Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 53
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Mendim, ate qe ke thene - po ja perserite gjerat 2 here bricjapeve nervozohen - eshte mese e vertete. Nese do ti ngresh nervat , perserite dicka 2 here dhe do shohesh reagimin heren e 2

dhe une e kam kete , so i tell people.. pls dont, atyre qe dua shume nuk diskutohet

i/e regjistruar Maska e vessa
    Anėtarėsuar
    16-12-2005
    Vendndodhja
    !!!
    Postime
    59
    Citim Postuar mė parė nga mendimi Lexo Postimin
    epo pikerisht ishte me rendesi sepse ka rendesi shume dhe ti cfare shenje je. Nuk munde te dish vetem njeren ane te medaljes.

Jam dhe une luan dhe shokun me te mire kam pasur bricjap, keshtu si shoqeri munde te them ka qene shume ideale. Por per me teper nuk munde te them, nuk jam i sigurte si funksionon por dhe aq e lehte nuk munde te jete si marredhenje besoj.

Sepse ti ske durim per asgje, cdo gje e kerkon shpejt dhe shpejt nervozohesh nese nuk te plotesohet kerkesa, qe per bricjapin shpejtesia ska asnje kuptim, sepse ai ka durim dhe te gjitha i ben ne menyren e vet.

Gjithashtu ti ke nerva per diskutime te gjata dhe te zjarrta qe per bricjapin nuk vijne ne shprehje, nese 2 here nje send i thua ai do te nervozohet.

Nese ti e fillon nje pune ose e kryen shpejt ose heq dore shpejt, ndersa bricjapi as nuk e kryen shpejt as nuk heq dore shpejt, keshtu qe ty do te lodhen nervat.

Ajo qe ju bashkon eshte serioziteti, nuk jeni asnjeri tipa qe e marrin jete loje, dhe te dyte e dini cka eshte me rendesi ne jete, ne diskutime filozofike ti dominon por ai ka aftesine te kuptoje.
    Nese deshiron qe kjo lidhje te funksionoj ti duhet te udheheqesh planifikimet ndersa ai duhet te udheheq punen, e kunderta nuk funksionon.

Keshille tjeter eshte, kujdes me fjalet, nje fjale qe per ty ska rendesi ai do ta mbaje ne mend gjith jeten. Ti nuk je tip hakmarres dhe fal, ndersa bricjapi nuk te fal, do te hakmerret sapo te mundet. Inati ai do te mbaje me shume se ti.

Te thash qe si shoqeri funksionon por per me teper vertete duhet pasur shume kujdes.
    Per aq sa njoh ate.. dhe per at qfar un jam.. te them T'Lumt eshte 100% e SAKT..Kurr nuk do mundja ta pershkruja me mire.. Thnxx..
    Nuk do te jete leht..por gjithqka e mundur=D

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Vessa, do jete worth it ama. Nese do arrish te depertosh te bricjapi/ zemra , ta garantoj une qe do e kesh gjithmone pastaj. Good luck.

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Citim Postuar mė parė nga vessa Lexo Postimin
    Teper thnxx Zogu Dugagjinass..

po hė ne dashuri ..ju bricjapet pra??
    Po edhe ne dashuri ne jemi te qete dhe durues !!
    Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!

E di qeni ku fle lepuri. Maska e lepurush
    Anėtarėsuar
    29-04-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga zogu dukagjinas Lexo Postimin
    Po edhe ne dashuri ne jemi te qete dhe durues !!

Mire qe s'jemi te durushem ne te tjeret ,se kush ju duron gjith jeten juve
    Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.

Anėtarėsuar
    16-12-2005
    Vendndodhja
    !!!
    Postime
    59

Wink

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Vessa, do jete worth it ama. Nese do arrish te depertosh te bricjapi/ zemra , ta garantoj une qe do e kesh gjithmone pastaj. Good luck.

Pink .. thnxx u.. op pra besoj se po..
    ne thojm.. "KYSMET" e ishalla forever

=D

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    +1 Bricijap(Cap) n`forum!

Anėtarėsuar
    16-12-2005
    Vendndodhja
    !!!
    Postime
    59
    Citim Postuar mė parė nga Kronikė Lexo Postimin
    Mir se vvjen ky +1 Bricjap.. Kroniikče
    =D

_________

Citim Postuar mė parė nga Kronikė Lexo Postimin
    Mirė se erdhe Kronikė
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    tek ne thuhet duhet te kesh ngrene nje thes kripe me nje person per ta njohur, une kam ngrene disa thase kripe te pakten 8 vite me nje shok bricjap, prandaj ja njoh edhe trurin, por ju them qe gjeja me e veshtire eshte te njohesh nje bricjap.

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •