Jo moree, se Deqanin e ka dhe do ta kete me i forti RAMUSH HARADINAJ !!
Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!
Pa futma pra, ja afe rme ke, futma shtikull ku te duash, une spo te pengoj, vetem ji e kenaqur ti, se ne zogjt kemi deshire qe ta kenaqim gjithkushin, e jo vetem femijet e vegjel e pleqte e ata qe jane te vetmuar, apo vuajne !! Por une them dhe do te them se RAMBO eshte ai qe i duhet Kosoves, ai qe do ta vazhdoje traditen e te ndjerit DR.IBRAHIM RUGOVA !!
Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!
Dikur Gjilanasve ju premtoi edhe hekurudhen por kjo ka qen vetëm një ënderr që nuk mund të realizohet leht. Edhe këto premtime do të jen të kota nga të gjitha partit. Unë nuk pres asgjë nga këto premtime që bëhen pikërisht nga ky njeri po as nga asnjë hic. Këta bejn premtime si gjithmon por në fund gjithmon realizojn vetëm një 5% të tyre kuptohet vetëm atyre që ju kan dhën fjalen se do ti fusin si Drejtora/Zevendes Drejtora/Mesusesa/Mjeke e kështu me rradh..
Univerzitet ska me pas në Gjilan edhe për shum vjet , kjo sdo të ndodh asnjëher sado që këto premtime vin nga partit që garojn për këto zgjedhje.
Thaqi gjithmone ka qene i hallakat se ashtu ka lindur por kesaj here ky viç ose paska luajtur komplet nga mendja ose paska mbjellur euro ne arat e babes vet, se nga po shkon po iu premton nga 200-300 milion euro.Kryeministri "u hallakat"
Ti qenke kurac_isti, se edhe ai sikur ti eshte gjysmeanlfabet. Mos je ti Thaqi vet personalisht, se ne kosove perveq Thaqit nuk ka te tjere qe bejne gabime te tilla trashanike ne drejtshkrim.
Kosova kurre nuk ka patur armik me te rrezikshem se PDK e Hashim Thaqit a.k.a. Hashim Kompromisit.
Ne emer te kujt po flete or shoq? Pjesa dermuese e popullesise se Drenices jane me PDK-ne dhe kryeministrin e Kosoves zotin Hashim Thaqi.
Nese done me na fale ate, te lutem perdore njejesin e mos e ngarko veten .
Sa paradoksale Drenicaku i Rugoves , heheheh.Q'ka se lexon ne kete forum.
Shendet
ATDHEU MBI TE GJITHA
po shifet se e ke ne zemer gjuhen e shkieve
e sa i perket thaqit e mua qe jemi analfabeta
keshtu si jemi do te qeverisim edhe per shum vite
e ti qka ke mundesi per me ba asgje perpos me na sha shkinisht siq veprova tani
hajt nji pershendetje shqip ndisha me pershendet mire prej qeveris se republikes se kosoves se edhe ju ini sigurisht banor i kesaj republike
ti e fal po qka mu ba ketyre tierve se
Ftesë për Festë
PDK fton votuesit në Drenas të festojnë fitoren e radhës në Drenas. Thaçi, i sigurt në fitore, nuk premton miliona në zemër të Drenicës, por e shpall të përfunduar periudhën e diskriminim të këtij rajoni. Nexhat Demaku premton që për katër vjetët e ardhshëm t’i realizojë mbi 160 projekte kapitale në Drenas
Nga Përparim Isufi më 29.10.2009 në ora 23:00
Partia Demokratike e Kosovës (PDK) i ka ftuar qytetarët e Drenasit që me festë t’i presin rezultatet e zgjedhjeve të 15 nëntorit.
Në tubimin e parë të mbajtur, deri më tani, në qiell të hapur, Lideri i PDK’së, Hashim Thaçi, nuk dha asnjë shenjë dyshimi për rikonfirmim të besimit në PDK’në nga drenicasit.
Të enjten, Thaçi e ka ndërprerë serinë e premtimeve në investime qindra milionëshe që po e bën nëpër komuna gjatë kësaj fushate, por ai i ka bërë simpatizuesit të brohorasin kur e ka shpallur të përfunduar atë që e ka quajtur periudhë gjysmëshekullore të diskriminimit të Drenasit me rrethinë. “E di se keni qenë 50 vjet të diskriminuar, por Drenasi dhe e gjithë Kosova do të kenë vetëm progres në të ardhmen, vetëm zhvillim dhe ndërtim”, ka thënë Thaçi, para mijëra simpatizantëve në Drenas
Që nga viti 2000, Drenasi dhe komuna tjetër e Drenicës (Skenderaj) janë bastione të PDK’së. Thaçi është treguar i sigurt se edhe kësaj here, votuesit në Drenas do të rrinë në shtëpitë e tyre më 13 dhjetor, ditën kur është caktuar të mbahet raundi i dytë i zgjedhjeve.
“Kjo mbështetje e juaj masive është inkurajim i ri, edhe për mua personalisht, që të vazhdojmë në rrugën tonë të përbashkët. Ishim bashkë në luftë dhe e fituam luftën. Ishim bashkë në paqe dhe e fituam paqen. Së bashku do ta ndërtojmë Kosovën”, ka thënë Thaçi, në sheshin e sapondërtuar të qytetit, që mban emrin e Fehmi Ladrovci.
Ai u ka thënë simpatizantëve të shumtë, që sikur bënin garë për t’i shtrënguar dorën, se për ta, dhe për gjithë qytetarët e Kosovës, “kurrë më nuk do të ketë kthim mbrapa, kurrë më nuk do të ketë regres, por do të ketë vetëm zhvillim, progres dhe mirëqenie”.
“Ju siguroj se çdo projekt për rrugë të reja, shkolla të reja, ambulanca, kanalizim, ujësjellës, janë projekte edhe të miat dhe do ta kenë mbështetjen time të plotë për t’u implementuar”, ka thënë Kryetari i PDK’së.
Nga ana e tij, kandidati i PDK’së për Kryetar të Drenasit, Nexhat Demaku, ka premtuar realizimin e shumë projekteve në qytet dhe fshatra gjatë mandatit të ardhshëm katërvjeçar. Demaku ka thënë se për 18 muajt të qeverisjes së tij, Drenasi ka përfituar rreth 20 milionë euro investime. “Ne do të vazhdojmë, sepse askush nga ne nuk është i interesuar të ndalet, askush nuk dëshiron të kthehemi mbrapa. Do të ecim në rrugën e zhvillimit dhe të ndërtimit të komunës sonë. Ju siguroj se për mandatin e ardhshëm do të realizojmë mbi 160 projekte kapitale që do ta ndryshojnë përfundimisht Drenasin dhe gjithë fshatrat e tij”, është shprehur Demaku.
Ndërsa, Thaçi i ka quajtur banorët e Drenasit “njerëz të sakrificës” prandaj premtoi se nuk do të mungojë kurrë mbështetja e Qeverisë së Kosovës për ta.
Krijoni Kontakt