Vallai, icik e veshtire eshte me i kuptu bricjaperit...
Kam qene i lidhur para dca kohe me nje bricjapeshe, perfundimi ishte qe ishte tip as ne qiell as ne tokeTip i lumtur ne momente qe duhet me qene me serioze dhe me pak e qeshur se normalisht, ene tip e merzitur ne momente te lumtura.
E kane qefin me momente, nje zot i madh e di se kur e kane momentin e qefit...
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Ah dhe nje gje tjeter qe kane bricjapet - zgjedhin shume. Jane very picky. Nuk shoqerohen me do kedo. Duhet te kete standarte te larta, te kesh nderin tu qendrosh afer. Ja kshu.
kaq per bricjapet.
Bricjapet kan nje cak, dhe kjo eshte maja e majes. Rruges per ne maje te majes niset me durim te madh, me mundi te madh, me pune te madhe, me brrylat e padrejtesise, me goditje nen brez, me djersen e tjeterkujt, ne kurriz te te tjerve, me genjeshtra e thashethame, duke luajtur rrolin e idiotit etj. pra i perdore te gjitha menyrat qe ekzistojne per te arritur atje ku don ai dhe shkatrron secilin qe ia rrezikon vetem pakez planet e tije per ne suksesin absolut qe don ai, ne kete rast eshte i pameshirshem edhe po te jete ai vellau i vet i dashur. Kur vihet vetem pakez ne pyetje caku i tije (maja e majes) nuk e njeh askend, absolutisht askend, as prinderit e vet.
Si te gjitha shenjat e tokes.
Eshte durimi qe i bene shum te forta dhe te rrezikshme keto shenjat e tokes.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dardhan : 03-11-2009 mė 14:04
Either win or die. I hope for nothing. I fear nothing. Fate has brought me here.
Ju pershendes te gjithe bricjapat.
E ndiej personalisht bukur shume veten krenar qe jam bricjap sepse kan veqori te rralla njerezore,menqurin,urtesin dhe vendosmerin,mendoj se nje njeriu nuk i nevoitet me shume per te arritur caqet qe deshiron ne jete.
Nuk po lavderohem me keto por mendoj se edhe une kam disa veqori nga keto hahaha.
Pershendetje.
Qyqa tre bricjap jena ne shpi asnjeri nuk eshte njesoj si tjeteri ,thuhet te ngjashem por jo njesoj ,sepse ndikon shendetja ,hena etj etj ne momentin kur ke lindur pozicioni i planeteve (influenca e tyre )
Une ja ujori shendente bricjapi ....kam pak gjera nga bricjapi ,psh nuk kam ambicie fare ,mjafton te ndihem mire ,kjo me mjafton ketu kam marre nga ujori me shume ....
Ja disa karakteristika te bricjapit (gjithmone flasim ne pergjithsi ,sepse plus atyre qe thash me siper ndikon dhe kultura ,edukata ,mentaliteti ku je rritur ,genet e trasheguara etj )
I besueshem
Aparenca (i jep shume rendesi aparences dhe gjykon ne baze te saj...)
Attacamento (Attaccarsi =kapet ........)
Auto controllo
i/e keq -i mire
kompleksin e fajit
nganjehere e ka ndergjegjen e vrare....
idealist
i trajton keq te tjeret...
ben shantazhe ...
nuk eshte i dashur(i ftohte)
din ti organizoje mire gjerat...
shume here eshte paranojak
eshte responsabel
lufton per te arritur gjerat
senza scrupoli
ndjenja te fshehura
i durushem
tradicional
i turpshem
don ti verifikoj gjerat
nganjehere eshte superficial ,nganjehere profondo
etj etj se u lodha ...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga saura : 03-11-2009 mė 15:19
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Krijoni Kontakt