Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 45
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    Definitivisht nga ky postim une kam pershtypjen se ti je nje adoleshent ku hormonet seksuale e bejne punen e vet.

Me fal oj kohe qe te humba kot duke debatuar me SULIOTIN !

Njeriu kure nuk dij cfare te thoj me qesh , sepse eshte menyra me e mire per te maskuar, hidherimin qe fsheh ne trupin e tij.

Une nuk e quaj humbje kohe te merrem me ju, sepse ata adoloshent qe lexojn keto gjera sot , neser ,pasneser, me siguri do din te dallojn dicka thelbesore , per te ardhmen e tyre.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Shumica e qendrave me te medhaja boterore , objektet fetare i kane mu ne

mes te qytetit.
    ashtu mendoj edhe une. mjafton te mendosh per simbolin e milanos, barcelones, moskes e shume shume qyeteve te tjera.
    pastaj xhamija ethem bej eshte nje nder monumentet me te preferuara nga turistet. ka njerez qe jane te verberuar nga urrejtja ndaj islamizmit dhe nuk arrijne ta shohin kete gje. njerez te tille nuk arrijne te arsyetojne. xhamija eshte ndertuar ne 1798 dhe ka njerez qe thone qe duhet te shembet.
    hajde mendje hajde!
    Vasudhaiva Kutumbakam

Proud to be muslims Maska e Zemrushi
    Anėtarėsuar
    25-10-2007
    Vendndodhja
    uK
    Postime
    77
    Faleminders t'madhit zot! Qe jan nje pakice e vogel qe mendojne Si i verberi ''sulioti''

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga sulioti Lexo Postimin
    Ju ka ngelur si kafshata ne fyt ajo PERQI NDJA E QELBUR
    a po me thot ndokush ketu se sa % shqipter ka ne kete vend, se po me duket , se me shum rendesi paska feja se sa kombi.

Sa individeve ju ciret zeri per komb ne kete vend, dhe save per fete e qelbura???

Kjo do duhej tju interesonte me shume besoj.
    une jam rritur ne qytetin shqiptar me perqindjen me te madhe te katolikeve ne shqiperi dhe shoqeria ime eshte e perbere nga muslimane dhe katolike ne raportin 60 me 40. prandaj do te te lutesha te mos te me besh moral mua dhe te mos te me gjenaralizosh duke me thene JU!!!
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    une jam rritur ne qytetin shqiptar me perqindjen me te madhe te katolikeve ne shqiperi dhe shoqeria ime eshte e perbere nga muslimane dhe katolike ne raportin 60 me 40. prandaj do te te lutesha te mos te me besh moral mua dhe te mos te me gjenaralizosh duke me thene JU!!!
    Prap ngele te ajo PERQI NDJA kot, dhe nuk ju pergjiegje asaj se sa shqiptar ka ketu.

Shqiptar te mirfillt nuk te ben as katolicizmi e as myslimanizmi, por vetem ndjenja e atdhedashuris dhe urrejtja per cfare do lloj PERQI NDJE ARDHACAKESH.

Spo te bej moral ty, thjesht po them ate qe mund te quhet e vertet llogjike.

Ps kure paraqet keto shifra te tua 80%,60,40, a e kupton dot se je duke i ndare shqiptaret, apo jo?

Po cfare them dhe une nese do e kishe kuptuar nuk do merrej me shifrat, por me ata qe na bashkon si komb,gjuhen traditen,zakonet etj.

Nuk tu drejtova ty(me ju) por juve si bashkesi ARABOFILE,nuk i drejtohem askujt me ju, se ai ose ajo eshte NJE dhe jo DY.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga Zemrushi Lexo Postimin
    Faleminders t'madhit zot! Qe jan nje pakice e vogel qe mendojne Si i verberi ''sulioti''
    Kokretizoje pak kete qe ke then me lart se nuk po me bind??

Nuk ndihem i verber, por plot drit e ndjeshmeri per kombin tim.

I verber mund te cilesohet nje tip si puna jote, qe sarrin dot te kuptoj thelbin e atyre qe shpreh ketu, ne keto biseda midis ATDHEDASHESVE dhe jo ATDHEDASHESEVE.

Boll me doktrina koti, se nuk i vlejn kombit, lexoni ndonje gje per te kuptuar me shum, se vetem me kuran ngelesh i vereber per ter jeten.

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga sulioti Lexo Postimin
    Prap ngele te ajo PERQI NDJA kot, dhe nuk ju pergjiegje asaj se sa shqiptar ka ketu.

Shqiptar te mirfillt nuk te ben as katolicizmi e as myslimanizmi, por vetem ndjenja e atdhedashuris dhe urrejtja per cfare do lloj PERQI NDJE ARDHACAKESH.

Spo te bej moral ty, thjesht po them ate qe mund te quhet e vertet llogjike.

Ps kure paraqet keto shifra te tua 80%,60,40, a e kupton dot se je duke i ndare shqiptaret, apo jo?

Po cfare them dhe une nese do e kishe kuptuar nuk do merrej me shifrat, por me ata qe na bashkon si komb,gjuhen traditen,zakonet etj.

Nuk tu drejtova ty(me ju) por juve si bashkesi ARABOFILE,nuk i drejtohem askujt me ju, se ai ose ajo eshte NJE dhe jo DY.
    perseri ti??? je ne vehte apo jo?
    pse qenkam arabofil une, qe jetoj ne shtetin me te krishtere ne bote dhe ka 2 vjete qe jam i lidhur me nje vajze te krishtere? me spjego pak te lutem!
    pastaj perdorimi i perqindjeve nuk i ndan shqiptaret. ē'eshte kjo teori e re?
    statistikat kete pune bejne. atehere as nuk po i ndajme ne tiranes, shkodrane, korēare etj sepse keshtu "NDAJME SHQIPTARET". po ne gege e toske a duhet te ndahen?????????? te zhdukim te gjitha qytetet e fshatrat; djalektet e fete dhe te bejme shqiperine nje qytet shtet!!!
    Vasudhaiva Kutumbakam

Proud to be muslims Maska e Zemrushi
    Anėtarėsuar
    25-10-2007
    Vendndodhja
    uK
    Postime
    77
    Nuk E uli vedin ne nivelin tend.

Me pelqen dicka! Ne nje Diskutim Injoranti asnjeher nuk bindet. Dhe Me Injorantin del cdo her i humbur.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-08-2009
    Postime
    102
    Ti sikur duket nuk e ke gjetur vendin qe 80% te shqiptareve ti quajsh arabofone.

Ti nuk mundesh qe 80% te shqiptareve tua prishish xhamite.
    O kosovar,ne Shqipri,40 % e popullsise eshte nen 20 vjec,edhe te siguroj shumica nuk e rrujn per fen. Qe ketu bie posht ajo % jote,qe te 10% mund te jete,po maksimumi fare. Ka ik koha e fese mer barbon,gjej na i hobi tjeter.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga Zemrushi Lexo Postimin
    Nuk E uli vedin ne nivelin tend.

Me pelqen dicka! Ne nje Diskutim Injoranti asnjeher nuk bindet. Dhe Me Injorantin del cdo her i humbur.
    Kure nuk ke cfare te thuash, ajo qe te ngelet eshte , te quash bashkebiseduesin, ate qe meriton si cmim per veten tend.

Ps AS UNE NUK FLAS DOT ME NJERES QE VETEM DIN TE SHAJN ,SEPSE NUK DIN ASGJE PERVEC KESAJ MENYRE BISEDE,OSE E THEN NDRYSHE INJORANT TE DOKTRINUAR.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •