Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 57
    i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Kush është ai i cili mund të kundërshtoi këto fjalët të cilat shihen në foton më lartë ?!
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anëtarësuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Qytetareve te Kosoves ne kete kohe ju nevoitet syqeltesi dhe vendosmeri te kryejn detyren e tyre Kushtetuese daljen ne votime.
    Vetem duke dale ne zgjedhje shqiptaret do e qojne Pavarsin e Kosoves perpara,sa per bojkot i kemi serbet qe do ti bojkotojne keto zgjedhje.
    Shqiptare te gjithe ne votime dhe zgjedhni ata qe mendoni qe ju perfaqesojne me se miri.
    Mos harroni jan zgjedhje historike,votojm per here te pare ne Kosoven e Pavarur.

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga firaku Lexo Postimin
    Qytetareve te Kosoves ne kete kohe ju nevoitet syqeltesi dhe vendosmeri te kryejn detyren e tyre Kushtetuese daljen ne votime.
    Vetem duke dale ne zgjedhje shqiptaret do e qojne Pavarsin e Kosoves perpara,sa per bojkot i kemi serbet qe do ti bojkotojne keto zgjedhje.
    Shqiptare te gjithe ne votime dhe zgjedhni ata qe mendoni qe ju perfaqesojne me se miri.
    Mos harroni jan zgjedhje historike,votojm per here te pare ne Kosoven e Pavarur.
    Jo, Serbët nuk do të bojkotojnë zgjedhjet përkundrazi ata do të dalin që të gjithë sepse siq tha një njëri i ditur por jo edhe aq i njohur:

"Serbi vetëm Serbin e Voton", pra në qeveri dhe tani kandidat ka shumë Serbë duke filluar nga këta që Premtuan nuk bën dhe Dështuan e deri tek ata që Akuzojnë në kohën kur ndjeken nga Policia.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Citim Postuar më parë nga firaku Lexo Postimin
    JO. Mendo mori pak para se te postosh.

Shume po me intereson se a do ti ftojsh qytetaret e Kosoves ne referendumin pas disa vitesh per bashkimin komunave te reja me Serbin.

Anëtarësuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Citim Postuar më parë nga Val9 Lexo Postimin
    JO. Mendo mori pak para se te postosh.

Shume po me intereson se a do ti ftojsh qytetaret e Kosoves ne referendumin pas disa vitesh per bashkimin komunave te reja me Serbin.
    Jo per bashkim me serbin ftoi ti keshtu siq po i fton tani ti bojkotojn zgjedhjet me argumenta bajat.
    Une po i ftoj prap te dalin ne zgjedhje se eshte e vetmja rruge per te ecur perpara.
    Apo nuk dini diq tjeter veq bojkotit,ju ka ngel mendja ne -30 grad juve siq duket.

Anëtarësuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    I njof edhe personalisht prandaj po te them se eshte e ulet te nxjerresh fotot e njerezve qe kan pesuar tragjedi apo nuk ke fare njerezi.
    Merru me fakte kunder zgjedhjeve nese don.
    Ndryshuar për herë të fundit nga EdiR : 06-11-2009 më 20:44

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    friak..

po thue se po i njeh kta ne foto.
    a mund te na tregosh me hollesi per kte familje?
    prej kahit jan?
    cfar gjendje ekonomike kan pasur kohet e fundit?
    a kishin tok e mall?
    Po banes?
    Po tesha e lop kerr a traktor?
    po dajat e grues a ishin ne gjendje ekonomike te mir?
    Po axhallaret e ktij djalit si jan nga ekonomia?
    te lutem pergjigju sakte.

tash dalim tek vetfundosja..

ne se kemi deshiruar tash 100 vjet e ca ndoshta 200 vjet e ca qe me pas shtet te shqiptareve si ne kosov si ne shqiperi tash i kemi.
    dhe duhet me ja ba yzmetin.
    nji nga yzmetet qe ja ban shtetasi shtetit te vet eshte me votue.
    asht e rand me votue kur je i okupuar sepse nuk te ban zemra me votue okupatorin ose veglen e okupatorit mirpo kosova sot i ka shtetaret shqiptare shqiptar.. den baba den .. e ka nji pluralizem..pra i ka shum parti.. e pra pse mos me dal me votue.
    nuk te pelqen hashimi.. voto kasimin.. nuk te pelqen vetoni.. voto valonin.. nuk te pelqen seferi voto kamerin..
    nuk te pelqen as seferi as hashimi as vetoni as valoni.. athere dil e formo me shok tu nji parti..
    priton me formue parti e po te duket ma qejf me shoqata e organizata.. athere baj cka e ka rregulli i ktyre shoqatave..
    mirpo edhe te jesh shoqat pra jo parti politike edhe tu hysh ne hise partive edhe kjo nuk shkon..
    partite po i thojn popullit delni votoni.. presidenti po i thot popllit dilni votoni..
    kush je ti qe po i thu mos votoni?
    ke perfaqson ti?
    un perfaqsoj rinin.. mundet me than albin kur-vi.. athere bujrum formo partin e rinise.. e hin ne gare e merrja voten rinise.. e ne se fiton.. formoje qeverrine.. e pastaj shpalose programin tand e binde kuvendin se ashtu duhet si ki mendue ti.. edhe mendimet e tua bahen politik e qeverrise ..behen ligje e rregullore behen nene e statute e institucione..
    keshtu vepron atdhetari konstruktiv.. ai qe e do stabile at cop atdhe.. qe e do me miq te fort atdheun.. qe me kta miq me plotsue mangesite tona..
    cilat mangesi..
    qe ne kurre smund te bajm nji ushtri ma te forte se serbi-rusia..
    e prandaj na duhet miku i madh qe nen mbrotjen e tij ti themi stop.. ri-kthimit te shkaut te armatosur mbi trojet tona..

ne se nuk vleresojme votimin si nje norme per nji shtet modern.. athere kemi sabotuar krejt ato perpjekje e sakrifica te gjeneratave pafund.. kemi po.rdh.. ne ftyre mikun e madh.. qe na don te jemi popull qe voton.. qe zgedh.. qe ben qeveri e parlament.. qe ben ligje e qe din me u qeverris e me u tiganis..

aventurieri albin kurti.. nuk po kupton se.. vertet mund te fitoje simpati ne shtresat e pakunaqura per momentin.. ose ne llumin lahperor te rrugo kafiqo bordellove.. por ai po del kunder rruges se gjate per shtet-formim qe ka ba shqiptari ne shekuj.. po del kunder asaj cka na keshillon miku i madh.. po del kunder institucioneve legjitime.. te kosoves..
    miku madh miku madh po thot brari..
    miku madh pra.. nato eu-ja klintoni uashingtoni.. parisi londoni.. rroma.. tirana.. obama.. etjetj.. der te karzai ..

e si e mendon ky hajvan kosoven pa kto miq..

mos e rren mendja kte hajvan se po vjen erion veliu nga tirana ta mbroj kosoven nga arkana??

historia na meson se.. dikur dhe kopjet e ktij albin kurtit kujtonin dikur para 30 vitesh se.. boll me thye do pjata ne menx.. boll me shkrue eho.. e me kendue ohoho idriz seferi.. fort po gajke si enveri.. mirpo nuk erdh enveri.. por erdh ushtri kapterri e serbis jo e laberis.. dhe ti fshiu e na kiu 30 vjet.. cka hek i ziu.. ai popull shum tragjik.. se kujtoj se e ka ni mik.. nje m.ut m.ut rakitik.. qe skish buk per popull te vet.. edhe llapte nder gazet..
    apo kujtoni se po del daut hajvoni.. e po shpall ndoj uck--me selima e hashima..
    i kini pa krejt gjanat..

dhe mir e dini se ska rrug tjeter vec me zbatue politiken institucionale.. me votue me te mirin e me rujt stabilitet e miksin me nato e eu me obam e sarkozu..

kush na e sjell ate fjalen e sejdiut qe po e jep shpesh tv.. ne lidhje me..pse duhet me dal te gjith me votue..

ta ngojm sejdiun..

..

boll me rognerista.. enverista e erion veli albinista..

..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 03-11-2009 më 18:13

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Albin Kurtin e kam ndjeke ne dis nderhyrje te tjera. Ps. ne ceshtjen e kontrollit te kufijeve , a e pate qe europa ishte kunder tij?Pra ai me ato revolta demtoi vizionin kosovare, tregoi dhune ne ato organe qe kane ardhe ne te mire te kosoves , u tregue bukeshkale.Ne demokraci nuk i jepet prioritet bojkotit por votimit te lire, qe te zgjidhen kandidatet e pereferuar, me te miret. Bojkoti nuk tregon civilizim, pra, gjitheperfshirie ne ndertimin e institucioneve demokratike kosovare.Po keshtu duhet te votojne dhe sebet ,turqit dhe arumunet nes ka.Mos kopjoni shqipetaret e shqiperise, duke kultivuar urrejtjen mes veti, pasi kjo do te sjelle pasoja te rzikeshme qe gjithmone do te acarojne gjendjen dhe mundesia per arritje te standarteve demokratike do te vonoje.Shqipetaret e kishin te trasheguar urrejtjen nga diktatura 50 vjecare , ndersa ju jo.Nese jane shitur dhe privatizuar ndermarrje te cilat nuk jane rentabel , kjo do te ndodhte dhe po te jete Albin Kurti ne krye te Kosoves.Mos u merrni me te tilla probleme, por hapni syte dhe punoni sa me shume tashti qe ligjet per taksat dhe dtyrimet jane me te liberale.Leku vihet tashti , me vone rriten kerkesat rriten problemet, i shtohet oreksi administrates dhe ju do te vileni me shume.Mos pritni te zgjidhe ceshtjet tuaja politka, tashme jeni ne kapitalizem dhe kjo do te thote se duhet ta gjeni zgjidhjen tek vetja.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 04-11-2009 më 19:22

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Albin Kurtin e kam ndjeke ne dis nderhyrje te tjera. Ps. ne ceshtjen e kontrollit te kufijeve , a e pate qe europa ishte kunder tij?Pra ai me ato revolta demtoi vizionin kosovare, tregoi dhune ne ato organe qe kane ardhe ne te mire te kosoves , u tregue bukeshkale.Ne demokraci nuk i jepet prioritet bojkotit por votimit te lire, qe te zgjidhen kandidatet e pereferuar, me te miret. Bojkoti nuk tregon civilizim, pra, gjitheperfshirie ne ndertimin e institucioneve demokratike kosovare.Po keshtu duhet te votojne dhe sebet ,turqit dhe arumunet nes ka.Mos kopjoni shqipetaret e shqiperise, duke kultivuar urrejtjen mes veti, pasi kjo do te sjelle pasoja te rzikeshme qe gjithmone do te acarojne gjendjen dhe mundesia per arritje te standarteve demokratike do te vonoje.Shqipetaret e kishin te trasheguar urrejtjen nga diktatura 50 vjecare , ndersa ju jo.Nese jane shitur dhe privatizuar ndermarrje te cilat nuk jane rentabel , kjo do te ndodhte dhe po te jete Albin Kurti ne krye te Kosoves.Mos u merrni me te tilla probleme, por hapni syte dhe punoni sa me shume tashti qe ligjet per taksat dhe dtyrimet jane me te liberale.Leku vihet tashti , me vone rriten kerkesat rriten problemet, i shtohet oreksi administrates dhe ju do te vileni me shume.Mos pritni te zgjidhe ceshtjet tuaja politka, tashme jeni ne kapitalizem dhe kjo do te thote se duhet ta gjeni zgjidhjen tek vetja.
    Me kete shkrim po tregon qe nuk je fare ama bash fare kerkun,pse more fut hundet aty ku nuk eshte per ty,po qka din ti per kosove.
    Ti thua tregoi dhune,po a e din ti qe kjo dhun e ua ka qel syt edhe faktorit vendor edhe ati nderkombetar,po nuk jemi ken kurr more servila te huajve perse tani te behemi ne dem tonin.
    Po i ka privatizu shume ndermarrje por ku shkuan ato pare a din ti o kungull,prandaj sot shum ndermarje protestojn po thuaj per qdo dit ne prishtin per ti marr 20% qe ju takon qdo puntori e kete 20% e kan fut ne gjep te vetin,ai edhe une me kan po qaj drrasa ketu veq vazhdo se po te doket vehtja qe po din diqka por ne realitet po tregon se nuk je fare ne ngjarje

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Me kete shkrim po tregon qe nuk je fare ama bash fare kerkun,pse more fut hundet aty ku nuk eshte per ty,po qka din ti per kosove.
    Ti thua tregoi dhune,po a e din ti qe kjo dhun e ua ka qel syt edhe faktorit vendor edhe ati nderkombetar,po nuk jemi ken kurr more servila te huajve perse tani te behemi ne dem tonin.
    Po i ka privatizu shume ndermarrje por ku shkuan ato pare a din ti o kungull,prandaj sot shum ndermarje protestojn po thuaj per qdo dit ne prishtin per ti marr 20% qe ju takon qdo puntori e kete 20% e kan fut ne gjep te vetin,ai edhe une me kan po qaj drrasa ketu veq vazhdo se po te doket vehtja qe po din diqka por ne realitet po tregon se nuk je fare ne ngjarje

KUNGULL !

Me vjen turp te merrem me ty per nivelin e ulet te edukates qe ke.Se kush eshte kungull nga ne te dy kuptohet.Per ty nje mik nuk vlen as sa nje shkrim qe ska asnje lidhje me ty.Ti ndac shkon ndac nuk shkon ne votime, shkrimi im nuk te ndalon.Ka shume me nivelin tend ne Kosove?Natyrisht qe nuk do te ankohem tek moderatori per kete fyerje , pasi misioni im eshte te ndryshoje standartin edukativ te bashkekombesave te mi qe shpesh jane ne nivelin tend .Sinqerisht nuk jam nxehur por te meshiroj.Si eshte e mundur jesh ne kete terexhe!!!Je akoma ne pyll, ne ate pyllin qe thote enciklopedia maqedonase, per te cilen u fyeve pak dite me pare.E kuj ti hyn ne pune vota jote, hahhahhaha, nuk vlen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 05-11-2009 më 17:54

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •