Postuar mė parė nga maryp nuk eshte kurre vone per te realizuar ate qe deshiron. (kete ta them nga eksperienza personale) po kete kam dashur te bej dhe me sakrifica ja dola mbane. jeni optimiste? ne shumicen e rasteve po...por ka dhe disa raste qe jam pesimiste fatkeqsisht.... Pu si jeni me shume pesimiste apo optimiste?
Postuar mė parė nga dea_07 e mesme Po cfare pi ne mengjes? kur kujtohem, nje gote qumesht, me te shumten e rasteve asgje hani mengjez?
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
jo pij vetem kafe.... Kur zgjoheni ne mengjes?
Postuar mė parė nga izabella ne shumicen e rasteve po...por ka dhe disa raste qe jam pesimiste fatkeqsisht.... Pu si jeni me shume pesimiste apo optimiste? mendoj gjithmone pozitv.. eshte kjo qe me jep force gjithmone ju pelqen gjumi ne mengjez?
cappuccino kur dilni nga shpia?????
shume po ja qe sflej dot Sa ore fleni gjume?
Postuar mė parė nga lisa12 m e sheqer dhe qumesht a jetoni me familien?????? jo........ po ju?
ne 6 e gjusem Kur fleni??????
po a visheni bukur????
Postuar mė parė nga lisa12 ne 6 e gjusem Kur fleni?????? kohet e fundit shume vone Postuar mė parė nga lisa12 po a visheni bukur???? ka raste qe po ka raste te tjera qe vesh cfare gjej me perpara..me pelqen thjeshtesia dhe komoditeti po ju?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt