Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 63
    i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    te minutin 4:37 saviano thote emrin e nje mafiozi shqiptar qe kontrollonte nje zone ne itali. kta te topit e kan mbulu me "bip". duhet te jete ndonji i njohur
    m'duket se thote kastrati
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga puroshkodran : 30-10-2009 mė 11:45

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga puroshkodran Lexo Postimin
    te minutin 4:37 saviano thote emrin e nje mafiozi shqiptar qe kontrollonte nje zone ne itali. kta te topit e kan mbulu me "bip". duhet te jete ndonji i njohur
    m'duket se thote kastrati

Nuk e di puroshkodran , une e kisha pare si interviste dikur dhe e gjeta qe ta shhnin kush nuk e kishte pare .
    Mbase ,pse ka pak atje ....
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga Dj-GabrieL Lexo Postimin
    Me fal,nje gje spo kup une!

Ca lidhje ka ky Roberto ne kete mesele?!

Robertoja nuk ka lidhje me kete ,po po flitej per Napolin ,per vrasjet nga camorra dhe ky si gazetar dhe shkrimtar e ka pershkruar shume mire se ēfare ndodh atje
    (per dike qe se di se ēfare ndodh ...)

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    A keni ndonje deshmi tjeter per te pershkruar ndryshe napolin perpos imazheve te You tube-es ?
    Ndryshe eshte kur e shkellesh nje toke e tjeter eshte kur ate e imagjinon permes imazheve me domethenje negative;
    Napoli este nje qytet qe ka meritat e veta, duhesh ta shkelish kembe me jave te tera per te nxjerur nje mendim.
    Mos i ngatrroni romanet e Savinjos me jeten e perditshme te njerzve athe, sepse aty jetojne njerez te lumtur ne kete atmosfere eksplozive, per ta ēdo gje eshte normale, njerzit jane teper te lumtur, askund ne itali nuk kamhasur nje atmosfer te kendshme si ne Napoli.

Prandaj duhet pranuar njerzit ashtu si jane, te lumtur, te hareshem, buzen ne gaz e jo te zymet si ne veri, te levizshem, te mbyllur ndaj te huajve por eshte qeshtje e tyre...
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2003
    Vendndodhja
    Ne Kete Univers
    Postime
    147
    Po mer KREKS po,Napoli eshte i bukur,ben pizza te mira,ka turizem,kulture,...ect,veriu eshte ashtu si eshte,po kur zbret ketej nga gjysma e italise e poshte fillon dhe e ndje zbrazetine,ne Napoli KREKS,rrugeve me pare te shisnin dhe nje steke cigare te mbushur me letra,dhe nje manjetofon ta tregonin ne kuti te ri,dhe te jepnin nje kuti te mbushur me tulla,nejse Napoli eshte i famshem per te gjitha gjerat,duam z'duam ne,dhe personalisht nuk kam ndonje deshire te madhe te bredh rrugeve te Napolit me kembe te pakten pa u shoqeruar ndonje qe njeh rruget e tij.
    Napoli ca ca ca keshtu bertisnin tifozet e napolit,ne kohen e te fameshmit Maradona,dhe mqns ra llafi,sa here charteri i Maradones zbriste ne Aeroport asnjehere nuk kontrollohej nga autoritetet aeroportuale,kete e thone vet italianet,jo une.
    Dhe ai Robertoja me duket se nuk e kam te sakte,po duhet te jete Napolitan,dhe e ka dhene idene e tij ne liber,se nuk besoj se ja ka fut kot apo jo???
    Pra shkurt KY eshte NAPOLI,KREKS.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Syte_e_Tigrit : 30-10-2009 mė 18:25 Arsyeja: shtese

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga Kreksi Lexo Postimin
    A keni ndonje deshmi tjeter per te pershkruar ndryshe napolin perpos imazheve te You tube-es ?
    Ndryshe eshte kur e shkellesh nje toke e tjeter eshte kur ate e imagjinon permes imazheve me domethenje negative;
    Napoli este nje qytet qe ka meritat e veta, duhesh ta shkelish kembe me jave te tera per te nxjerur nje mendim.
    Mos i ngatrroni romanet e Savinjos me jeten e perditshme te njerzve athe, sepse aty jetojne njerez te lumtur ne kete atmosfere eksplozive, per ta ēdo gje eshte normale, njerzit jane teper te lumtur, askund ne itali nuk kamhasur nje atmosfer te kendshme si ne Napoli.

Prandaj duhet pranuar njerzit ashtu si jane, te lumtur, te hareshem, buzen ne gaz e jo te zymet si ne veri, te levizshem, te mbyllur ndaj te huajve por eshte qeshtje e tyre...

Kreksi te gjith jane te lire ,te sjellin ēfare te duan ,me sakte se e pershkruajne ato qe jetojne atje nuk do ta pershkruash ti dhe une ..mgjth e kam pare shume me shpesh se ty ,kam pasur nje njeriun timqe ka jetuar 13 vjet ne Caserta dhe shkoja shpesh ta shihja .Tema ishte per vrasjet dhe pse ndodhin ,kur te hapet ndonje teme per historin e Napolit ,atehere po shpalosim dijet per Napolin ....

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anėtarėsuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933

Shqiptaret sjan si Napoletant

Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    po shqiptaret rrine urte atje apo perzihen dhe ata
    Per te informuar ty dhe te tjer:ne Napoli ne vitnn 2008 ben Pyetjen ne kuestur per berjen e dokumentit(permeso per te punuar)300 shqiptare kundrejt 3000 rus e vendet ish bashkimit sovjetik,mbi 2000 nga srilanka e shum afrikan te tjere.

Shqiptaret jan puntore e nuk rrin ne ate vend te felliqur
    .Dhe ata pak persona blejn dokumenta o per tregti o per te ikur ne veri nje te neserme.
    Atje shte skandal,une isha ne 2008 plera ne cdo cep e grupe hajdutesh adoleshent qe ruajn turistet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga altint71 : 30-10-2009 mė 18:49

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar mė parė nga Kreksi Lexo Postimin

kreksi, ky ''imazh i youtube'' sic e quan ti eshte nje realitet i napolit, jo vetem i napolit si qytet por i gjithe regione campagna...
    e kam shkelur dhe token e napolit dhe te casertes, camorra mbizoteron kudo, nje here qe vajta ne napoli dhe po shetisja ne rruge, kisha nje varse floriri ne qafe, mu afru nje zoteri i vjeter dhe me keshilloi ta hiqja varsen nese nuk deshiroja te isha pre grabitje...jemi ne napoli ketu- me tha- dhe napoli ka ligjet e tija..

tani sapo mbarova se shikuari nje program tek rai tre , qe i ishte dedikuar teresisht cammorres qe nga fillimi i saj deri ne ditet e sotme ...
    italianet do te thonin: Far West fa un baffo a Nopoli...
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Me ben cudi me sa mllef flitet per jugun e italis , kur shqiperia eshte ne te njejten grade me jugun e italis , pervete e kam par e kam jetuar ne jug skam par kaq ekstreme sa thoni ju , thuaj se cdo person eshte mafjoz .
    Kur kam shkuar para 10 vitesh i kam then disa personave atje ,kam pasur iden qe vetem mafjoz jeni ju te jugut , ata ma kthyen dhe ne e dinim qe ju shqiptaret e shqiperis vetem nje pune dini te beni ne itali , keshtu mos gjykoni 10 kokrra me gjith jugun ....
    Ne varferia na beri te shkojm neper bote e te hapim namin e keq per shqiptaret , ndersa ata i beri te behen mafjoz e te jen te pushtetshem e te bejn ate qe bejne , pasi asnjeher sjane pranuar nga italia si te ishin italian te vertet ..

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    ne fakt jugu i italise ka shume te perbashketa me shqiperine... megjithate askush po thote qe gjithe jugu i italise eshte mafioz, sepse te gjeneralizosh gjerat eshte idiotesi, por ama jugu i italise ka disa realitete te hidhura qe ne sicili quhet Cosa Nostra, ne Kalabri quhet Ndragheta e ne Campagna (napoli, caserta etj etj) quhet Camorra...
    njerezit nu jane te gjithe mafioze, sepse po te ishte ashtu nuk do te egzistonte me problemi mafia ne jug te italise, atje njerezit jane te gjithe indiferente dhe kjo eshte shume me e rrezikshme sesa mafia...
    megjithate une jam e mendimit qe cdonjeri ka ate qe meriton,
    sta bene a loro ,sta bene a tutti..
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •