Close
Faqja 18 prej 75 FillimFillim ... 816171819202868 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 741
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    [QUOTE=arberi_fr;2468094]Behxhet Pacolli
    Ka bere takime te meshefta me kryekasapin e shqiptareve,dhe rusia e serbija i kane dhene dollar me mashtrue popullin fukarenje!!!!Qeveria e kosoves eshte ajo qe e ka prue ne kosove tradhetarin ma te persosur te kohes!

Kategori e lehte te koke sja vlen te diskutohet me ty

Ski byth ti te folesh per nje njeri te madhe si behgjet pacolli

Dallimi mes teje dhe behgjetit esht kozmik aq sa ka dhen ndihma behgjeti per aq leke ti do e nderrojshe kombesin fene gjuhen e do beheshe edhe gabel sikur te ishin afruar aq lek sa ka dhen begjeti per kosoven

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Citim Postuar mė parė nga tomaras Lexo Postimin
    Hajde shqiptar hajde, e pėrmendi Doēi, Pal Shtufin edhe ti e hangre grrepin.
    Te na nė Anamorvė thojnė mos e vet se t'kallxon vet.
    Prenga nuk e bani hala ispat qi ā Pal Shtufi, e ti ja nise me na kallxue ēka t'ka thanė shkavi qi i paska thanė Pali. Na nuk po mujmė me e ditė me siguri se a ka ndejtė shkavi me Palin, por qi ti ke ndejtė me tā ti po e bān vetė ispat. Sigurisht se krejt ju qi e mbroni Pacollin, argatin e shkaut, njisoj si ai jeni, kah atdhetarizmi.

Po une po them dhe po e pranoij se kam nejt me ate shkavin por une nuk e kam shoke e as mik si pali ..

Edhe tjetra une e kam takuar ate rastetsisht dhe me ka treguar se e ka mik nje shqiptare te quajtur pal ..

Mu per kete une edhe pa komplekse dhe duke qen i paster si loti edhe tregova me sinqeritet ...

fanatik i sė vėrtetės Maska e tomaras
    Anėtarėsuar
    09-07-2008
    Postime
    343
    Citim Postuar mė parė nga hoteli Lexo Postimin
    dmth 100 000 TREGETARE TREGETI BAJNE ME SERBI,e ju ju kapni PACOLLIT,nji fjale popullore thote ne KOSOVE jane 100 femna ,dhe vetem nji mashkull,djaloshi pati FATIN,e mire prej 100 femnave te bukura u KAPE PER MASHKULLI,edhe ju shumica qe diskutoni te NJEJTIN FAT E KENI KAPENI VETEM PER ....
    O ti ku flejnė gjindja! Kurrkush nuk po e akuzon argatin e shkijeve, Pacollin, pėr tregtinė qi ka bā me ta. Tregtarėt, si edhe kriminelėt, nuk kanė as komb as fe. Mirė āsht kur qėllon tė jenė atdhetar, po edhe mos me kanė atdhetar nuk prish punė, se e furnizojnė popullin me mall. Sa mā shumė aq mā lirė.
    Mirėpo politikanėt qi e mėsyejnė me e marrė timonin e vendit duhet t'jenė atdhetar se nuk bān. E argati i shkive kėtė kusht nuk e plotėson, siē ta vėrtetuen me fakte shumė anėtarė tė forumit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    O ti ku flejnė gjindja! Kurrkush nuk po e akuzon argatin e shkijeve, Pacollin, pėr tregtinė qi ka bā me ta. Tregtarėt, si edhe kriminelėt, nuk kanė as komb as fe. Mirė āsht kur qėllon tė jenė atdhetar, po edhe mos me kanė atdhetar nuk prish punė, se e furnizojnė popullin me mall. Sa mā shumė aq mā lirė.
    Mirėpo politikanėt qi e mėsyejnė me e marrė timonin e vendit duhet t'jenė atdhetar se nuk bān. E argati i shkive kėtė kusht nuk e plotėson, siē ta vėrtetuen me fakte shumė anėtarė tė forumit.

O ti tamaras mjerani kur ti te besh nje veper si kjo eja ketu dhe flasim okkk ik shko tash bone kaken e futja qume ..

Une nuk po`i kuptoij keta njerez ne njeren ane shesin mende e patriotizma e ne anen tjeter kurr sen skan bo per kete popull e per kete shtet veq sa e kan vjedhe .
    Ose ende jetoij nga ky shtet dhe nga ndihmat socijale te keti shteti te varfer e ne anen tjeter shesin patriotizem

Beje ti nje veper si kjo per kosoven e pastaij dil e jep m,endime per njerez qe bejn vepra kaq te medha si pacolli per kosoven ..

Ama jo ne kete menyre dhe nga pozita e injorantit ...

UNIVERZITETI AMERIKAN NE PRISHTINE I FINANZUAR NGA BEHGJET PACOLLI DHE I NDERTUAR NGA AIJ NE VLER PREIJ 5.1 MILION EURO

PATRIOTIZMI NE VEPER I PACOLLIT SHQIPTARE JO LLAFEEEEE TE KOTAAAAAAAAAAA

Anėtarėsuar
    09-07-2008
    Postime
    343
    Citim Postuar mė parė nga drifilon Lexo Postimin
    Po une po them dhe po e pranoij se kam nejt me ate shkavin por une nuk e kam shoke e as mik si pali ..

Edhe tjetra une e kam takuar ate rastetsisht dhe me ka treguar se e ka mik nje shqiptare te quajtur pal ..

Mu per kete une edhe pa komplekse dhe duke qen i paster si loti edhe tregova me sinqeritet ...
    Ha, ha, ha, ani i sinqertė.
    Shih ēka thua nė postimin tjetėrĖ
    Trego qka i kishe thane pronarit te gringo barit ati shkavit te beogradit per shqiptaret kur te pyeti pse e shite e dhe me qira barin tane ... te regoij une pal kurva i ke thane se po te shkoijn shqiptaret ne nerva une e njof ate aij vet me ka treguar ..
    Krejt llafe pėrēarėse t'shkieve po na sjell n'forum. Mā shumė i beson llafit tė shkaut se llafit tė vėllaut. Qekshtu jeni ju argatėt e argatit t'shkijeve, Pacollt. Veē me ta lidhni besė.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    O MJERAN MJERANI PACOLLI NUKE SHET SPECA e ase PATLIXHANA e ASE KOPMIRA miret me ARHITEKTURA DHE URBANIZME,o KOKOVAN,tregetaret me mallera te lira,po ,pore me duer te fliqta,ne nji fabrike kure e dine qe shkone malli ne kosove e URINOJNE{ e PSHURIN]pastaj vjen ne KOSOVE,ma lire,po KVALTETI SHUME I DOBET ate qe nuke e hane serbi,vjen ne KOSOVE,mielli,qe se hane kurkushi te Danubit dhe te vojvodines me Te ,UJI i FLLIQET i 100 milion BANOREVE e VADIT,fushat e vojvodines kurse KOSOVARET blejne MIELL te PRISHET,malli qe ka SKADUE,shitet ne KOSOVE,me DUKET se ALBIN KURTI NUKE REN jane GJANATE VERIFIKUEME.BEHGJET PACOLLI,ashte NJERI I MBRIN,prandej kure te LUTESH LUTU DREJT ATINA,mire po jo ne parti te tina,se LUTJET nuke te MBUSHEN mesa lutjet qe i bane gjate tane dites,dhe MENDON TE KISHA PASE LEK,EURO DOLLAR SI B.PACOLLI,gjithe naten vetem po mendoni ,SI me u ba si PACOLLi,hajt se do ta shkruejm nji Liber,dhe do te flejsh i qet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Ha, ha, ha, ani i sinqertė.
    Shih ēka thua nė postimin tjetėrĖ

Krejt llafe pėrēarėse t'shkieve po na sjell n'forum. Mā shumė i beson llafit tė shkaut se llafit tė vėllaut. Qekshtu jeni ju argatėt e argatit t'shkijeve, Pacollt. Veē me ta lidhni besė.

Ore ti njeri i kote ti mua nuk me njefe une kam lidhej dhe njofe me mijra njerez po edhe kete tipin e keti barit e njofe se ja kum kape disa shkina te tijate edhe kam pasur disa femna shkina dhe nga keto lidhje e kam njoftur edhe ket ...

UNE JAM 29 VJEQARE 11 VEQARE KAM ARDHUR NE ZVICERR keshtu qe nuk me lidhe asgje me serbet perveq me femrat e tyre qe kam pasur disa

Kurse pali esht njeri i rryem i serbise esht mbi 55 vjeqare keshtu qe ka lidhje te vjetra miqasije e jaranije me serbet
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga drifilon : 30-10-2009 mė 16:01

Anėtarėsuar
    09-07-2008
    Postime
    343
    O ti tamaras mjerani kur ti te besh nje veper si kjo eja ketu dhe flasim okkk ik shko tash bone kaken e futja qume ..

Une nuk po`i kuptoij keta njerez ne njeren ane shesin mende e patriotizma e ne anen tjeter kurr sen skan bo per kete popull e per kete shtet veq sa e kan vjedhe .
    Ose ende jetoij nga ky shtet dhe nga ndihmat socijale te keti shteti te varfer e ne anen tjeter shesin patriotizem

Beje ti nje veper si kjo per kosoven e pastaij dil e jep m,endime per njerez qe bejn vepra kaq te medha si pacolli per kosoven ..

Ama jo ne kete menyre dhe nga pozita e injorantit ...

UNIVERZITETI AMERIKAN NE PRISHTINE I FINANZUAR NGA BEHGJET PACOLLI DHE I NDERTUAR NGA AIJ NE VLER PREIJ 5.1 MILION EURO

PATRIOTIZMI NE VEPER I PACOLLIT SHQIPTARE JO LLAFEEEEE TE KOTAAAAAAAAAAA

O dashamirė, ta pafsha hajrin! Reklama kushton. Duhesh me i tha paret pėr me bā reklamė. Sa mā t'madhe ambicien aq mā shumė duhesh me pague pėr reklamė. Argati i shkieve, Pacolli duhet me e kompenzue deficitin atdhetar tė sė kaluemes.Ti e din qė as tash nuk ka grimė atdhetarie po po i duhet me u shitė pėr atdhetar. Ia kanė dhanė detyrėn gazdallarėt e ai duhet me i shkue deri n'fund se s'bān. Besnik, si qeni āsht ai.

Anėtarėsuar
    09-07-2008
    Postime
    343
    Citim Postuar mė parė nga hoteli Lexo Postimin
    O MJERAN MJERANI PACOLLI NUKE SHET SPECA e ase PATLIXHANA e ASE KOPMIRA miret me ARHITEKTURA DHE URBANIZME,o KOKOVAN,tregetaret me mallera te lira,po ,pore me duer te fliqta,ne nji fabrike kure e dine qe shkone malli ne kosove e URINOJNE{ e PSHURIN]pastaj vjen ne KOSOVE,ma lire,po KVALTETI SHUME I DOBET ate qe nuke e hane serbi,vjen ne KOSOVE,mielli,qe se hane kurkushi te Danubit dhe te vojvodines me Te ,UJI i FLLIQET i 100 milion BANOREVE e VADIT,fushat e vojvodines kurse KOSOVARET blejne MIELL te PRISHET,malli qe ka SKADUE,shitet ne KOSOVE,me DUKET se ALBIN KURTI NUKE REN jane GJANATE VERIFIKUEME.BEHGJET PACOLLI,ashte NJERI I MBRIN,prandej kure te LUTESH LUTU DREJT ATINA,mire po jo ne parti te tina,se LUTJET nuke te MBUSHEN mesa lutjet qe i bane gjate tane dites,dhe MENDON TE KISHA PASE LEK,EURO DOLLAR SI B.PACOLLI,gjithe naten vetem po mendoni ,SI me u ba si PACOLLi,hajt se do ta shkruejm nji Liber,dhe do te flejsh i qet.
    Po m'vjen gjynah prej teje. Sa pak mend t'paska dhanė i madhi zot.

Anėtarėsuar
    09-07-2008
    Postime
    343
    Ore ti njeri i kote ti mua nuk me njefe une kam lidhej dhe njofe me mijra njerez po edhe kete tipin e keti barit e njofe se ja kum kape disa shkina te tijate edhe kam pasur disa femna shkina dhe nga keto lidhje e kam njoftur edhe ket ...

UNE JAM 29 VJEQARE 11 VEQARE KAM ARDHUR NE ZVICERR keshtu qe nuk me lidhe asgje me serbet perveq me femrat e tyre qe kam pasur disa

Kurse pali esht njeri i rryem i serbise esht mbi 55 vjeqare keshtu qe ka lidhje te vjetra miqasije e jaranije me serbet
    Tek je n'moshėn mā t'mirė. Ty axhami s'und t'thotė kush.
    Ti veē kujton qi ua ke ba at punėn shkinave. Besa ta kanė bā ato ty e! Vetė po e bān ispat qi t'kanė ndėrsye kundėr Palit. Eh qi āsht tue e ngucė lemza Palin e shkretė, kah p'e pėrmendim unė e ti kėtu n'forum.

Faqja 18 prej 75 FillimFillim ... 816171819202868 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •