Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 68
    tHeKtHi MaMa :P
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    te gjith por xhuxhun e lexoi me shum qef dhe draguen .......kur shof se ka diqka qe kan shkrujt kto dy hahah fillloj me qef hahah

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anëtarësuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Postimet e gjithe antarve i lexoj me endje, arsyeja pse eshte tematika e asaj teme per te cilen bisedojne, ama postime qe i lexoj me me endje jane te bombones dhe te zogu kosovar, arsyeja pse eshte nje arsye e thjeshte, se i kam nje shok e nje shoqe si vella e moter !!
    Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Postime e asnje antatari po qe se kalojne me shume se 5 a 6 rrjeshta nuk lexoj.( me perjashtim atyre te komunitetit musliman ose ndonje lajme interesant)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mr Zeid : 30-10-2009 më 23:20

tHeKtHi MaMa :P
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    Postime e asnje antatari po qe se kalojne me shume se 5 a 6 rrjeshta nuk lexoj.( me perjashtim atyre te komunitetit musliman ose ndonje lajme interesant)
    qy qy selam alejkum baba hoxh

Perjashtuar Maska e morrison
    Anëtarësuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Postimet e Darius ne forumin shkencor, edhe nese vjen ne kundershtim me postimet e tua te pakten nuk te thote brockulla si ca e ca qe duan te bejne te diturin.

Sa per gallata Drague, Xhuxhumaku dhe nje tjeter qe sja mbaj mend nicknamen bejne humor pa e ekzagjeruar....

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Të gjithë ne antarët e forumit jemi të ndryshëm, dhe sigurisht që kemi interesa të ndryshme në jetë. Unë personalisht u hedh një sy temave historike dhe atyre që kanë lidhje me çështjet kombëtare çdo herë që futem në forum (por që të jem i sinqert, e kam humbur interesin në të)
    Me ëndje i lexoj të gjithë postuesit e këtyre temave, pa marë parasysh nivelin e tyre. Dikush ka bagazh më të gjerë, dikush ka bagazh më të vogël, por ka zjarrin brënda shpirtit më të madh.
    Jeni të gjithë të mbrekullueshëm.
    Vetëm mos i lini temat të bien në nivele të ulëta, sepse kjo është arsyeja pse forumi ka rënë fare nga cilësia.
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    UNE LEXOJE DARIUS ma se shumti,MIREPO nuke,I MAARE PER TE VERTETA ATY QKA SHKRUEN

Megjithëkëtë unë shoh se lexohet shumë në këtë forum.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Gëzuar Vitin e Ri 2010

Gëzuar Vitin e Ri

2 0 1 0

Le të jetë ky viti i realizimit të dëshirave tua

personale, familjare dhe kombëtare.

P.S. Sot, në ditëlindjen time ( 25.12.) për miqtë e mi kam përgatitur një klip, për t’ju uruar Vitin e Ri, pak më ndryshe. Klikoni këtu:
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e elonesa
    Anëtarësuar
    23-11-2009
    Vendndodhja
    ne planetin toke
    Postime
    755
    Shumicen e postimeve i lexoi sepse me pelqen te marr ide dhe mendime te ndryshem nga persona te ndryshem andaj i lexoi te gjitha sa mundem
    Por me shum varet nga tema sepse po sme pelqej tema ateher as qe e lexoi fare postimet ngase sme interesojn

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •