Close
Faqja 8 prej 75 FillimFillim ... 6789101858 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 741
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Vendndodhja
    ........
    Postime
    309
    Bahtir Hamza;2463181]

ANEKDOTA POPULLORE

KUR KALI BAHET MĖZAT
    ( Rezalle.K.A.A.DRENICES.)

Ni I rezalles ēohet heret, me shkue n’Vushtrii, per Pazar.
    Hyn n’aher m’e marre KALIN.Po dikush si me qellim n’kungj t’KALIT ia lidhe ni MĖZAT. E zgjidhe konopin e niset bregut teposhte.Del n’rrafsh e po menon me hype n’KALI.Po kur keqyre permas ēka me pa qe ni MĖZAT. I avitet ni puqille e po merr avdes.
    Njani pe vete
    -Ēfare vakti po fale tash o I bekuem
    -Dy reqate pa vakt se pej bregut e n’rrafsh KALI m’u ba MĖZAT.
    P’e baj ni duva nashta kthehet apet n’KALI.

Anekdota eshte marre nga libir I Dr.Mehmet Rukiqi,
    “ANEKDOTA POPULLORE” –II- Rilindja.2004.faqe.169.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
    Per kesi lloj ofendime ne tjeter forum mer BAN :

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-01-2007
    Postime
    139
    LETER E HAPUR AGIM DOQIT

Shkruan BAHTIR HAMZA
    University of Toronto

Agim Doqi
    Tirana,Albanien,

E Marte.27.Tetor.2009.

Thema:”Ēeshteja Kombetare”
    Per zgjedhjete lira me 15.nentor.2009.
    ne Republikne e Kosovese.

PO TE PERGJIGJEM AGIM DOQI,SHQIPTAR I DASHUR.

REAGIM

More Aagim Doqi, more Agim “KO-QI,”!
    Ti mua nuk me njeh fare hiq.!
    Ti mua me quane “nje delirium te pa pare”

SA PER NJOFTIM

Takimi i pare me Agim Doqin.

Kujtoj Nentorin.1993.ju keni ardhe ne ST.Gallen, te Zvicrres,ne SH.”Memedheu”ne ora 18.oo. dhe mu keni ule me dy persone tjere ne tavoline time pa pytje,meqe kisha rrespekt si mysafir qe ishit ardhe nga Shqiperia,nuk ju kundershtova sepse as qe ju njifesha se kush jeni .
    E njifesha vetem D.Agollin,qe u ule ne nje tavolin etjetere….
    Ne tavolinen time une ju hapa muhabet,ju shtrova edhe pije,e ne shenje kujtime ua dhashe edhe librin tim te pare Urritesh me lulete botes.

Takimi I dyte me Agim Doqin.!

Kishin kalua plote nje Decenje.10.vite dhe nuk kish ndegjua asgje per kete fare Agim Doqin.!

Ne Prill 2003 me erdhi ne zyrne time ne Prishine,te “LLamella” rruga “E.Cabje.134/A.Me besafoi.Ishte ora 11. 00.e dites ishte I pispillosur, me karavate,I parfumosur, me buze ne gaze me perqafoi.Preraz me tha:” Erdha me te pyet dicka,pse ta kan ndelua hyrjen ne Hotelin” Grand” .?!”dhe I tregova.Me tha :”Hajde me mua” E kam mbylle zyren dhe jemi shkue drejt ne Hotelin “GRAND” dhe sigurimcat e Hotelit rishine aty te Dera,tentuane te me qesin jashte dhe nderhyre ti Agim Doqi.Dy sigurimacat filluan qe ta spjegojne NDODHINE , Agim Doqit, !Pasi me 8.Januar.2003.ne ore 13.00.ne sallen e ketij hoteli ne katin e pare,e rraha ne fytyrne publike nje gazetar nga Peja,(Murtezaj).

Derisa po i tregonin ngjarjen Agim Doqit keta dy fare sigurmica te hotelit
    Agimi i nderprejti ne biseden dhe I thote: ”Nese Drejtori I ketije Hoteli ia ka ndalu hyrje keti njeriu, tashe ai dele nga ky hotel, dhe ne vend te tije hyne Bahtir Hamza,.Sigurimcate u friguan njeri shkoi shkallve larte te dejtori dhe njeri qendroi aty afre deres se hyrje me neve dhe pas pak minutave u kethu sigurimci dhe tha :”PO, drejtori e lejon tani me hy mbrenda.”Maasi edhe ju feline ketu.Agim.,Kjo ndodhi,ndodhi me 10.Prill.2003.Qe nga kjo dite dhe gjate ndejes tende ne hotelin “GRAND” . ti me ke fetua cdo mengjes me ardhe aty me pi caffen e mengjesits se bashku. Nje jave rreshte cdo mengjes kemi pi kafe bashke ne kete Hotel.Por veqoje se edhe dy nete I kemi kalua duke u shetite e duke u ushqyare duke qeshe e duke kendua edhe naten neper tere Prishtine shoqerisht……….apo.!e edhe me zotin.D.G.

Ne tavolin e Hotelit “GRAND”Aty ku rrishum se bashku kemi shkembye edhe mendime per politiken, per artin, per poezin.Ma ke dhane nje poezi per botime te cilen ta kam botua ne gazeten “Pena shqiptare”E une ti kam dhene shtate poezi per botim dhe deri me sot asgje nuk dia per to,se ku i ke lane dhe nuk dia se ku I ke botua…………

Me pase,ne nje mengjes tjetere deri sa po rrije me tri shoke ne tevolin time ne Hotel”Grand” duke te pritur tya,per te pire kaffe ke ardhe me shume vones dhe me ke falenderuar per mendimet filozofike, dhe me the “se tri poezi do te i bejme tekste kengesh,”te tashe bene ēka te duashe ke lirine apsolute.Dhe nga Ēanta e jote i ke nxjerre dy letere dhe me the.:” ketu e kam nje vjershe satirike te gjate per muslimanet merre rregulloje dhe botoma.Dhe aty per aty ne tavolin ta kem rregulllua, ta kam fuqizua me mendime filozofike dhe ti kam dhene shpirt asaje vjershe per muslimant,qe ti Agim Doqi,me ke falendeerua per mendime filozofike,dhe sot gjalle eshte shkrimi yte ne letere mbi kete vejrshe te gjate qe une e mbajne ne Arhivin e Histroikut te “Penese shqiptare”.Sepse TI Agim Doqi, masandej tinxisht ja ke dhane asaje “Qelkes” nga Peja, vjershen tende starike si pase verjentit tend dhe ajo e ka botua varjantin tend ne gazeten “THUMBI” .! E kam edhe kete gazetene “Thumbi” me kete vjershe satirike , e kam ne Arhivn e Historikut te “Pense Shqiptare” kur te shkoje ne Kosove do ta botoje edhe ate qe ti e ke shkrua edhe ate qe une kam nderhya me mendjen time.

Keto ti tashe qe ta dishe se une Bahtir Hamza, jam njeri, jam shqiptar dhe nuk harroje.Pra keto ishin ato mbresate e veqanta qe I kame rujt nga ti.Dhe qe nga sot jane DELET.Nuk te njohe.

TANI PO I KETHEME MESAZHIT TEND
    QE E KE POSTUA NE FORUMIN SHQIPTAR,PER BEHXHET PACOLLIN.
    Ti Agim Doqi, ne mesazhin tend ,Ti ben te diture se njeh shume mire Behxhet Pacollin, nga Shqipria ne Kosove.Ti ka peraqite interesin e intresit tend qe je ndoshat edhe ne koperim me Behxhet Pacolli….Ti mendon se je ngrite mbi veten dhe mbi jetene.?! Jo or dai ,jo ore dai or Agim Doqi…………….
    Une jam njeri dhe si njeri qe jam, une po te jepi sjegoime per leteren time te pare te hapur per Behxhet Pacolli,

Ne leteren time te pare te hapur per Behxhet Pacolli,.Une e kam spjegue Bizniesin e tija, une kam spejgua Fjalimet e tia ne marshuten e tina per zgjedhjet qe po zhvillohen ne Kosovse, dhe une jam ndale ne shprehje e tina, sepse ne ato shprehje meshefte nje msheftesi e madhe ndaj tije.E ti po me duket se e paske kuptu.!Dhe pe dishe.!

Une e dia,se ti ke qene puntor I Bahxhte Pacolli ne Zvicrre,une e dia se tya te ka ndihmua Behxhet Pacolli, une e dia qe Behxhet Pacolli te ka bere edhe me Banese edhe me vetur edhe me shtepi ne Tirane,dhe une e dia se ti I mbane robate e tina vesh e edhe kravatete e tija, dhe e di se je i lidhure me dy konop………….
    Ne nje kungje je lidhe me Behxhet Pacollin,e ne kungjin tjeter je lidhe me Leka (Ahmet )Zogut,dhe shtruar ia thua jetese, e,edhe shtruar i ke therre vithet ne kungjin tem.

Pra qohuu,qohuu,quuu.Zgjohu dhe shiqo se une jam Bahtir Hamza,jam njeri, jam shqiptar.Une Nuk di me rrejte.Une nuk di me shpife, dhe jeta me ka mesua me jetua, me jetua vetem me te vertetene.Dhe e dia se ne kete jete askush nuk ka me mbete me pasurine vet.Ēdo njeri ka me vdek.

Por bindu se Behxhet Pacolli eshte shqiptar,por nuk eshte personalitet kombetar.Dhe se ate cka e kam shkrua edhe per Bahxhet pacollin eshte mase e vertete.
    Pra bindu se ate cka e kam shkruare per UDBashin .Flori Dushan Maxhun Bruqin,nga Isniqi I Deqanit, eshte mase e vertete.

Por bindu se ate cka e kam shkrua per UDBashin Musa Bajraktarin nga Radavci I Pejse eshte mase e vertete.
    Pra bindu se ate cka e kam shkrua per Jusuf Gervalle,nga “UDBoviku”
    (DUBoviku) I Deqanit eshte mase e vertete.

Pra ketu asgje nuk ka te keqe.sepse e verteta ka triumfua me deshmi dhe fakte,sepse eshte koha qe kane lane gjurma dhe verteta trumfone ne cdo kohe.

Une dia se me futjen tende nen lekuren e Behxhet Pacollit, ne Zvicrre,qellimi yte ka qene qe te pasurohesh….
    Tani ti e lavderon ate,mendon sesi te ja dileshe ne fud jetes tende ne projektet e tua e edhe me gjere, qe te financon perseri Behxhet Pacolli ,per blerje e shitje. Por edhe per fjetjen tende neper hotel te Kosovese . Ti mendon se kete nuk e dijme ne kosovaret.a, !

Ti qe ke udhetua nga Shqiperia ne Zvicerre, nga Zvicerra ne Kosove, e Behxhet Pacolli nga Zvicrra ne Rusei e nga Rusi ne Serrbi, e nga Serria ne Kosove. Dhe nuk mundesh ta mbulojshe te vertetene e kohese qe eshte kohe qe late gjurma per perfitime matrijale,. Ti mendon se zerate se vertetes do te shuhen, por jo.!!! Ate cka e kam shkruare edhe per Behxhet Pacollin eshte mese e vertete.

Une e dia se shqiptarete nuk e duroje te vertetene,dhe jane pengues te se vertetese,por per me e vediesue popullin dhe shoqerin,duhet te mesohemi te shkrujam dhe ta thojmi te vertetene : per,me, dhe ne te vertetene.

Shtrohet pyteja Kete gjithe pasuri qe e ka Behxhet Pacolli,kah e mori.?!

Mire po lete ndalemi ne mesazhin tend.Ti Agim Doqi, thua.Cotij:” mos u merrni me bahtir hamzen se ate ndonse e njoh, mbetet nje njeri qe jeton nje delirium te pa pare” mbyllet citati.

Une jam Bahtir Hamza,qe ti fare nuk me njeh perpos asaje qe e ceka me larte.
    Po, une jam njeri.Po, une jam shqiptar.Po une jetoje me jeten time, jetoje ne harmoni.Po. Une jam Bahtir Hamza,qe jam I varfer per njeri.Por jo per njeri si ti Agim Doqi,ose Agim “KO-QI”.!sepse miqesia jone qe nga sot eshte kethya ne anmiqesi.Miqesia jone nuk ka Ēles me hy bashkerisht ne botene e njerezve.Sepse fjala ime ka peshe,qe ka te beje me ndertimin e njeriut….
    Ti shkuran : mesazhin nga inati ,per te I permiresua mardhenjet tua me Behxhet Pacollin,.Ti shkruan kunder dinamikese time,kunder te se vertetes e kohese,si dhe kunder mendimit tim filozofik.

Ti mua me thua se une po jetoje si “nje delirium i pa pare” More “zotni” per derisa ishe dhe je, e edhe do te mbetesh nje Ushtar i Kartave,(“Kartush”) e edhe sot ti po mundohesh qe Behxhet Pacollin te ketheshe ne standarde kombetare, e te behet shqiptar nacionalist kur dihet se diagonalja e Behxhet Pacollit eshte Kosove-Slloveni-Zvicerr-Rusi-Rusi –Serrbi- Kosove.E edhe dijagonalja e jote eshte Shqiperi-Zvicrre-Kosove-Shqiperi.Dhe ne keto pikelidhje deshmoni se jeni ne strukturate paralele, ne gadishmerin e fitimit te perqindjes, ( % )qe shtriheni ne kerkesat e lakmise.Dhe kjo u pa me ardhjen tende nga Zvicra ne Kosove,2003. qe flijeshe neper Hotelet e Kosoves ne llogarine e Behxhet Pacollit.
    Por Diagonalja me vete Behxhet Pacollin,shifte edhe sot qe “Republiken e Kosovese” B.Pacolli done ta ARABIZON,E BIZONET te BIZANTIT qe jan hipokrit,
    dredharak,dinak,deshirojne qe toka e Kosoves me mbete shkret e pa punu………

Pra Une nuk jam “delirium i pa pare”por jam njeri shqiptar e edhe pse heci me DUARE, kerkush nuk guxone mem dale perpara ne rrugen time .E,edhe me kete palge qe eshte shprehja jote “delirium i pa pare” o dai, Agim Doqi, ose Agim “KO-QI”, deshmone se nuk ke as nder, as ndergjegje as Moral.E ke humbe nje njeri me te mirin, e ke humbe nje mik, te sinqert, te ndershem e te paster ne cdo aspect jete.

[B]Te vrafte buka ime qe e ke hanger bashke nga dora ime, ne Prishtine 2003.
    Te vrafeshin kengevashate e mia qe ti i mban nen Dhune te gozhduara .
    Te vrafte NDERI i miqesise time…
    Ti e paske pase miqesin me sherr, e ne mesin ton ke qene cdo hera me rrespekt si mik shtepije,E tash je anmiku im.
    Besoj se jame treguare shume I qarte per mesazhin tend dhe ne sundimet tua.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EdiR : 28-10-2009 mė 14:48

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-09-2008
    Postime
    6
    o hallall te koft per qet ftyr kali po njemend ashtqashtu po ku ja ke qellu se e ke qujt ashtu po nejse se as aj ska qef me kan ashtu po asht tash,zotri te nderuar te forumit pa keqkuptime dhe pa ofendime por me te vertet aj asht njeri i rusit dhe i i sllave qellimi i tinej asht me krju nafar alenace me slklavt e ballkanit dhe gjoja me kriju ni tamponzon ne ballkan e cila do te ishte vend ku do te kishte qasje vetem rusia me lindoret ,ai asht perzirje komunistoislamike dhe asht shum i rrezikshem per ne shqiptaret perte ardhmen ton ne be se nese dojna me shku ka lindja njeriu se duhet me zgjedh dhe asht i pashoq dhe realizus i saj asht natyrisht behgjet pacolli po nejse klm

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-09-2008
    Postime
    6
    edhe diqka harrova me than skeni more nevoj ju dy letraret se ju njo fort mir se kom lexu veprat e tuja mu marr me behxhetin se nuk ja vlen ,mu ka dhimt profesor skender blakaj se ka hy ne at tarikat se pper ndryshe ka qen mir bre me albaniken e ti edhe me ndje i kom lexu shkrimet e tinej ne albanik po nejse tash ja ndaloj edhe qat revist aj pisi po nejse
    ja kaloni mir

i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    O Bahtir Hamza.
    Besa e Zotit je i paparė. A te kujtohet kur takuam Stalinin, Leninin, Nastradinin dhe Pushkinin, ne ditet dhe netet e deliriumit tand psikologjik. Po besa ti je i paparė. Une ty te kam shok! Une ty te kam mik! Po ama je asi miku, qe ba me ta pas ty mik, nuk ke nevoj per armiq!
    Bahtir! Futju vlla punes e te realizojme bashke projektet tona. Se mbasi Behgjeti me paska dhan shpi, vetura etj.etj. te ja mbushim mendjen e te na sponsorioje nje udhetim ne Galaktike. Atje mund te takojme dhe shoke e miq qe i kemi te dy bashke dashamire. P.sh. Mund te takojme krejt budallat e Gjithesise dhe tu mbajme nje Konference bamiresije me te hollat e Behgjetit.
    pash Zotin mos ja kallxo kujt kete ide. Kam shume deshire me ja mbrrit menērusie tande. Po ti nuk e paske kuptuar qe DELIRIUMI asht pasunija ma e madhe intelektuale qe ka njeriu. Kur po vjen ne Tirane, se plasa nga malli, mandej dua te semurem me DELIRIUM si puna jote.
    te perqafoj fort Agim Doqi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-09-2008
    Postime
    6
    moni bre mos e ngucni bardhylin ndoshta ja ka tepru me qatpo thanjet e veta se e ka qujt ftyren prej kali po ska pas faj more se basha zoten ne humner ka me na qu behxheti me mujt me marr pushtetin aj biznismen boco pare gjdogja e ban edhe 180 shkall kur ta kthen anijen vrrik ka lindja edhe shnet na masanej

klm

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Nuk jemi te gjith njesoj kur shkruajme ?
    Pse e lejojne moderatoret te shkruaj me kete shkrim dhe ngjyra ,per te na verbuar ne ?
    E moderon ndonje kete teme ?
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anėtarėsuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    aaaaiiiiiiiiiiiiiii gjithku po i shtin hundet ky pacolli

le teja ngrah punes ne ndertime e jo me politik, se nuk i shkon

vetem me lek nese e shtyn se ndryshe vetem problem po bon.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-06-2008
    Postime
    5
    Thote nje fjale e vjeter popullore "mos e vet se te tregon vete",keshtu paska ndodhur edhe me tye.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    OO KALLNU ANTI SHQIPTARE KALLNU

Golden Ring (Swiss Diamond) hotel Moskva ne pronesi te rrjetit (Swiss Diamond ) Me pronare Behgjet Pacollin

Hoteli i Behgjet Pacollit ne Moskva

A thua a`e Lejoijn bahtirin bahtirlucin te hyj ketu brenda ne nje hotel si ky i rangut NOBEL kur dihet se ne bujtinen GRAND HOTEL ne Prishtine ja kan ndaluar kur dihet se nuk i ka permbushur standartet OPTIKE as per HOTEL GRANDIN E PRISHTINES

http://www.hotels-of-moscow.com/golden_ring/index.htm
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga drifilon : 28-10-2009 mė 09:32

Faqja 8 prej 75 FillimFillim ... 6789101858 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •