1 lexoj postimet e atyre qe japin mendimin e vet dhe real pa copy -paste..
2 te atyre qe nganjeher e zbukurojn ne forme shakaje,vertet argetuese hahahaha.
ka disa nuk po i cek dhe i pershendes shumm.
1 lexoj postimet e atyre qe japin mendimin e vet dhe real pa copy -paste..
2 te atyre qe nganjeher e zbukurojn ne forme shakaje,vertet argetuese hahahaha.
ka disa nuk po i cek dhe i pershendes shumm.
Varet sepse ka shum te tille dhe nga llojet e diskutimeve.
Nga shkenca me pelqejne shkrimet e Darius, Baptist, javan , nga temat fetare , Fisniku , Gimi dhe Gostivar Usa, nga temat relaksuese xhuje me humorin e tij karakteristik , linda , tute , goldi , bombona etj.
S'pretendoj ti lexoj të gjitha postimet në forum.Merrem me forumin u hedh një sy postimeve të reja dhe përqëndrohem tek letërsia shqiptare.Ne letërsia shqiptare pa përjashtim lexoj të gjitha postimet në poezi,por jo të gjith i përshëndes kjo dhe për mungesë kohe.Lexoj rregullisht postimet e A.Metbalës,E.Shallvarit.B.Bashllari,K.Camit.Xh.Ham za.Gjakushit,Dianës.salamandës.A.Doçit.Indritit,P. Sylkut se di se mund të bëj ndonjë gabim në përcaktimin e emrave,por ç'far janë krijime poetike i lexoj të gjitha.Me pëlqejnë temat e Pranvera Bicës,Astrit Kosturit pra në përgjithësi çjanë brënda shijeve të mija i lexoj dhe rilexoj.Respektoj të gjithë ata që më lexojnë mua dhe të më fali ndokush që s'ja kam përmëndur emrin,por s'do të thot që s'kam interes.Uroj që në forum të vijnë sa më shumë tema dhe krijime interesante.Rizai
Shume pak jane ata qe u lexoj postimet.
Kurse ata qe rrine shumicen e kohes dhe fusin vetem artikuj gazetash, i kam shume zet![]()
Krijoni Kontakt