Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 53
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Aparencen e kemi se jena te paraqitshem vetee I duam dhe te tjeret ashtu. Lol

i/e regjistruar Maska e vessa
    Anėtarėsuar
    16-12-2005
    Vendndodhja
    !!!
    Postime
    59
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    smund te varesh vec nga horoskopi te kuptosh dike, se do ngelesh e zhgenjyer vessa me shume horoskopin/astrologjin shikohe si argetim, mos beso pikerisht cdo gje

in conclusion meqe femijen do ta kem briciape...keto kualitetet qe po lexoj, are not bad i must say
    Ciao Rexhina.. T'Thnxx shum..

Jo jo asesi nuk varem nga horoskopi.. pikerisht per kte.. isha kurioze te degjoj nga vet Bricjapet se si ata jan ne te vertet..

Prap flm.. ēdo keshille eshte e mireseardhur..

Anėtarėsuar
    16-12-2005
    Vendndodhja
    !!!
    Postime
    59
    Citim Postuar mė parė nga bujaa Lexo Postimin
    Edhe une jam bricjap,por ti si duket ju beson shenjav te horoskopit,mendoj qe je shume gabim vessa,personaliteti i njeriut nuk percaktohet nga shenjat e horoskopit,por nga veprimet e tija.
    Bujaa te flm shume dhe ty.. e ceka edhe tek Rexhina.. asesi nuk i besoj horoskopit.. mfatonin 5 min ne google qe te hudhja nje shikim karakteristikave te Bricjapit psh..
    Po pikerisht per faktin qe nuk i besoj.. isha kurioze te degjoj nga vetr Bricjapet se si ata jan ne te vertet..

Thnxx..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    ti vessa eshte dashur te thoje dhe shenjen tende qe te munde te tregonim nese pershtatesh apo jo. Sepse psh kete durimin qe kane une smunde ta kuptoj kurre te nje bricjap.

tHeKtHi MaMa :P
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    te dy jemi bricjap un dhe Drenicaku im

kemi dhe dy femin bricjap

happy family

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Ja edhe nje bricjap/e

shume te mire jemi , kush ka inat
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Hė mi PINK vec e nise luftėn dhe tani ikėn. Qėndro pak. E sheh saura na bėri fertele. Sill kundėragumente!

Ademo ,une e kam shpjeguar shume mire siper qe nuk jemi te gjith njelloj ,po te ishim te gjith njelloj do te kishim 12 modele njerezish (ne baze te shenjave te horoskopit )
    Ato qe kame shkruajtur me siper nuk jane te mijat ,se nuk merrem me astrologji ...
    Pastaj une nuk kam share njeri ,do ishte njesoj sikur te shaja gjysmen time ,te thash jam shendente bricjap dhe ti me te tjeret kushedi se ēfare shendente keni keshtu prap gjysem bricjapa jeni ,jane te rralle ato qe kane shendenten prap bricjap ..
    Duhen te dhenat personale data ,muaji ,viti ora dhe vendi ku ke lindur per tu llogaritur shendentja (kaq marr vesh )
    sa e vertete eshte astrologjia kete nuk mund ta them ,nuk e di !!??
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga saura : 04-11-2009 mė 07:16
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    a ban zevendesim : qe dhija

Anėtarėsuar
    16-12-2005
    Vendndodhja
    !!!
    Postime
    59

Thumbs up

Citim Postuar mė parė nga mendimi Lexo Postimin
    ti vessa eshte dashur te thoje dhe shenjen tende qe te munde te tregonim nese pershtatesh apo jo. Sepse psh kete durimin qe kane une smunde ta kuptoj kurre te nje bricjap.
    T'Flmm Mendimi..

me mire te mos e thoja...

Jam Luan (pra 1 kombinim i 2 karaktereve shume te forta)
    ..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Citim Postuar mė parė nga vessa Lexo Postimin
    T'Flmm Mendimi..

me mire te mos e thoja...

Jam Luan (pra 1 kombinim i 2 karaktereve shume te forta)
    ..
    epo pikerisht ishte me rendesi sepse ka rendesi shume dhe ti cfare shenje je. Nuk munde te dish vetem njeren ane te medaljes.

Jam dhe une luan dhe shokun me te mire kam pasur bricjap, keshtu si shoqeri munde te them ka qene shume ideale. Por per me teper nuk munde te them, nuk jam i sigurte si funksionon por dhe aq e lehte nuk munde te jete si marredhenje besoj.

Sepse ti ske durim per asgje, cdo gje e kerkon shpejt dhe shpejt nervozohesh nese nuk te plotesohet kerkesa, qe per bricjapin shpejtesia ska asnje kuptim, sepse ai ka durim dhe te gjitha i ben ne menyren e vet.

Gjithashtu ti ke nerva per diskutime te gjata dhe te zjarrta qe per bricjapin nuk vijne ne shprehje, nese 2 here nje send i thua ai do te nervozohet.

Nese ti e fillon nje pune ose e kryen shpejt ose heq dore shpejt, ndersa bricjapi as nuk e kryen shpejt as nuk heq dore shpejt, keshtu qe ty do te lodhen nervat.

Ajo qe ju bashkon eshte serioziteti, nuk jeni asnjeri tipa qe e marrin jete loje, dhe te dyte e dini cka eshte me rendesi ne jete, ne diskutime filozofike ti dominon por ai ka aftesine te kuptoje.
    Nese deshiron qe kjo lidhje te funksionoj ti duhet te udheheqesh planifikimet ndersa ai duhet te udheheq punen, e kunderta nuk funksionon.

Keshille tjeter eshte, kujdes me fjalet, nje fjale qe per ty ska rendesi ai do ta mbaje ne mend gjith jeten. Ti nuk je tip hakmarres dhe fal, ndersa bricjapi nuk te fal, do te hakmerret sapo te mundet. Inati ai do te mbaje me shume se ti.

Te thash qe si shoqeri funksionon por per me teper vertete duhet pasur shume kujdes.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •