Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 45
    Citim Postuar mė parė nga sulioti Lexo Postimin
    Mua ska pse te me vij turp, ...
    Turp tet te vjen ty sepse do te behesh vandal, do te shkaterosh nje objekt

kulturoro-historik dhe fetar.

5)MUA ME INTERESON KOMBI E TY FEJA,
    Perseri gabim je.

Mua pervec fese, me intereson edhe kombi.

Feja me edukon se si ta dua kombin.

Kurse ju ateisteve u intererson se si ta duani majmunin e darwinit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 01-11-2009 mė 08:43
    Ndrysho Firmėn

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga prenceedi Lexo Postimin
    ne kosove ndoshta ..............ka shume emra shqiptare
    ne shqiperi eshte e kunderta
    e di qe ne kosove ka me shume emra shqiptar. por une thashe qe emrat shqiptar ne shqiperi perdoren shume me terper nga muslimanet se te krishteret. ka qene edhe nje teme qe fliste per kete gje.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2009
    Postime
    224

Cool po

Per cfar te kem turp???turp duhet te kesh ti, qe mundohesh te besh patriotin nen petkun tend fetar.

Mua ska pse te me vij turp, sepse;

1)mbaj emer shqip
    2)bej menyre jetese shqiptare
    3)bej aq sa kam mundesin per ceshtjet tona kombtare se fet nuk jan ne interes te kombit
    4)jam kundra feve dhe objekteve te tyre se ato nuk perfaqesojn ndonje nivel kulture autoktone shqiptare, thjesht jan gjera ardhacakesh
    5)MUA ME INTERESON KOMBI E TY FEJA,ky eshte dallimi midis nesh, dhe un ne kete rast nuk kam pse te ndihem keq se jam ne shtepin time,dhe mundohem me shpirt e gjak te mbroj trashegimin time kulturore tipike Shqiptare, duke eliminuar gjithcka qe eshte kundra kesaj linje.

Ps EXPLORER asgje personale kundra teje, por ne kete rast, do duhej te kerkoje ndjes, sepse;DUHET TE JESH TI AI QE TE KESH TURP, qe punon me kaq devotshmeri per pundhensit e tu ARAB.
    te lumte suliot ti ke gjak shqiptari,keshtu duhet ta duash atdheun dhe kombin,_______jashte fete shkatrrimtare

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    e di qe ne kosove ka me shume emra shqiptar. por une thashe qe emrat shqiptar ne shqiperi perdoren shume me terper nga muslimanet se te krishteret. ka qene edhe nje teme qe fliste per kete gje.
    nuk dua ti hyj debateve te kota te tipit e lagu se lagu..............
    si njera ashtu edhe tjetra nuk jane shqiptare.........pra kush me shum e kush me pak ka ato te vetat te mira dhe te keqija
    une personalisht jam kundra ngritjes se kulteve fetare ne qender te qytetit

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Pra ketu me sa kuptova une, bashkohesh me mendimin tim me siper se shqiptarve nuk ja ndjen per fe,dhe se shumica e tyre duan te ndjekin traditen e te pareve dhe jo atyre langaraqe ardhacake(arabeve).

Te krishteret duhet te kuptojn se as ata nuk perfaqesojn , interesat tona kombtare,dhe as emrat e tyre nuk jan Shqip, por ata ndryshe nga arabofonet , jan me te ekulibruar dhe me te ndjeshem ne ceshtjet kombtare,fjala vjen asnje her sme ka ren ne sy , ketu ne forum ku nje i krishter te ofendoj figuren ton kombetare(Gjergj Kastriotin, Skenderbeun), kurse ne rradhet e arabofoneve rastet jan te shumta, gje qe me ben te dyshoj, dhe per perkatesin etnike te ketyre personave, te cilet mund jen thjesht vetem shqipfoles te ndyre,POR JO SHQIPTAR TE MIRFILLT.
    patjeter qe bashkohem me mendimin tend qe shqiptareve nuk ja ndjen per fene. kjo gje dihet. por nese ne nje vend europian (ku as aty nuk ja ndjen kujt per fene) thuhet qe te krishteret jane 95% pse ne shqiperi ku interesi per fene eshte i njejte, nuk duhet te themi qe jane 70% muslimane?
    jo te gjithe muslimanet mund ti quash arabofone. ka njerez qe nuk kane shkelur kurre ne xhami dhe thone se jane muslimane. e njejta gje edhe per te krishteret.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar mė parė nga prenceedi Lexo Postimin
    nuk dua ti hyj debateve te kota te tipit e lagu se lagu..............
    si njera ashtu edhe tjetra nuk jane shqiptare.........pra kush me shum e kush me pak ka ato te vetat te mira dhe te keqija
    une personalisht jam kundra ngritjes se kulteve fetare ne qender te qytetit
    Shumica e qendrave me te medhaja boterore , objektet fetare i kane mu ne

mes te qytetit.
    Ndrysho Firmėn

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    [QUOTE=Explorer;2469998

Mua pervec fese, me intereson edhe kombi.

Feja me edukon se si ta dua kombin.

[/QUOTE]

Me fal por ketu ti bie ndesh me vetevetn tende;

Feja te edukuon te veshesh (femrat ne familje tende me rroba te huaja)dhe te ben te hedhesh ne kosh plerash, kostumet tona te bukura kombetare.

Feja te edukon te degjosh nje gjuh te huaj,per faljet e tua, sepse gjuha kombetare nuk pi uj, ne ate vend ku ti falesh.

Feja te edukon te behesh nje me CDO ARABOFIL NE CDO SKAJ TE GLOBIT, por jo te behesh nje me bashkombasit e tu.

Feja te edukuon ty te shkoh te pekten nje her ne jeten tende ne mek, per te len nja NJEMIJ EURO aty, por nuk thot kurr te vizitosh TIRANEN SEPSE KESHTU E DO FEJA

Feja te edukon ty, per qellimet e saj, dhe ti se kupton dot, ose nuk do ta kuptosh, sepse arrin nje cast kure njeriu verbohet aq shume nga frika ndeshkuese qe predikon feja, saqe harron dhe gjerat me te rendesishme, qe nje individ duhet te bej per kombin e tij.

Me fal por ketu ti bie ndesh me vetevetn tende;

Feja te edukuon te veshesh (femrat ne familje tende me rroba te huaja)dhe te ben te hedhesh ne kosh plerash, kostumet tona te bukura kombetare.

Feja te edukon te degjosh nje gjuh te huaj,per faljet e tua, sepse gjuha kombetare nuk pi uj, ne ate vend ku ti falesh.

Feja te edukon te behesh nje me CDO ARABOFIL NE CDO SKAJ TE GLOBIT, por jo te behesh nje me bashkombasit e tu.

Feja te edukuon ty te shkoh te pekten nje her ne jeten tende ne mek, per te len nja NJEMIJ EURO aty, por nuk thot kurr te vizitosh TIRANEN SEPSE KESHTU E DO FEJA

Feja te edukon ty, per qellimet e saj, dhe ti se kupton dot, ose nuk do ta kuptosh, sepse arrin nje cast kure njeriu verbohet aq shume nga frika ndeshkuese qe predikon feja, saqe harron dhe gjerat me te rendesishme, qe nje individ duhet te bej per kombin e tij.
    Definitivisht nga ky postim une kam pershtypjen se ti je nje adoleshent ku hormonet seksuale e bejne punen e vet.

Me fal oj kohe qe te humba kot duke debatuar me SULIOTIN !

Ndrysho Firmėn

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    patjeter qe bashkohem me mendimin tend qe shqiptareve nuk ja ndjen per fene. kjo gje dihet. por nese ne nje vend europian (ku as aty nuk ja ndjen kujt per fene) thuhet qe te krishteret jane 95% pse ne shqiperi ku interesi per fene eshte i njejte, nuk duhet te themi qe jane 70% muslimane?
    jo te gjithe muslimanet mund ti quash arabofone. ka njerez qe nuk kane shkelur kurre ne xhami dhe thone se jane muslimane. e njejta gje edhe per te krishteret.
    Ju ka ngelur si kafshata ne fyt ajo PERQI NDJA E QELBUR
    a po me thot ndokush ketu se sa % shqipter ka ne kete vend, se po me duket , se me shum rendesi paska feja se sa kombi.

Sa individeve ju ciret zeri per komb ne kete vend, dhe save per fete e qelbura???

Kjo do duhej tju interesonte me shume besoj.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    59
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    Definitivisht nga ky postim une kam pershtypjen se ti je nje adoleshent ku hormonet seksuale e bejne punen e vet.

Me fal oj kohe qe te humba kot duke debatuar me SULIOTIN !

heheheheheheh duke shkruar kete postim qesha me tete shkronja ,por nuk ma pranoi me tha duhet te qeshesh mbi 10 shkronja ,dhe e kisha patrejter te qeshem me gjate me kete qe i tha sulimutit

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •