Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 60
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    323

Thaçi premton universitet edhe në Gjilan

Kryeministri i "hallakatur" premtoi edhe nje universitet per Gjilanin nese haveri i tij fiton zgjedhjet...me siguri krejt partia jane tue doktoru dhe duhet me u gjete pune

nga "express"

Thaçi premton universitet edhe në Gjilan
    Hashim Thaçi i premton edhe Gjilanit një universitet publik. Sipas tij, PDK ka plane të mëdha për Gjilanin. Qemajl Mustafa ua ka kërkuar votën bashkëqytetarëve të tij “për të mos u ndalur” edhe në katër vjetët e ardhshëm

Nga Përparim Isufi më 28.10.2009 në ora 20:18

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Hashim Thaçi u ka premtuar gjilanasve se do ta themelojë edhe në këtë qytet një universitet publik, i cili sipas tij, do të jetë zgjidhje e mirë për mijëra maturantë të rajonit lindor të Kosovës.

Këtë premtim, kreu i PDK’së, i cili është edhe kryeministër i Kosovës, e ka bërë gjatë qëndrimit të tij sot në Gjilan, ku ka biseduar me shumë qytetarë për t’u prezantuar kandidaturën e PDK’së për kryetar komune, Qemajl Mustafa.

i/e regjistruar Maska e toni karlosi
    Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    ja ky premtoj edhe rryme 24 ore ,po rezultati doli me keq se e asaj qeverise se meparshme.
    te mjeret ne kush po na udheheq.
    Ndryshuar për herë të fundit nga EdiR : 28-10-2009 më 19:18
    Moto e qeveritareve tane : merr gjithçka që të ofron jeta! Tash dhe këtu. Tash ose kurrë!”,

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    veli..

do ja quajm hallakatje ne se hashimi nuk e kryen kte premtim.. gillanasve..
    tash eshte heret me etiketue..
    nji universitet qoft dhe pa cilesi te larte eshte gja e mire.. me e mire se me hup rinija kafiqo-disko bordellave..
    pra duhet pershendet cdo nisme e mire..

un nji merak kam per gillanin.. te mos i dh.jesi bahcet.. pra gjelberimin.. me modelin edvinist te beton kancer bloz pisllikut..

se prishtina u dh.i..

..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-01-2009
    Postime
    129
    ky burr shqiptar i Drenices qka te premton edhe e realizon
    lum shqiptaria e Kosova qe jau ka que zoti ket burr trim i menqur vizionar etj

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    Hapja e Uneversiteve esht gja e mir sepse vendi jon ka nje popullsi shum te re.

i/e regjistruar Maska e toni karlosi
    Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    Citim Postuar më parë nga shah_isti Lexo Postimin
    o shahist asi o LLAP po qfare lumi more ,po ky nuk eshte kerkah hiq me realitetin,ky kish qene ma i dobet se qeverite e meparshme.
    Moto e qeveritareve tane : merr gjithçka që të ofron jeta! Tash dhe këtu. Tash ose kurrë!”,

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga shah_isti Lexo Postimin
    Kur te dush ta falim,veq pash besen mos na e kethe ma se ftyren na e morri.
    Ndryshuar për herë të fundit nga drenicaku : 29-10-2009 më 12:52

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Ne vend qe te reduktoi numrin e univerziteteve dhe te rreis kfalitetin ne studime ky analfabeti per shkak te fushates ka vendos ne qdo komun me hap univerzitet.
    Po punesoi njeher qita qe po te sillen me diploma te univerzitetit e nuk po gjajn kun pune ,e pastaj hap univerzitete.
    Kjo do te na kethehet si bumerang,sepse derisa pak me heret qen hap univerzitete private ne qdo bander ku u diplomuan numer i pa kontrollum studentesh ne mesin e tyre edhe shume qeveritar pa shkel asnjeher ne oborrin e ketyre univerzitete,sot ne vend te univerziteteve private po qel hashimi univerzitete dhe nje ekonomi qfar eshte ne kosove veshtir qe ndokush do ja shof hajrin ketyre univerziteteve.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    veli..

nji universitet qoft dhe pa cilesi te larte eshte gja e mire.. me e mire se me hup rinija kafiqo-disko bordellave..
    pra duhet pershendet cdo nisme e mire..

un nji merak kam per gillanin.. te mos i dh.jesi bahcet.. pra gjelberimin.. me modelin edvinist te beton kancer bloz pisllikut..

se prishtina u dh.i..

..

po dishe ti kaniher me shkru mir kaniher po te lshojn injeksionet e serbit,ashtu eshte heret me gjyku edhe tjetra qka ka te keqe prej bordeleve kafiterive e disqove kurgja

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anëtarësuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Veq Deqanin ishalla nuk e merr PDK-ja !!
    Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •