te gjith por xhuxhun e lexoi me shum qef dhe draguen .......kur shof se ka diqka qe kan shkrujt kto dy hahah fillloj me qef hahah
te gjith por xhuxhun e lexoi me shum qef dhe draguen .......kur shof se ka diqka qe kan shkrujt kto dy hahah fillloj me qef hahah
Postimet e gjithe antarve i lexoj me endje, arsyeja pse eshte tematika e asaj teme per te cilen bisedojne, ama postime qe i lexoj me me endje jane te bombones dhe te zogu kosovar, arsyeja pse eshte nje arsye e thjeshte, se i kam nje shok e nje shoqe si vella e moter !!
Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!
Postime e asnje antatari po qe se kalojne me shume se 5 a 6 rrjeshta nuk lexoj.( me perjashtim atyre te komunitetit musliman ose ndonje lajme interesant)
Ndryshuar për herë të fundit nga Mr Zeid : 30-10-2009 më 23:20
Postimet e Darius ne forumin shkencor, edhe nese vjen ne kundershtim me postimet e tua te pakten nuk te thote brockulla si ca e ca qe duan te bejne te diturin.
Sa per gallata Drague, Xhuxhumaku dhe nje tjeter qe sja mbaj mend nicknamenbejne humor pa e ekzagjeruar....
Të gjithë ne antarët e forumit jemi të ndryshëm, dhe sigurisht që kemi interesa të ndryshme në jetë. Unë personalisht u hedh një sy temave historike dhe atyre që kanë lidhje me çështjet kombëtare çdo herë që futem në forum (por që të jem i sinqert, e kam humbur interesin në të)
Me ëndje i lexoj të gjithë postuesit e këtyre temave, pa marë parasysh nivelin e tyre. Dikush ka bagazh më të gjerë, dikush ka bagazh më të vogël, por ka zjarrin brënda shpirtit më të madh.
Jeni të gjithë të mbrekullueshëm.
Vetëm mos i lini temat të bien në nivele të ulëta, sepse kjo është arsyeja pse forumi ka rënë fare nga cilësia.
EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!
UNE LEXOJE DARIUS ma se shumti,MIREPO nuke,I MAARE PER TE VERTETA ATY QKA SHKRUEN
Megjithëkëtë unë shoh se lexohet shumë në këtë forum.
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Gëzuar Vitin e Ri
2 0 1 0
Le të jetë ky viti i realizimit të dëshirave tua
personale, familjare dhe kombëtare.
P.S. Sot, në ditëlindjen time ( 25.12.) për miqtë e mi kam përgatitur një klip, për t’ju uruar Vitin e Ri, pak më ndryshe. Klikoni këtu:
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Shumicen e postimeve i lexoi sepse me pelqen te marr ide dhe mendime te ndryshem nga persona te ndryshem andaj i lexoi te gjitha sa mundem
Por me shum varet nga tema sepse po sme pelqej tema ateher as qe e lexoi fare postimet ngase sme interesojn
Krijoni Kontakt