Postuar mė parė nga Linda5 Bon shum vap ne gusht ....LOL Ju pelqeu ndeshja Reali i Madritit me Milanin????...po e Bayernit nuk e ndjek sportin me ke je tifoze?
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
une nuk shof noj here sport a shihni telenovela???
Postuar mė parė nga maryp nuk e ndjek sportin me ke je tifoze? Barcelona,Juventus,Manchester Si kalove sot ...u lodhe shum????
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar mė parė nga lisa12 une nuk shof noj here sport a shihni telenovela??? jo nuk kam durim.. shoh ndinje seri televizive tek tuk Postuar mė parė nga Linda5 Barcelona,Juventus,Manchester Si kalove sot ...u lodhe shum???? mire jo keq.. dite monotene , pune shtepi po ti si ja kalove?
Postuar mė parė nga maryp jo nuk kam durim.. shoh ndinje seri televizive tek tuk mire jo keq.. dite monotene , pune shtepi po ti si ja kalove? Edhe un mir kalova per sot ...por ftofet...ishalla sna kap ndonji grip Nga ty koha???
Postuar mė parė nga Linda5 Edhe un mir kalova per sot ...por ftofet...ishalla sna kap ndonji grip Nga ty koha??? xham fare, qielli i paster e me re te shumta A je lodh naicik sot?
/l、 (゚、 。 7 l、 ~ヽ じしf_, )ノ ...e Dio disse kung e kung fu... 哈哈
Postuar mė parė nga Mau_kiko xham fare, qielli i paster e me re te shumta A je lodh naicik sot? Jo dhe shum Cfar kenge po degjoni tani????
Postuar mė parė nga Linda5 Jo dhe shum Cfar kenge po degjoni tani???? Nuk po degjoj asnje se jam ne pune . Po ti pse nuk je ne gjume ?
Postuar mė parė nga Daja-GONI Nuk po degjoj asnje se jam ne pune . Po ti pse nuk je ne gjume ? Nuk me ze.... A ke lexu ndonje gje sot?
Postuar mė parė nga Mau_kiko Nuk me ze.... A ke lexu ndonje gje sot? Po, lexova gazeten. Fillove turnin e trete?
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt