Close
Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 75
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    323

Thaçi: Fillimi i jetës së re në Kosovë

http://video.kosovapress.com/?cid=1,1,8726

Thaçi: Fillimi i jetës së re në Kosovë

04 Nëntor 2009 | 16:00

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, i shoqëruar nga ambasadori amerikan Kristofer Dell dhe kryetari i Lipjanit Shukri Buja, ka vizituar familjen serbe Jorgiq, me ç’rast inkurajoi këtë familje dhe gjitha familjet tjera të komunitetit serb që të marrin pjesë në zgjedhjet e 15 nëntorit, duke thënë se këto zgjedhje janë interes jetik i të gjitha komuniteteve, në veçanti për komunitetin serb.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    323
    nga Klan Kosova

Kryeministri i Kosovës Hashim Thaçi premtoi edhe një traktor për serbët e Lipjanit. I shoqëruar nga ambasadori amerikan, Kristofer Dell, ai i bëri thirrje një familje serbe nga kjo qytezë që të vazhdojë të jetojë në Kosovë. E familja Jorgiq, kërkuan si favor traktorin dhe kushte më të mira për jetë. Pas takimit Thaçi e Dell, thanë se janë të inkurajuar me komunitetin serb, i cili u dha premtimin se do të marrin pjesë në zgjedhje.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Edhe ata jan banor te Republikes se Kosoves
    dhe po i njofin institucionet e Republikes se Kosoves
    e kan pajtue me realitetin e krijuar pas lufte
    prandaj qdo nieri qe i ka dy kokrra mend ne kok ja pranon kryeministrit te Kosoves
    qe si po sillet me qytetaret e vet dhe me minoritetet
    edhe njiher bravo kryeminister
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Kryeministri Thaçi dhe ambasadori i Shteteve të Bashkuar të Amerikës në, Prishtinë, Kristofer Dell kanë qëndruar sot në familjen e Dushan Jorgiq, pjesëtar i komunitetit serb nga Lipjani

Prishtinë, 4 nëntor 2009

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi dhe ambasadori i Shteteve të Bashkuar të Amerikës në, Prishtinë, Kristofer Dell kanë qëndruar sot në familjen e Dushan Jorgiq, pjesëtar i komunitetit serb nga Lipjani. Kryeministri Thaçi dhe ambasadori Dell kanë biseduar me serbët lokal lidhur me situatën dhe gjendjen në këtë komunë posaçërisht për pozitën e minoriteteve. Z. Thaçi dhe z. Dell u kanë bërë thirrje serbëve që të marrin pjesë në zgjedhjet lokale të 15 nëntorit.

Kryeministri Hashim Thaçi falënderoi familjen Jorgiq nga Lipjani për mikpritjen që i bënë atij dhe ambasadorit Dell.
    “Janë këto angazhime të përbashkëta të Qeverisë së Republikës së Kosovës , autoriteteve lokale, Qeverisës së SHBA-ve dhe ambasadorit Dell , për fillimin e jetës së re në Kosovë, për ndërtimin e vendit demokratik, shumetnik dhe të tolerancës”, ka thënë kryeministri Thaçi, duke shtuar se është mjaft inkurajues edhe zotimi i familjes Jorgiq dhe i komunitetit serbë për pjesëmarrje edhe më të madhe në zgjedhjet lokale të nëntorit.

“Janë këtë zgjedhje shumë të rëndësishme për të ardhmen e çdo familje, për të ardhmen e vendit tonë. Prandaj participimi i të gjitha komuniteteve dhe atij serbë është jetik. Prandaj zotimi i familjes Jorgiq dhe i gjithë komunitetit serbë në përgjithësi është mjaft inkurajues për vendin tonë. Kosovën po e ndërtojmë bashkërisht , e ardhmja është e përbashkët dhe është e sigurt për të gjithë pa dallim”, pohoi z. Thaçi.

Më tutje kryeministri Thaçi tha se çdo kryetar i ri i komunës i dalë nga zgjedhjet lokale do të ketë obligim të ndërtojë rrugë të reja, shkolla të reja, ujësjellës, hapësira gjelbërimi. “Unë jam mjaft i inkurajuar për këtë klimë të mirë ndër fqinjësore, ku jetojnë serbët dhe shqiptarët”, pohoi z. Thaçi .

“Ne ishim këtu së bashku me ambasadorin Dell në familjet serbe dhe shqiptare dhe kjo është Kosova për të cilin kemi investuar . Kam shpresë dhe besim për një të ardhme më të mirë dhe më të sigurt edhe demokratike por edhe euro-atlantike për Republikën e Kosovën”, theksoi kryeministri Hashim Thaçi.

Dushan Jorgiq shprehu pakënaqësinë me jetën e vështirë, mungesën e punës dhe mirëqenies sociale, duke thënë se ai nuk frikësohet nga askush të jetojë në Kosovë.
    Jorgiq ka kërkuar që ti ndihmohet në pajisje për bujqësi dhe në përmirësimin e kushteve të banimit.

Kryeministri Hashim Thaçi dhe kryetari i Komunës së Lipjanit, Shukri Buja i kanë premtuar familjes Jorgiq se do ta ketë mbështetjen e Qeverisë qendrore dhe asaj lokale.

Ndërkaq, ambasadori i SHBA-ve në Prishtinë , Kristofer Dell, ka falënderuar kryefamiljarin Dushan Jorgiq nga komuniteti serb për mikpritjen në shtëpinë e tij.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga veli44 Lexo Postimin
    nga Klan Kosova

Kryeministri i Kosovës Hashim Thaçi premtoi edhe një traktor për serbët e Lipjanit. I shoqëruar nga ambasadori amerikan, Kristofer Dell, ai i bëri thirrje një familje serbe nga kjo qytezë që të vazhdojë të jetojë në Kosovë. E familja Jorgiq, kërkuan si favor traktorin dhe kushte më të mira për jetë. Pas takimit Thaçi e Dell, thanë se janë të inkurajuar me komunitetin serb, i cili u dha premtimin se do të marrin pjesë në zgjedhje.
    hej apet me traktora a, shiptart e shkret po vuajn neper katune, spo i punojn tokat

SHKOZA
    Anëtarësuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    636
    Nuk ju vyne shqiptareve me ju fale traktora ,se shkijet i kemi per me na i punu tokat. Ata kane qene gjithmone raja e jone ( argate) qe i kane punu tokat tona edhe kane hnager dajak. Po kthehet ngadal qdo gje ne vend te vete. Nejse edhe ne i kemi shperbly ata sa kemi mujt , iu kemi punu grate e tyre, se me fol drejt te mira i kane valla.
    I lumte kryeministrit te Kosoves dhe ambasadorit amerikan.
    ATDHEU MBI TE GJITHA

tHeKtHi MaMa :P
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    VELI hahahahahahahaha keq koke

kot prap Thaqi fiton mos u lodh me shkrime :P

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga SHKOZA Lexo Postimin
    Nuk ju vyne shqiptareve me ju fale traktora ,se shkijet i kemi per me na i punu tokat. Ata kane qene gjithmone raja e jone ( argate) qe i kane punu tokat tona edhe kane hnager dajak. Po kthehet ngadal qdo gje ne vend te vete. Nejse edhe ne i kemi shperbly ata sa kemi mujt , iu kemi punu grate e tyre, se me fol drejt te mira i kane valla.
    I lumte kryeministrit te Kosoves dhe ambasadorit amerikan.
    nuk e meritojn traktorin, duhet pun krahi mi shti. ata terorista.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    E kush qa ka kunder Thaqit ktu ?? Nuk jom me Thaqin po kjo qka Thaqi po bon osht detyr e secilit i cili kish me qen ne Pushtet po qe edhe e ka perkrahjen apsolute e shumices se Shqipetarve ne ket dreitim , edhe ata qe sjon me to nkit rast jon me to .
    We are all Aliens

hahahha sa kam kesh mbrom kur niva ne lajme se ai serbi i kishte lyp traktor thacit.
    (lol eshte bo histori kjo puna e traktorave)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Adna : 05-11-2009 më 08:03
    Paqë

Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •