hashima taçija"

dragolub,zhivka,lubo,milan,jevta...i ostala rodbina
    koplilat e rankoviqit thon prej podujeve deri ne dragash e kopilat e milloshit thon dri ne tokjo

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga B.C.B Lexo Postimin
    hajt kallxona pra ti masi po i njofshe kete familje pse e ka mar aj grun e qikat e veta e me dal neper male e neper ujna t serbise me pagu ku me dit sa mij euro veq me ik prej ktuhit????qka po don me than ti qe per qef paskan dal veq si turista kta a?

edhe heke nickname prishtinase se e obiliqit koke mos e bon hor prishtinen,ti garant veq te martev vjen prishtine n pazar me ble speca.
    nese ka mundur me i sigurue 8000 euro ketu per ate udhtim qfar krize eshte ketu por nje fakt se shume jon dal dhe thrrasin motra motren ne telfon apo edhe ne MSN ne internet dhe bojn thierrje o hajdi se u knaqem ektu bonja dyqysh e dilni.....

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga Kosovelli Lexo Postimin
    veq nja mos harro pejan se se hashimi nuk eshte prej gjakove se kuqe dhe pejes ku ka ndejt rankoviqi ne kohen e vet dhe mos harro se rahmani i yt dhe mutakalli (mahmut bakalli) nuk ta shpallen pavarsin por ata ta humben edhe autonomin, mos harro se ata nuk ishin ne rambuje per ta ndihmue serbin qe te kapitullon por ishin ne beograd qe ta forcojn serbin kunder nacionalizmi shqiptar , mos harro se rramni morina i yt dhe mtakalli yt nuk ia kthyen pushken serbis por ju bene krah serbis ne lufte kunder nacionalizmit dhe seperatistave shqiptar etj. dhe ne kohen e rahmon morines dhe mutakalit tende serbet ishin ata qe jua jepin shqiptarve jo traktorat por edhe femrat qe me prish gjakun qe tash e edhe ti me siguri e ke. dhe mos harro keto kur ben krahasime pa lidhje
    o ti mangup, ramoni i bakalli jan sa te mit ashtu edhe tut, ashtu e dhe hashimi e ramushi etj,

po fole te drejten , kem te drejt mi kundershtu , se ata nuk ja te pagabushem jan njerz,

perpara shqiptart jan kon pakic ne jugosllavi, tash jan shumic ne kosov.

gjeje vetem ni kryeminister serb qe ka nga mbas shqiptarve , hajde bre hajde te bashkpunojm , e te pijm raki bashk edhe traktora po ju jap, ske dhe kurr ske me pas.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Ketu te ne ka shume te verteta qe nuk thuhen por ma shum ka njerz qe mbi tragjedin e dikuj tjeter qe as nuk e njohuin shfrytzojn rastin te shajn apo per depresjonin e tyre qe ju ka ndodhe ne politike.
    eshte e verte se keta njerzit tan qe po dalin ne europ e sidomos tash eshte ne mode franca kur shkojn atje lajmrohen azil dhe thon se jon:
    - maxhup
    - se kan qen me pushtetin e serbis dhe tash uqk-ja qe ka ardhe ne pushtet po na ndjek,
    - jan homoseksual dhe ne kosove nuk kan te drejt se jan te pa deshiruem prej shoqeris atje
    - e puthin kryqin ne prezencen e tyre duke then se ne kosove keshtu nuk guxojn prej ekstremistave etj
    zoti sheh e keshtu naj qon keto bela me u kthjell.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629

Talking

Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    o ti mangup, ramoni i bakalli jan sa te mit ashtu edhe tut, ashtu e dhe hashimi e ramushi etj,

po fole te drejten , kem te drejt mi kundershtu , se ata nuk ja te pagabushem jan njerz,

perpara shqiptart jan kon pakic ne jugosllavi, tash jan shumic ne kosov.

gjeje vetem ni kryeminister serb qe ka nga mbas shqiptarve , hajde bre hajde te bashkpunojm , e te pijm raki bashk edhe traktora po ju jap, ske dhe kurr ske me pas.
    per fate te mire shyqyr zotin ata kryeministra serb ishalla kurr nuk i afrohen popullit shqiptar. dhe per kete e kan humb kosoven. dhe ne nuk kemi qef me i kopjue ata kryeministra por kemi traditen ton qe ata qe jan te vegjel dhe pakic nuk i ngucim dhe i kemi boten demokratike si ameriken me marr shembuj nga at , nuk ka te keqe ketu apin raki apo pin qaj rusi . me ket po tregojm se jemi ma te fort se shkiet.

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga Kosovelli Lexo Postimin
    nese ka mundur me i sigurue 8000 euro ketu per ate udhtim qfar krize eshte ketu por nje fakt se shume jon dal dhe thrrasin motra motren ne telfon apo edhe ne MSN ne internet dhe bojn thierrje o hajdi se u knaqem ektu bonja dyqysh e dilni.....

pse bre burr mirresh me fjal grave,po qka din pash ni zot ti per kete familje qka din?pse fol palidhje pse hin gjynah me kta shpirta?...
    ky njeri e ka shit shtepine e vet e mos ja fut kot se 8000 euro kur osht puna me dal jasht e kur je shume ngusht i bon vallai nqfar dush mnyre..e mira nuk e ka shti me u nis asaj rruge me rreziqe me familje o inson...e nin dikush ni rren dikun e meniher del e perhap palidhje ska met asni burr kosov krejt ose hajna ose rrenca ose gra tkqija jon bo..le mos hin gjynah.

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •