No Coment NoComent
Kom edhe un nje pal atlete sporti me flamur amerikan. Kam per ti gris,do ti hudh poshte...... "Pastaj thone qe ka dhe fetar te zgjuar".
Verejtje: Izraeli ne kamerat Amerikane jo Izraleti
une se kuptova foton sa i trashe jam
JO SEKS PARA MARTESE
Postuar mė parė nga xnjeri Verejtje: Izraeli ne kamerat Amerikane jo Izraleti Mos u bo merak,se per aq sa di,njesoj eshte.
Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Kom edhe un nje pal atlete sporti me flamur amerikan. Kam per ti gris,do ti hudh poshte...... "Pastaj thone qe ka dhe fetar te zgjuar". "Pastaj thojne qe edhe serafim dilo eshte i zgjuar" Ti nuke ke kuptuar mesazhin e fotos lol, hudhja edhe niher nje shikim.
Postuar mė parė nga xnjeri "Pastaj thojne qe edhe serafim dilo eshte i zgjuar" Ti nuke ke kuptuar mesazhin e fotos lol, hudhja edhe niher nje shikim. Pse me se kuptova,mesazhi eshte;qe nuk duhen te perdoren makina fotografike amerikane.E jam dakort me mesazhin.
Postuar mė parė nga xnjeri No Coment NoComent Me pelqeu shume, eshte nje realitet i pakundershtueshem. Mendoj qe jo vetem amerika i ka kamerat ne kete menyre, por edhe shum vende perendimore
Revolution 1848
Postuar mė parė nga goldian une se kuptova foton sa i trashe jam ta shpjegon motra ty mesazhi eshte se sipas kesaj foto ushtaret izraelian qenkan kriminela dhe amerikanet i nxirrkan si paqesor me lule ne dore. shkurt muhabeti karikatura eshte e bere nga ...............
Postuar mė parė nga xnjeri No Coment NoComent Ku ka nga kjo kamera ta mar edhe une nje. kjo kamera qe kam me nxjer perhere te shemtuar
Unė jam njeri i thjeshtė. Kėnaqem me pak. Mė mjafton mė e mira.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt